Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10 beste Cartoon Kodi-add-ons in september 2023

Je bent nooit te oud om tekenfilms te kijken, toch? Of je nu je jeugdherinneringen opnieuw wilt beleven of je kinderen wilt vermaken, Kodi kan een krachtige bondgenoot zijn. Met honderden add-onbronnen en talloze aangepaste Kodi-builds is het geen wonder dat deze thuisbioscoopsoftware zo populair is. Zowel ontwikkelaars als gebruikers vinden het leuk om aan deze mediastreamingspeler te sleutelen, die met elke nieuwe iteratie krachtiger wordt. Bovendien is er geen tekort aan nuttige en vermakelijke add-ons. Je staat op het punt het zelf te zien terwijl we naar de beste cartoon Kodi-add-ons kijken.

Het auteursteam van TechNadu is altijd op zoek naar nieuwe en opwindende add-ons. Om deze reden kun je vaak handige handleidingen vinden voor specifieke groepen add-ons. We geven u echter niet alleen een lijst met add-ons. In plaats daarvan duiken we diep en proberen we uit te leggen hoe je deze add-ons op de best mogelijke manier kunt gebruiken. Meer specifiek bieden onze handleidingen een stapsgewijze installatie en een overzicht van de belangrijkste functies. Het zal niet anders zijn in dit artikel waar we het hebben over de beste cartoon Kodi-add-ons.

Voordat we beginnen, wij We raden u ten zeerste aan om op veilig te spelen als u Kodi gebruikt. Daarom willen wij dat u dit leest

We zullen het hebben over software ontwikkeld voor Kodi en gebaseerd op open source code. De volgende software is echter afkomstig van niet-officiële derde partijen. Bovendien is het openbaar en gratis. TechNadu aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de manier waarop onze lezers de volgende software gebruiken. Houd er rekening mee dat we het delen van illegale inhoud en schendingen van het auteursrecht niet tolereren. TechNadu is op geen enkele wijze verbonden met de in dit artikel genoemde software. Lees de bovenstaande disclaimer zorgvuldig door en zorg voor een correct gebruik van de software.

Disclaimer en WAARSCHUWING hieronder.

Wij zullen u deze zonder meer verstrekken. Voor 10 beste cartoon-add-ons voor Kodi in 2019. Kijk gewoon.

We beginnen onze lijst met de beste Cartoon Kodi-add-ons uit officiële bronnen. Voor het geval je het nog niet wist: er zijn legale Kodi-add-ons en onofficiële add-ons van derden. De eerste groep is samengesteld door het bedrijf achter Kodi en heeft een eenvoudige installatiemethode.

We weten niet zeker of South Park de juiste keuze is voor uw kinderen, maar we weten zeker dat velen van jullie het leuk zullen vinden om het zelf te bekijken. Omdat dit een van de populairste animatiefilms in zijn soort is, zijn er miljoenen fans die de hele serie willen bekijken.

Onder officiële add-ons (te vinden op Add-ons > Downloads > Video-add-ons), vind je South Park als een van de suggesties. Dit is een ongelooflijk nuttige add-on voor fans van South Park, omdat het elke afzonderlijke aflevering van elk seizoen bevat – altijd up-to-date en volledig functioneel. Omdat er meer dan twintig seizoenen zijn, is het een ongelooflijke prestatie om al deze afleveringen op één plek te hebben. Dit is de reden waarom South Park een van de beste Kodi-add-ons voor volwassenen is.

Op het startscherm van deze add-on worden eenvoudig alle beschikbare seizoenen weergegeven. Als je op een ervan klikt, verschijnt er een reeks afleveringen. Klik op een aflevering om te beginnen met spelen. Zo simpel is het.

Stappen om South Park Addon voor Kodi te installeren
  • Wanneer je Kodi opent, verschijnt het Home scherm. Aan de linkerkant zie je het hoofdmenu met verschillende inhoudscategorieën. Klik op Add-ons.
  • Klik in het gedeelte Add-ons op Downloaden in het linkermenu.
  • Nu begint het Video-add-ons. Wat je nu ziet is de lijst met beschikbare add-ons.
  • Vinden ‘Zuidpark‘En klik op de naam van deze add-on.
  • Klik dan op de knopInstalleren‘ knop.
  • Na een paar seconden wordt uw nieuwe add-on geïnstalleerd. Dan kun je deze vinden in de Add-onssectie van Kodi.

