Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10 beste zoekmachine voor gezichtsherkenning om online gezichtsmatching uit te voeren

Beste zoekmachine voor gezichtsherkenning voor het uitvoeren van online gezichtsmatching

Kijk eens naar de 10 beste zoekmachine voor gezichtsherkenning om een ​​online gezichtsmatch te maken waar u zeker dol op zult zijn, omdat deze u volledige details geeft over de persoon wiens foto u gaat uploaden.

Wat zijn gezichtszoekmachines? Hoewel iedereen bekend is met andere zoekmachines waarbij de tekst moet worden ingevoerd en de zoekresultaten op het scherm worden weergegeven, kennen mensen waarschijnlijk niets van de geavanceerde zoekmachine die ook iemands gegevens op internet kan vinden als deze rechtstreeks beschikbaar is via gezichtsherkenning.

U kunt deze geavanceerde zoekmachines gebruiken om mensen over de hele wereld te vinden met een soortgelijk gezicht als u en uzelf op een groepsfoto te vinden, enz. In dit artikel delen we een lijst met de beste zoekmachines voor gezichtsherkenning die u kunt gebruiken voor het hierboven beschreven doel.

Houd er rekening mee dat de gebruikelijke zoekmachines zoals Google Search, Bing, etc. niet zoals gebruikelijk kunnen worden gebruikt voor zoekopdrachten via gezichtsherkenning. Daarom moet u kiezen voor de alternatieve zoekmachines. Laten we dus eens kijken naar de lijst met de beste gezichtszoekmachines.

Lees ook: Hoe word je een goede programmeur?

10 Beste zoekmachine voor gezichtsherkenning voor het uitvoeren van online gezichtsmatching

Hieronder vindt u de beste online hulpmiddelen waarmee u gezichten gemakkelijker kunt herkennen. Bekijk daarom de volgende hulpmiddelen.

Lees ook: Alle belangrijke programmeerboeken voor beginners

#1 Google-gezichtsherkenning

Beste gezichtsherkenningszoekmachine voor het online uitvoeren van een gezicht-matching

Dit is het onderdeel van de reverse image search-technologie van Google dat kan worden gebruikt voor reverse image search. Om Google-gezichtsherkenning te gebruiken, gaat u eerst naar de Google-afbeeldingszoekpagina en klikt u vanaf daar op het kleine camerapictogram. Upload de foto waarnaar u wilt zoeken en klik vervolgens op de knop “Zoeken”. Als u uw zoekresultaten wilt verfijnen zodat alleen gezichtsafbeeldingen worden weergegeven, typt u ‘& imgtype = gezicht‘ in de zoekbalk en druk op Enter.

#2 PicWiser

Beste zoekmachine voor gezichtsherkenning voor het online matchen van gezichtenBeste gezichtsherkenningszoekmachine voor het online uitvoeren van een gezicht-matching

Met deze optie kunt u naar vergelijkbare gezichten zoeken of eenvoudigweg twee gezichten in de foto’s samenvoegen. Deze online tool maakt gebruik van echte gezichtsherkenningstechnologie om naar vergelijkbare afbeeldingen te zoeken in de hele database van Google-afbeeldingen, andere websites, enz. Deze tool kan de voorkeur hebben als u een geavanceerde zoekopdracht wilt uitvoeren op basis van het gezicht op de foto of als u twee verschillende foto’s wilt samenvoegen.

#3 Pictriev

Beste zoekmachine voor gezichtsherkenning voor online gezichtsherkenningBeste gezichtsherkenningszoekmachine voor het online uitvoeren van een gezicht-matching

Dit is een leuke tool die het gezicht in elke foto detecteert en vervolgens informatie geeft over de afbeelding, hoe de afbeelding eruit ziet op de foto met welke beroemdheid, enz. Deze tool is niet de juiste tool voor degenen die op zoek zijn naar vergelijkbare afbeeldingen zoals deze tool heeft deze functie niet.

Lees ook: Beste hack-tutorials

#4 BetaFace

Beste zoekmachine voor gezichtsherkenning voor het online matchen van gezichtenBeste gezichtsherkenningszoekmachine voor het online uitvoeren van een gezicht-matching

Dit is de betaalde dienst, maar het is een volledig geavanceerde gezichtsherkenningstool die nog niet beschikbaar is. Hierdoor kunnen gebruikers de foto uploaden en vervolgens vergelijkbare afbeeldingen krijgen, terwijl de app ook zeer nuttige informatie biedt, zoals geslacht, leeftijd, kleur van snorren, haarvorm, kinomvang, enz. Als de mogelijke informatie voor een gezicht is, dan is BetaFace zou de beste keuze kunnen zijn.

