Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10 beste sites om gratis e-boeken te downloaden

Velen van ons zijn opgegroeid met het bewonderen van een bibliotheek. Is het niet zo? Maar zou dat ooit mogelijk zijn geweest? Misschien misschien niet! Om een ​​bibliotheek te maken heb je veel boeken nodig, en voor veel boeken is veel geld nodig.

Nou, ik heb een beetje goed nieuws voor je! U kunt nu uw eigen bibliotheek hebben! Ja! En het is ook nog eens gratis! Veel websites geven u toegang tot duizenden gratis websites E-boeken die u op uw gemak kunt downloaden en lezen.

Dat is niet alles! Je kunt er ook mee pronken! Deel uw collecties met uw vrienden en laat hen uw bibliotheek zien! Hier hebben we een lijst samengesteld met de beste websites die gratis diensten voor u aanbieden eBoeken.

Dus niet meer hier en daar zoeken naar boeken, niet meer naar de bibliotheek gaan om ze te kopen, geen geld meer uitgeven en natuurlijk geen schuldgevoel meer als je ze niet leest! Laten we ze eens bekijken.

1. BoekBoon

Boek Boon als een van de grootste uitgevers van E-boeken Volgens eigen informatie van het bedrijf worden schoolboeken en e-books voor bedrijven jaarlijks ruim 75 miljoen keer gedownload.

Ze werken samen met experts uit de industrie en academische wereld om studieboeken en zakelijke eBooks van hoge kwaliteit te maken. Al hun studieboeken voor studenten zijn gratis te downloaden en exclusief voor Boekboon van universiteitsprofessoren.

Ze zijn in staat inhoud van hoge kwaliteit te bieden omdat ze geloven in het bieden van betaalbaar onderwijs aan studenten, wat ze bereiken door middel van advertenties met werkgeversbranding. Als u op zoek bent naar zakelijke eBooks van hoge kwaliteit, kunt u zich abonneren tegen een kleine abonnementsprijs.

Bookboon e-boekenwebsite

Bookboon e-boekenwebsite

2. DigiBibliotheken

DigiBibliotheken is een gratis eBooks-collectie die met de dag groeit. Ze bieden een breed scala aan titels in digitaal formaat om hoogwaardige, snelle en noodzakelijke diensten voor downloaden en lezen te bieden.

Boeken zijn eenvoudig te doorzoeken op titel, auteur en onderwerp. De eBooks kunnen overal en op elk apparaat worden gedownload om te lezen, omdat ze PDF-, ePUB- en Mobi-formaten bieden om te downloaden. Er kunnen maximaal 50 eBooks per dag worden gedownload.

DigiLibraries e-boekwebsite

DigiLibraries e-boekwebsite

3. FeedBooks

Omdat het weer een coole website is voor boekenliefhebbers, FeedBoeken biedt een gratis online E-boek Bibliotheek waar u geweldige eBooks kunt downloaden om op elk apparaat te lezen. Ze hebben een enorme bibliotheek met zowel fictieve als non-fictieboeken.

Deze boeken zijn enorm compatibel met smartphones, PDA’s, Blackberry-, iPhone- en e-paper-apparaten. Ze bieden ook een optie voor zelfpublicatie waarmee u uw eigen inhoud kunt publiceren en deze met anderen kunt delen.

FeedBoeken implementeert een speciale functie voor het converteren van een RSS-feed naar een PDF-bestand dat in verschillende formaten kan worden gedownload.

Feedbooks e-boekwebsite

Feedbooks e-boekwebsite

4. Gratis e-boeken

Gratis e-boeken je kunt er duizenden lezen E-boeken waar en wanneer u maar wilt. Met het gratis lidmaatschap kun je elke maand 5 gratis e-books lezen en downloaden.

Hoewel je alleen kunt downloaden tekst of Pdf Formaat. De ePUB- en Mobi-formaten zijn gereserveerd voor betaald lidmaatschap. Hier vind je genres als fictie, non-fictie, romantiek, science fiction, zelfhulp, business en nog veel meer. Er is ook de mogelijkheid om te zoeken op boektitel of auteur.

Gratis e-boeken

Gratis e-boeken

5. Google E-boekwinkel

Googlen is altijd in onze gedachten als we op zoek zijn naar iets onder de zon, dus hoe kunnen we het niet noemen Google E-boekwinkel ! Google E-boekwinkel, ook wel Google Play Books genoemd, is eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen met een Google-account. Er zijn veel gratis boeken op Google Play Books.

U kunt zoeken naar het gewenste e-boek of bladeren door de enorme lijst met gratis e-boeken die worden aangeboden in de Google Play Books Store. Voeg het boek toe aan Mijn boeken om online of op uw mobiele apparaat te lezen. Google Play Store U kunt uw eBook ook uploaden als PDF- of ePUB-bestand om online te lezen.

