Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype

Je hebt je vast wel eens afgevraagd of ze dat wel kunnen Neem spraakoproepen op van de applicaties die we hebben geïnstalleerdHoe WhatsAppen of Skypen. Het antwoord is ja, hoewel deze applicaties deze optie niet standaard hebben. Er moeten toepassingen van derden worden gebruikt om te kunnen worden uitgevoerd.

Of we hoeven op een gegeven moment geen adres op te schrijven, als ik me goed herinner, of In bepaalde omstandigheden moeten we een telefoongesprek opnemen als bewijszien wij onszelf in de positie om te zoeken naar een manier om het gesprek op te nemen.

Daarom vandaag We leren je spraakoproepen op te nemen, zowel in WhatsApp als in Skype, op iOS of Android. Allereerst moeten we dat weten Wij kunnen deze gesprekken alleen opnemen als wij zelf deelnemer zijn aan het gesprek. We zullen ze niet kunnen verspreiden en in het geval van bewijsmateriaal voor een rechter zal het degene zijn die beslist of we het al dan niet accepteren.

In AndroidOm redenen van gegevensbescherming is het niet zo eenvoudig om een ​​spraakopname te maken. Daarom kunnen we dit niet in alle applicaties doen en moeten we andere applicaties van derden gebruiken. Ze werken niet altijd, vooral niet met Android 9 Taartsinds van Google hebben ze het ingewikkelder gemaakt. Als laatste redmiddel als deze apps niet werkenWe zullen geen andere keuze hebben dan Gebruik een externe microfoon en neem de gespreksaudio op.

Ook sommige terminalsdoor zijn Hardware, kan geen gesprekken opnemen via VoIP. Het is een kwestie van een test doen om te zien of opnemen mogelijk is of niet voordat je je toevlucht neemt tot de microfoonmethode.

Laten we, na deze eerdere uitleg, daarmee beginnen Tutorial over het opnemen van spraakoproepen op WhatsApp en Skype. Van hardmaniakkenZij wij adviserendat vóór de belangrijke opname, doe een test. Zowel om kennis te maken met de werking van het systeem als om te weten of ze echt werken op onze telefoons.

Neem klassieke of traditionele spraakoproepen op

Eerst zullen we proberen de oproepen op te nemen vanuit de Oproepen-applicatie van de telefoon. Op beide besturingssystemen Android en iOS, kunnen we dit niet rechtstreeks vanuit de app zelf doen. Hiervoor hebben we een externe applicatie nodig. Vervolgens zullen we zien welk besturingssysteem we hebben.

Neem gesprekken op op Android

Google maakt het ons niet gemakkelijk, aangezien we al een tijdje een nieuw beleid implementeren dat ons verhindert het opgenomen gesprek te identificeren. Laat het telefoonnummer achter dat ons heeft gebeld of gebeld, zodat wij het moeten horen om te weten wie het is en het te bewerken.

Ook Voor Android 9 Pie-gebruikersmogelijk Je kunt alleen haar stem opnemenzal zijn Je moet apps proberen totdat een ervan werkt.

Twee van de meest gebruikte applicaties om spraakoproepen op te nemen Dit zijn: Gespreksopname – ACR en Gespreksopname. Beide U kunt downloaden via Google Play of via de links die we u hebben nagelaten. Hebben gratis en betaalde versies. In ons geval Wij geloven dat gratis meer dan genoeg is voor het gebruik dat we zullen geven.

Met de Premium-versiekun je filteren of Contacten downloadennet zoals Elimineer achtergrondgeluiden tijdens het opnemen. Ideaal als u ons onderweg tegenkomt met verkeer of omgevingsgeluid.

We beginnen met het installeren van de applicatie, in ons geval hebben we de eerste gebruikt, we accepteren de rechten zodat het goed werkt en we selecteren de oproepopname.

We zullen alles klaar hebben spraakoproepen opnemen. Nu moeten we alleen nog een test doen, in het gesprek dat we voeren of doen zullen we er een zien Bericht dat aangeeft dat het gesprek wordt opgenomen. Uiteindelijk wordt het opgeslagen in een map die zich meestal in de map bevindt MP3-formaat.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 2

Vanuit de applicatie zelf geeft het ons de mogelijkheid om Gespreksinformatie bewerkenaangezien, zoals we al eerder zeiden, Alleen het telefoonnummer wordt weergegeven. Op deze manier zal het voor ons gemakkelijker zijn om er weer toegang toe te krijgen. Zeg dat in de betaalde versiekunnen we dit uploaden Opnames in de cloud en zorg ervoor dat ze overal toegankelijk zijn.

