Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

$ 10.000 Apple Watch Na slechts 2 weken zou de verkoop van de editie zijn gestopt

Weet je nog toen Apple op de dag dat de Apple Watch voor het eerst werd gelanceerd, besloot om de luxe horlogebranche te betreden met een prijzenpot van $ 10.000 en een 18-karaats gouden Apple Watch-editie? Blijkt dat het horloge eigenlijk een enorme flop was in termen van verkoop.

Volgens een recent rapport van Bloomberg lijkt de verkoop van de Apple Watch bij de lancering in de tienduizenden te zijn geweest en daalde de verkoop van het apparaat al na twee weken. Apple besloot uiteindelijk om de gouden Apple Watch stop te zetten, maar ze duwden de $ 1.000 “Edition” -modellen verder, met de Apple Watch gemaakt van keramiek.

Het lijkt er echter op dat de verkoop van het goedkopere model misschien niet zo goed was als Apple had gehoopt, want in 2018, met de lancering van de Apple Watch Series 4, werd er geen “Edition” -model aangekondigd, wat een einde betekende aan het experiment van Apple. Dat gezegd hebbende, ondanks enkele misstappen onderweg en de vraag naar luxe smartwatches die eraan komt, is de Apple Watch uitgegroeid tot een van de meest populaire smartwatches.

Daar hebben we allerlei verhalen over. Gehoord over Apple Watch en hoe deze het leven van de drager heeft gered dankzij ingebouwde functies zoals hartslag- en ECG-bewaking.

Opgeslagen in. Lees meer over en. Bron: Bloomberg