Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

0x8007000d Windows 10-updatefout in KB4598242 (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: 0x8007000d Windows 10 Update-fout in KB4598242 (opgelost)

Als u fout 0x8007000d tegenkomt terwijl u update KB4598242 probeert te downloaden op Windows 10, lees dan hieronder verder om het probleem op te lossen.

Windows 10 Updatefout 0x8007000d “Sommige updatebestanden ontbreken of bevatten fouten” wordt meestal veroorzaakt wanneer de updatebestanden beschadigd zijn of wanneer de Mixed Reality-functie (ook bekend als “Windows Holographic”) op de computer is geïnstalleerd.

Deze tutorial biedt stapsgewijze instructies voor het oplossen van fout 0x8007000d in de Windows 10-update.

Hoe u de 0x8007000d Windows 10-updatefout kunt OPLOSSEN.

Belangrijk: Voordat u de onderstaande methoden gebruikt om fout 0x8007000d op te lossen, volgt u de onderstaande stappen en probeert u Windows 10 opnieuw bij te werken.

Stap 1. Zorg ervoor dat u bij Windows bent ingelogd met een beheerdersaccount.Stap 2. Zorg ervoor dat de Datum, tijd en regionale instellingen hebt gelijk.Stap 3. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte op uw harde schijf heeft (minimaal 20 GB). Om schijfruimte vrij te maken, gebruikt u het hulpprogramma Schijfopruiming en volgt u de instructies in deze zelfstudie: Schijfruimte vrijmaken met Schijfopruiming.Stap 4. Als u Windows 10 Pro of Enterprise heeft en BitLocker-stationsbescherming is ingeschakeld, kunt u de C:-schijf decoderen voordat u de update installeert.*

*Opmerking: Ga naar om BitLocker-stationsversleuteling uit te schakelen Schakelbord > systeem en veiligheid > BitLocker-stationsversleuteling en klik Schakel BitLocker uit.

Stap 5. Download en installeer de nieuwste Servicing Stack-update voor de geïnstalleerde Windows 10-versie en architectuur (32/64-bit). (Om de geïnstalleerde versie/architectuur van Windows 10 te bekijken, gaat u naar: Begin -> Instellingen –> systeem –> Rondom.)

Methode 1. Forceer Windows om de updates opnieuw te downloaden.

De eerste methode om fout 0x8007000d in de Windows 10-update op te lossen, is door de map Windows Update Store (“C:\Windows\SoftwareDistribution”, de locatie waar Windows de gedownloade updates opslaat, opnieuw te maken. Om dit te doen:

1. Druk tegelijkertijd op de knop ramen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.2. Typ het volgende in het vak Uitvoeren: services.msc en druk op Binnenkomen.

3. Klik met de rechtermuisknop op Windows Update Service en selecteer Stop.

Stop de Windows Update-service

4. Open vervolgens Windows Verkenner en navigeer naar C:\Windows map.

5. Selecteer en Verwijderen de “Software distributiemap.*(Klik Doorgaan in het venster “Maptoegang geweigerd”).

*Opmerking: De volgende keer dat u Windows Update uitvoert, maakt Windows automatisch een nieuwe lege map om updates op te slaan.

Software distributie

6. Start uw computer opnieuw op en controleer vervolgens of er updates zijn.

Methode 2. FIX 0x8007000d-fout met DISM- en SFC-tools.

1. Open Opdrachtprompt als beheerder. Om dat te doen:

1. Voer in het zoekveld het volgende in: cmd of opdrachtprompt2. Klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt (Resultaat) en selecteer Uitvoeren als beheerder.

Opdrachtpromptbeheerder

2. Typ in het opdrachtpromptvenster de volgende opdracht en druk op Binnenkomen:

  • Dism.exe /Online /Cleanup-Image /Restorehealth

dism herstel gezondheid windows 10 8 7

3. Wees geduldig totdat DISM de onderdelenwinkel repareert. Wanneer het proces is voltooid (u zou moeten worden geïnformeerd dat de geheugenbeschadiging van het onderdeel is gerepareerd), voert u deze opdracht in en drukt u op Binnenkomen:

SFC-scan Windows 10-8

4. Wanneer de SFC-scan is voltooid, opnieuw beginnen jouw computer.5. Probeer uw systeem opnieuw bij te werken.

Methode 3. Los fout 0x8007000d op door de Mixed Reality-functie te verwijderen.

Een gebruikelijke methode om de 0x8007000d-fout in de Windows 10 KB4598242-update op te lossen, is het verwijderen van de Mixed Reality-functie (functienaam: Analog.Holographic.Desktop)

1. Open Opdrachtprompt als beheerder.

2. Kopieer en plak in de opdrachtprompt de volgende opdracht en druk op Binnenkomen:

  • dism /online /remove-capability /capabilityname:Analog.Holographic.Desktop~~~~0.0.1.0

Afbeelding

3. Nadat u de functie Analog.Holographic.Desktop hebt verwijderd, start u uw pc opnieuw op en probeert u opnieuw updates te installeren. Normaal gesproken wordt de update deze keer zonder fouten voltooid.*

*Opmerking: als de update opnieuw mislukt, volgt u de stap in Methode 1 hierboven om de updates helemaal opnieuw te downloaden.

4. Na de installatie van de update kunt u doorgaan en het pakket Analog.Holographic.Desktop opnieuw toevoegen om de Mixed Reality-functie opnieuw op uw pc te installeren (indien nodig) door deze opdracht in te voeren in de beheerdersopdrachtprompt.

Afbeelding

Methode 4. Herstel Windows 10 met een interne upgrade.

Een andere methode die meestal werkt om Windows 10-updateproblemen op te lossen, is het repareren van Windows 10. Volg voor deze taak de gedetailleerde instructies in dit artikel: Windows 10 repareren.

Dat is het! Welke methode heeft voor u gewerkt? Laat me weten of deze handleiding u heeft geholpen door een reactie achter te laten over uw ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!0x8007000d Windows 10-updatefout in KB4598242 (opgelost) 1