Neem spraakoproepen op iOS op

Dat is nu zo wenden tot iOSIn dit geval is iOS iets anders toen Google ingewikkeld leek. Voor het maken van de opname kunnen we dat gebruiken brievenbus trucDit werkt echter niet op alle versies.

In dit geval wat We hoeven alleen maar ons nummer op de agenda te zetten en wanneer we praten, Klik op het pictogram Oproep toevoegenkiezen ons nummer op de agenda Toen Klik op het pictogram Gesprek samenvoegen en vanaf dit punt De gehele opname wordt opgenomen in de voicemailbox. Kunnen luister naar haargewoon We moeten de voicemail bellen.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 3

Hij enige probleem Dat we dit systeem zien, is dat Deze stappen moeten we snel kunnen uitvoeren en dat de Een ander persoon wacht niet veel. Hoewel we je een excuus kunnen geven om je te vermijden.

Jij kan doe de testzodat je weet of in vOnze iOS-versie is compatibel met dit systeem of niet.

We hebben de Burovoz-app gericht op één applicatie Dit omvat, maar is niet beperkt tot, klachten, fraude of bedreigingen.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 4

Deze app stuurt de oproep door via een nummer van de burovoz zelfwaar de Ze zullen alle gegevens van het gesprek, de telefoons en de uren registreren en certificeren. Waarom hoe Bewijs vóór een rechtszaak is volkomen geldig.

Hij punt om te overwegenis dat bij doe de oproepde Het nummer zal van Burovoz zijn en niet van onsiets dat Mocht u het niet weten: wij hebben geen probleem. Ook Hiervoor kunnen we het voorvoegsel van onze provincie gebruiken en geen argwaan wekken. Zeg ten slotte dat het gratis is Het gesprek kost per minuut.

Naast Burovozwe hebben ook TapeACall Pro, hoewel in dit geval Wij moeten ervoor betalen.

Neem spraakoproepen op WhatsApp op

Sinds enkele jaren is de WhatsApp zelfWij bracht de VoIP-gesprekken, een internetspraakdienst. Zowel de kwaliteit als de latency zijn verbeterd, maar we kunnen er prima mee bellen. Bovendien zijn ze gratis.

Neem WhatsApp-oproepen op Android op

Zoals we al hebben gezien bij klassieke oproepen, We kunnen WhatsApp-oproepen ook niet rechtstreeks op Android opnemen. Hiervoor moeten we applicaties gebruiken. Een van hen is Kubus ACRgratis en met goede werking.

Na de installatie moeten we Activeer machtigingenSommigen van hen Ze zijn bedoeld voor correct gebruik, b.v. B. voor toegang tot de microfoon of voor oproepen, essentieelAnderen, zoals toegang tot contacten of geolokalisatie van oproepen, zijn meer optioneel.

Ander sterk puntis dit De app analyseert onze mobiel om ons te vertellen of het mogelijk is om WhatsApp-gesprekken op te nemen. Hoewel vertel ons nee, Wij kunnen de test doenhoewel we onderhevig zullen zijn aan mogelijke mislukkingen.

Eenmaal in de Kubus ACRwij zullen opname inschakelendat is de bedoeling 3 verticale lijnen en klik op “Opname inschakelen”. Op het einde spelen we samen “Opnemen”. In een deel van VOIPwe kunnen Compatibiliteitscontrole inschakelen of niethandig als uit de vorige scan bleek dat de mobiele telefoon niet geschikt is voor dit soort opnames.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 5

Ook kunnen wij de opname verbeteren, activering in de instellingen van dezelfde, meer kwaliteit.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 6

We zijn gewoon vertrokken doe de test, Ontvang een oproep van WhatsApp en klik op het opnamepictogram Dat verschijnt op het scherm om het te starten.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 7

Eindelijk in staat Luister naar de oproepen, we gaan naar de Cube ACR-applicatiewaar alles zal verschijnen.

Neem WhatsApp-oproepen op iOS op

Net als bij Android is de toepassing van WhatsApp op iOS staat ons niet toe om gesprekken op te nemen. Daarom moeten we gebruiken Toepassingen van derden. Degene die wij aanbevelen zijn: ACR Call Recorder of Call Recorder Pro. Beide zijn erg handig omdat er een bericht op het scherm verschijnt met een bericht Knop om het opnemen van een WhatsApp-gesprek op iOS te starten. Bovendien kunnen we de functie activeren om alle oproepen op te nemen.