9 beste onofficiële cartoon Kodi-add-ons

Ook al kun je altijd een paar nuttige officiële add-ons vinden, je ervaring met Kodi is niet compleet zonder onofficiële add-ons. Om deze reden zullen we ook gedetailleerde instructies voor niet-officiële add-ons opnemen. Laten we er meteen in springen.

1. Exodus Redux

Zoals je aan de naam kunt zien, is Exodus Redux gebaseerd op de originele Exodus. Ook al lijken deze twee add-ons op elkaar, je moet weten dat Exodus Redux momenteel de meest populaire optie is. Dit komt omdat het gebruik maakt van de nieuwste beschikbare schrapers, wat resulteert in een uitgebreide mediabibliotheek.

Heel vaak zien we add-ons die veel inhoud bieden, maar niet goed zijn georganiseerd. Bij Exodus Redux is dit niet het geval. Dit zul je zien zodra je de add-on opent, waar talloze verschillende categorieën op je wachten. Ga voor kindvriendelijke inhoud naar Films > Genres > Animatie. Hetzelfde geldt voor tv-programma’s. Je vindt een enorme selectie aan titels, waarvan vele in HD-formaten. De add-on doet goed werk door zijn streaminglinks te behouden en niet-werkende links te verwijderen. Om deze reden zul je moeite hebben om een ​​film of tv-programma te vinden dat niet werkt.

Het installeren van Exodus Redux is ook eenvoudig en daarom denken we dat het een van de beste cartoon Kodi-add-ons is.

2. De magische draak

De Magic Dragon is een van de krachtigste alles-in-één Kodi-add-ons die je momenteel kunt vinden. Dit is de opvolger van de Dogs Bollocks-add-on, waarvan de volledige mediabibliotheek is overgedragen en geüpgraded naar de nieuwe add-on.

Met deze add-on kun je jezelf onderdompelen in een gevarieerde mediabibliotheek. Hier vindt u films, tv-programma’s, live sport, muziek, radiostations en zo ongeveer al het andere. Uiteraard worden er ook cartoons aangeboden. Je vindt deze in de categorie Kids met meer dan 20 inhoudscategorieën. Zowel tv-programma’s als lange films zijn inbegrepen.

Met dat in gedachten hoeft u alleen maar deze add-on te proberen. Hier is alles wat je moet weten over de magische draak.

3. IT

IT Kodi-add-on

Vervolgens hebben we een zeer interessante en nuttige add-on genaamd IT. Dit is een direct vervolg op de video van 13Clowns. Zoals u waarschijnlijk weet, is deze add-on niet langer beschikbaar en hebben velen van ons gewacht op een haalbaar alternatief. We zijn er meer dan zeker van dat u de IT-aanbiedingen geweldig zult vinden.

Deze add-on richt zich voornamelijk op films en tv-shows. U kunt beide categorieën gebruiken om naar geanimeerde inhoud te zoeken. Er is echter ook een speciale categorie met kindvriendelijke inhoud. Daar vind je tekenfilms van Nickelodeon, Cartoon Network en Disney. Er zijn ook films met één klik die de snelste manier zijn om uw kinderen te vermaken.

Dus, wil je het proberen? Zorg ervoor dat u de volgende URL gebruikt: https://t2k-cloud.co.uk/Repo.

4. Vergif

Venom Kodi-add-on

Venom is in veel opzichten vergelijkbaar met onze vorige aanbeveling. Deze add-on gaat helemaal over films en tv-programma’s. Als zodanig biedt het talloze categorieën voor het bekijken van een voorbeeld van de beschikbare inhoud, waarbij het selecteren van een genre een van de mogelijkheden is. Onder deze genres vindt u geanimeerde inhoud die perfect is voor uw kinderen.

Venom gebruikt zijn eigen schrapers en vindt meestal snel volledig functionele links. Het enige wat je hoeft te doen is een nummer selecteren en de add-on doet de rest. Selecteer het bestand dat je wilt afspelen en Venom begint het bestand af te spelen zonder te bufferen. Er is ook een categorie met speciale tools voor het oplossen van allerlei technische problemen met Kodi. Dit is ook een welkome zaak.

Om Venom te installeren moet je deze repository gebruiken: https://123venom.github.io/.

5. UK Turk-afspeellijsten

UK Turk afspeellijsten Cartoon Kodi-add-on

Naast tekenfilms bieden UK Turk-afspeellijsten een breed scala aan inhoud. Met deze add-on kun je films, tv-programma’s en live tv-programma’s bekijken.