#5 Kuznech-gezichtsherkenning

Beste zoekmachine voor gezichtsherkenning voor het online matchen van gezichtenBeste gezichtsherkenningszoekmachine voor het online uitvoeren van een gezicht-matching

Deze gezichtszoekmachine is nog in ontwikkeling en heeft tot nu toe slechts 50 beroemdheden in de database. Deze zoekmachine herkent het gezicht zeer snel en de resultaten zijn vervolgens snel beschikbaar. Deze service zou absoluut de beste zijn als deze in de volledige versie zou worden gelanceerd.

#6 TweelingenOrNot

Beste zoekmachine voor gezichtsherkenning voor het online matchen van gezichtenBeste gezichtsherkenningszoekmachine voor het online uitvoeren van een gezicht-matching

Dit is een geweldig hulpmiddel. Upload gewoon twee verschillende gezichtsfoto’s en begin vervolgens met het bewerken van de tool. De resultaten laten zien welk percentage de twee gezichten overeenkomen en hoe vergelijkbaar deze twee foto’s zijn. Dit kan leuk zijn om de overeenkomsten van je gezicht met die van anderen te vergelijken, maar het kan ook voor een specifiek doel worden gebruikt.

Lees ook: Beste hack-e-books gratis download

#7 TinEye

Tineye "breedte =" 908 "hoogte =" 507 "srcset =" https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/03/Tineye.jpg 908w, https://techviral.net/wp-content/ uploads / 2017/03 / Tineye-300x168.jpg 300w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/03/Tineye-768x429.jpg 768w, https://techviral.net/wp-content/ uploads / 2017/03 / Tineye-696x389.jpg 696w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/03/Tineye-752x420.jpg 752w "data-lazy-sizes =" (maximale breedte: 908px ) 100vw, 908px "title =" Tineye "src =" https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/03/Tineye.jpg "/> Tineye</figure>
<div class=

TinEye Reverse Image Search is een van de beste zoekmachines voor gezichtsherkenning die u kunt gebruiken om online gezichtsherkenning uit te voeren. Het mooie van TinEye Reverse Image Search is dat het een database bevat met meer dan 12 miljard afbeeldingen. Om omgekeerd naar afbeeldingen te zoeken, hoeven gebruikers alleen maar een afbeelding te uploaden en op de zoekbalk te klikken. TinEye Reverse Image Search is dus nog een van de beste online gezichtsherkenningswebsites.

Yandex Reverse Image Search is een van de beste zoekmachines voor gezichtsherkenning op de lijst die u nu kunt gebruiken. Het is echter niet een van de meest populaire en de resultaten voor gezichtsmatching zijn vaak onnauwkeurig. U kunt Yandex Reverse Image Search echter proberen, omdat het gratis te gebruiken is. De site is behoorlijk snel en biedt ook functies voor het matchen van afbeeldingen.

Als u op zoek bent naar gezichtsherkenningssoftware om gezichten uit de video’s van het bewakingssysteem te halen, moet u NeoFace Watch proberen. Kortom, het is software die een alarm activeert wanneer verdachte gezichten worden gevonden. Het wordt meestal gebruikt om iemand speculatief te vinden en het is een van de snelste software met gezichtsherkenningsfuncties die je momenteel kunt gebruiken.

Face van Mircosoft Azure is eigenlijk geen zoekmachine, maar een dienst die vaak wordt gebruikt om menselijke gezichten te herkennen en te vergelijken. Met Face kunnen gebruikers eerder getagde mensen in afbeeldingen identificeren. Dit is cloudgebaseerde software waarvoor geen installatie vereist is. Face is echter niet een van de snelste software voor het matchen van gezichten en is behoorlijk onnauwkeurig.

U beschikt nu over de beste zoekmachines voor gezichtsherkenning en ook de mogelijkheid om al deze zoekmachines op elk gewenst moment gratis te gebruiken. Door deze zoekmachines te gebruiken, kunt u geweldig plezier beleven door uw partners te vinden met hetzelfde gezicht als u. Voor een aantal belangrijke doeleinden kun je de geweldige gezichten ook vinden op de volledige foto’s enz. Wat de reden ook is die u nu heeft. Over de beste zoekmachines voor gezichtsherkenning, gebruik ze als u deze wilt.

Mục lục