Schermrecorder voor Android en iOS

Mocht één van bovenstaande toepassingen ook bij ons niet werken We kunnen een schermopnametoepassing gebruiken. Met deze apps zal het ons in staat stellen Neem het mobiele telefoonscherm en audio op. De geluidskwaliteit is misschien iets slechter, maar het is volkomen geldig en het zal ons helpen uit de weg te gaan als dat met een andere methode niet mogelijk is.

Android-schermrecorder

U kunt elke toepassing downloaden van schermopnamedat moet je gewoon overwegen neem ook mobiele audio op. In dit geval jij Wij raden deze twee aan: Rec (Schermrecorder of REC: Schermrecorder, Video-editor & Screenshot. We zullen de laatste hierna zien.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 8

Om het te gebruiken moeten we het gewoon doen opname inschakelen van het scherm Bel of zodra wij een e-mail ontvangen. Als aanbeveling We kunnen de luidspreker activeren en het volume verhogenOp deze manier wordt zowel onze stem als die van onze gesprekspartner opgenomen via de mobiele speaker. Het neemt zowel de video als de audio van het gesprek op, bovendien geldt het ook voor videogesprekken waarbij we de ander willen zien.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 9

Opnamescherm op iOS 11

DatiOS 11-besturingssysteem, Bevat een schermopnamefunctiewaarin hij ons dit geeft Mogelijkheid om zowel het scherm als de geluiden op te nemen van de applicaties die we gebruiken. Om deze reden We kunnen zien of WhatsApp ons toestaat het gesprek op te nemenomdat dit niet in alle versies van deze applicatie mogelijk is.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 10

Voor activeer hetwij moeten naar toeInstellingen en controlecentrum“Klik waar er staat”Bediening aanpassen“En ga naar optie”schermopname“In hem, in”Meer controlesKlik op + voorkomen in “erbij betrekken

Na deze stappen Het schermopnamepictogram verschijnt in de snelkoppelingen Dat kunnen we zien op het hoofdkantoor.

Voor Begin met opnemenwe moeten gewoon Veeg vanaf de onderkant omhoog om naar het Controlecentrum te gaanen geef het pictogram in de linkerbenedenhoek een cirkel. Wanneer u begint met opnemen, drukt u gewoon op We moeten ervoor zorgen dat het microfoonpictogram is geactiveerd.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 11

Neem spraak- en video-oproepen op Skype, Android iOS en pc

Via Skype is mogelijk Neem de gesprekken en videogesprekken die we hebben gevoerd direct op. Zo alleen we moeten er rekening mee houden dat er een bericht naar de andere deelnemers ervan wordt gestuurd. Om deze reden Het is niet helemaal geldig als we het willen gebruiken tegen intimidatie of fraude. Maar het kan geen kwaad om het te weten Denk aan onze familie of vrienden.

Ook zijn platformoverschrijdendHet zal veel zijn gemakkelijker te gebruiken, omdat hun werking vrijwel identiek is. Hiermee kunnen we het niet alleen gebruiken met contacten, maar ook met traditionele mobiele nummers of vaste nummers.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 12

Voor maak deze opnamewij hebben nodig versie 8 of hoger hebbendaar, in het verleden Versies van Skype is deze functie niet beschikbaar.

Nadien Start een gesprek of videogesprekwij zullen het alleen hebben Druk op de knop + terwijl het gesprek actief isDaar hebben we ze Cirkel met de tekst ‘Start opname’.. Na het indrukken Er wordt een bericht verzonden naar alle deelnemers aan het gesprek waarin wordt aangegeven dat er wordt opgenomen.

🥇 Neem spraakoproepen op met WhatsApp en Skype 13

Geef dit ten slotte aan Opnames worden 30 dagen bewaardna deze tijd zal worden verwijderd. Hoewel We hebben er toegang toe en kunnen ze op een andere plaats opslaan om ze te bewaren.

Als we hNeem het gesprek op zonder dat de andere partij het merktwe moeten Gebruik een van de eerder aangegeven toepassingencontroleer dan vooraf of ze in staat zijn zo’n opname te maken.

We hopen dat deze tips en toepassingen nuttig voor u zijn geweest. Als je er een kent een andere applicatiealtijd U kunt het ons aangeven, dan voegen wij het toeen om eventuele twijfels op te lossen.

Mục lục