Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10.of RAVE draagbare luidsprekers, MOVE Fitness Band, MOVE + Fitness Smartwatch en COSMOS GPS Smartwatch vanaf Rs. 1299

10.or (uitgesproken als tenor), een populair smartphonemerk, heeft zijn intrede in de fitness- en entertainmentcategorieën aangekondigd door twee nieuwe luidsprekers te lanceren: RAVE en RAVE +, evenals een MOVE fitnessband, MOVE + fitness smartwatch en COSMOS GPS smartwatch.

De 10.or RAVE en RAVE+ draagbare Bluetooth-luidsprekers zijn voorzien van een IPX5 waterdichte behuizing, een microfoon voor handsfree bellen en 10 uur afspeeltijd op één lading.

10.of draagbare RAVE-luidsprekers, MOVE-fitnessband, MOVE+ fitness-smartwatch en COSMOS GPS-smartwatch vanaf € 1299,- 2

De 10.or MOVE fitnessband beschikt over een kleuren LCD-scherm, een aanraakknop onder het scherm, activiteitsmonitoring, app-meldingen op de pols en een standby-tijd van maximaal 15 dagen.

10.of draagbare RAVE-luidsprekers, MOVE-fitnessband, MOVE+ fitness-smartwatch en COSMOS GPS-smartwatch vanaf € 1299,- 3

De MOVE+ fitness smartwatch beschikt over een 1,3-inch kleuren LCD-scherm, een soortgelijke aanraakknop onder het scherm, IP68 waterdichtheid, stappenteller, pols-app-meldingen en een standby-tijd van maximaal 30 dagen.

10.of draagbare RAVE-luidsprekers, MOVE-fitnessband, MOVE+ fitness-smartwatch en COSMOS GPS-smartwatch vanaf € 1299,- 4

De 10.or COSMOS smartwatch beschikt over een reflecterend scherm, ingebouwd kompas, GPS, stappenteller, hartslagsensor, waterdichte behuizing, polsappmeldingen en een standby-tijd van maximaal 40 dagen.

De 10.or RAVE en RAVE+ kosten respectievelijk Rs 1299 en Rs 1599. De 10.or MOVE Fitness Band, MOVE+ Fitness Smartwatch en COSMOS GPS Smartwatch kosten Rs. 1599, Rs 1999 en Rs 3999 elk. Deze zullen vanaf 2 september te koop zijn op Amazon.in. We zouden binnenkort de volledige specificaties moeten kennen.

Auteur: Srivatsan Sridhar

Srivatsan Sridhar is een liefhebber van mobiele technologie met een passie voor mobiele telefoons en mobiele apps. Hij gebruikt de telefoons die hij controleert als zijn primaire telefoon. Je kunt hem volgen op Twitter en Instagram. Bekijk alle berichten van Srivatsan Sridhar