Google E-boekwinkel

Google E-boekwinkel

6. Internetarchief

Internetarchief is een non-profitbibliotheek en Open Library by Internet Archive staat vol met miljoenen gratis boeken. Hun doel is om al het materiaal dat ooit is gepubliceerd beschikbaar te maken voor de wereld.

Voor een boek via Open Bibliotheek heb je de mogelijkheid om het te lezen, downloaden of lenen. Ze delen gratis eBooks in een formaat genaamd MADELIEFJE (Digitaal toegankelijk informatiesysteem). Hetzelfde kan door iedereen op veel verschillende apparaten worden gelezen.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​boek aan hun bibliotheek toe te voegen en bij te dragen aan hun doel.

Internetarchief E-boekwebsite

Internetarchief E-boekwebsite

7. Veel boeken

Veel boeken werd opgericht in 2004 en heeft meer dan 50.000 gratis eBooks. Hun visie is om gratis een uitgebreide bibliotheek met boeken in digitaal formaat aan te bieden.

De boeken zijn meestal klassieke literatuur. Auteurs die in eigen beheer publiceren, kunnen hun werk presenteren Veel boeken Gemeenschap. Elke dag worden er nieuwe boeken geüpload naar de steeds groter wordende bibliotheek Veel boeken.

U kunt een boek online lezen of downloaden in PDF, ePUB, Mobi en soortgelijke andere formaten. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief om de laatste informatie over nieuwe gratis en scherp geprijsde eBooks te ontvangen. Je kunt ook meer te weten komen over nieuwe boeken en boekrecensies in de artikelensectie.

E-boekwebsite van ManyBooks

E-boekwebsite van ManyBooks

8. Overdrive

Overdrive is een gratis service waarmee u kunt genieten van eBooks en audioboeken die worden aangeboden door uw plaatselijke openbare bibliotheek of school. U kunt op elk moment en op elk apparaat e-books en luisterboeken lenen. Het enige wat je nodig hebt is een geldige bibliotheekpas of studentenkaart.

U krijgt iets andere inhoud omdat elke bibliotheek of school de digitale inhoud selecteert die zij nodig hebben voor hun gebruikers. Behalve Overdrive U kunt de Libby-app, Sara-app of Overdrive-app gebruiken om toegang te krijgen tot gratis eBooks of audioboeken.

OverDrive e-boekwebsite

OverDrive e-boekwebsite

9. PDFBooksWorld

PDFBooksWorld Bibliotheek is een hoogwaardige bron voor gratis pdf-boeken. Deze boeken zijn een gedigitaliseerde versie van boeken die de status van publiek domein hebben bereikt. De missie is om van de populairste boeken van legendarische auteurs het leesplatform van vandaag te maken.

Ze publiceren pdf-boeken over uiteenlopende onderwerpen voor lezers van alle leeftijden, waaronder fictie, non-fictie, academische geschriften en kinderboeken. Ze hebben boeken gemaakt met aparte edities die zijn geoptimaliseerd voor apparaten met verschillende schermformaten zoals pc’s, tablets en mobiele telefoons. Om PDF-boeken uit de bibliotheek te downloaden, hebt u een lidmaatschapsregistratie nodig.

PDFBookWorld e-boekwebsite

PDFBookWorld e-boekwebsite

10. Project Gutenberg

Met meer dan 59.000 gratis eBooks Project Gutenberg biedt een goede leeslijst. U kunt online eBooks lezen of gratis downloaden in ePUB- of Kindle eBooks-indeling. De site staat vol met ‘s werelds beste literatuur, waarbij de nadruk vooral ligt op oudere werken.

Voor de Project GutenbergVeel vrijwilligers hielpen deze boeken gratis online te lezen. Er zijn geen kosten of registraties verbonden, maar ze vragen om donaties of vrijwilligerswerk, wat je kunt doen als je dat liever hebt.

Boeken kunnen worden doorzocht op titel, auteur, beste eBooks en zelfs offline zoeken in de catalogus. Je kunt boeken zelfs rechtstreeks opslaan in Google Drive of DropBox.

Project Gutenberg e-boekwebsite

Project Gutenberg e-boekwebsite

Dat is het einde van onze lijst. Ik hoop dat u het artikel net zo leuk vond als het lezen van uw favoriete boeken op deze e-booksites. Hieronder vindt u het opmerkingengedeelte. Laat ons je favoriete boek weten en de website waar je het gratis kunt verkrijgen.

Bent u op zoek naar iets en kunt u het niet vinden, vul dan onderstaand formulier in en geef ons de kans om u van dienst te zijn. Tot die tijd veel leesplezier en het is ook nog eens gratis!

Mục lục