Na het starten van de add-on ziet u een duidelijk raster met pictogrammen. Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, zijn er 14 inhoudscategorieën gevuld met tonnen volledig functionele inhoud. Om naar kindvriendelijke shows te gaan, klikt u gewoon op ‘Tekenfilms’. Binnenin vind je meer dan honderd titels. Sommigen van hen zijn animatiefilms, anderen zijn televisieseries. Wat u ook kiest, u kunt kiezen uit verschillende bronnen. Elk van deze biedt verschillende videokwaliteiten die geschikt zijn voor verschillende soorten internetverbindingen.

Op dit moment zul je nauwelijks een betere add-on vinden. Daarom hebben we het opgenomen in TechNadu’s lijst met de beste Kodi-add-ons. Raadpleeg onze installatiehandleiding voor UK Turk Playlists voor meer informatie.

6. Neptunus komt op

Neptune Rising Kodi-overzicht

Na enige tijd zal Neptune Rising weer beschikbaar zijn. Het wordt nu gehost in een gloednieuwe repository genaamd “Mr. Freeworld”, van waaruit u de nieuwste beschikbare versie van Neptune Rising kunt downloaden.

Deze add-on is gebaseerd op de code van Exodus, die u een vertrouwde interface zou moeten bieden. Neptune Rising biedt echter minder inhoudscategorieën dan Exodus. Dit betekent dat het ook gemakkelijker te gebruiken is. En het allerbelangrijkste is dat er een speciale categorie ‘Animatie’ is waar je zowel films als tv-programma’s kunt vinden.

Vergeet Neptune Rising niet te installeren. Gebruik de meegeleverde link om ons artikel te bezoeken.

7. Scrubs v2

Scrubs v2 Kodi-add-on

De onlangs opnieuw uitgebrachte Scrubs-add-on (nu Scrubs v2) draait helemaal om films en tv-programma’s. Zoals je echter kunt verwachten nu we het erover hebben, biedt het ook kindvriendelijke inhoud. Om naar tekenfilms in Scrubs v2 te gaan, klik je op “Meer spullen” in het hoofdmenu en open je de map “Kids Corner”. Binnenin vind je ongeveer 18 titels met honderden individuele afleveringen.

Als je deze add-on wilt proberen, is hier de URL naar de repository die je op je Kodi moet installeren: https://jewbmx.github.io/.

8. 7van9 AIO

7van9 AIO Kodi-add-on

Over het algemeen is het navigeren door Kodi-add-ons een beetje moeilijk. Dit komt omdat de ontwikkelaars zich vooral richten op het aanbieden van veel inhoud. Er zijn echter enkele opmerkelijke uitzonderingen, waaronder de 7of9 AIO-add-on.

Zodra je de inhoudscategorie Kinderen opent, vind je bijna 50 onderwerpen en genres. Er zijn films, tv-shows, live tv-kanalen en er zijn ook superhandige samengestelde collecties. Als je dit allemaal in actie wilt zien, moet je de Diamond Wizard-repository installeren, die je hier kunt vinden: http://repo.rubyjewelwizard.com/.

9. Waakhonden

WatchDogs-video Kodi

We eindigen onze lijst met de beste cartoon Kodi-add-ons met WatchDogs Video. Als je Exodus al eerder hebt gebruikt, weet je precies wat je van WatchDogs kunt verwachten. Naast films en tv-programma’s kun je hier ook andere soorten inhoud vinden, waaronder tekenfilms.

Als u op de map Kids Area klikt, worden verschillende populaire tv-kanalen weergegeven, zodat u gemakkelijk iets kunt vinden waar uw kinderen graag naar kijken. Het lijkt er ook op dat WatchDogs zijn eigen schrapers gebruikt, wat betekent dat het een haalbaar alternatief is voor de eerder genoemde beste cartoon Kodi-add-ons. Ten slotte kun je deze add-on vinden in de Golden Gun-repository, die je hier kunt vinden: https://goldengunrepo.github.io/install/me/.

Beste cartoonfans, hier eindigen we onze lijst met de beste Kodi-add-ons voor cartoons in 2019. We hopen dat je al onze suggesties hebt geïnstalleerd en nu over een onbeperkte bibliotheek met inhoud beschikt.

Zorg er ten slotte voor dat u TechNadu volgt Facebook En Twitteren – en vergeet niet dit artikel online te delen. Bedankt!