Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10 populairste gratis proxywebsites die u al kent?

Weet jij wat wordt bedoeld met webproxy? Een webproxy is per definitie een website die fungeert als proxyserver en rechtstreeks optreedt als tussenpersoon wiens taak het is om inhoud van een internet- of intranetnetwerk te ontvangen of op te vragen.

Een webserver die een verzoek van de webproxy heeft ontvangen, vertaalt dit verzoek en laat het lijken alsof het verzoek rechtstreeks van de clientcomputer komt.

Tijdens het verzenden van gegevens wordt het IP-adres niet herkend omdat het eerst verborgen was door de proxy. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van proxywebsites waar u de dienst kunt gebruiken.

10 populairste proxywebsites

Wanneer we een webproxyservice gebruiken, kunnen we bandbreedte besparen en de browsersnelheid op internet verhogen. Dit komt omdat de webproxy gegevens in lokale opslag kan opslaan. Wanneer andere klanten de site later openen, is de inhoud van de website meestal toegankelijk via lokale serveropslag.

Niet alleen dat, proxysites hebben ook de mogelijkheid om verboden sites zoals goksites en pornografie te blokkeren. Hieronder leggen we 10 proxywebsites uit die u kunt gebruiken. De volgende uitleg:

1. VerbergMijnAss!

HideMyAss proxy-website! is een van de proxysites waarvan u de diensten kunt gebruiken. Door deze proxysite te gebruiken, kunt u door geblokkeerde websites bladeren en deze anoniem bekijken.

Omdat deze dienst dit kan doen door uw IP-adres te verbergen en een ander IP-adres aan te bieden door al uw activiteiten om te leiden naar verschillende servers en IP-adressen.

Om het te gebruiken, hoeft u alleen maar de URL in te voeren van de site die u wilt openen of bezoeken.

In het instellingenmenu kunt u kiezen of u cookies wilt toestaan, scripts wilt verwijderen en URL’s wilt versleutelen. Houd er echter rekening mee dat bij het coderen van een URL alleen het adres verborgen kan worden.

2. CroxyProxy

Croxyproxy

De tweede proxysite is CroxyProxy. Deze site is een gratis proxyservice en ook de meest geavanceerde.

CroxyProxy ondersteunt ook alle soorten websites in de vorm van zoekmachines, videohosts, e-maildiensten, sociale media enzovoort. U heeft toegang tot uw favoriete bronnen, zoals: op Google, Facebook enzovoort, waarbij alleen een gecodeerde verbinding wordt gebruikt.

3. ProxySite.com

Proxysite proxywebsite

De niet-beschikbare proxysite is ProxySite.com. Met deze website kunt u uw privacy beschermen, snel en veilig toegang krijgen tot de website en deze ook wereldwijd openen.

Met deze website kunt u ook voorkomen dat hackers of hackers gegevens bijhouden en kunt u ook uw internetgebruik volgen. Deze site maakt ook gebruik van een Gigabyte-netwerk en kan uw sessie beschermen met SSL- of Secure Socket Layer-codering.

4. Verberg mij

Verberg jezelf

Het belangrijkste kenmerk van de Hide.me-proxysite is dat ze hun eigen server selecteren die voldoet aan hoge privacy- en beveiligingsnormen.

De Hide.me-server slaat ook niet permanent IP-adressen of logs op. Elke server ondersteunt bijvoorbeeld ook alle gangbare protocollen PPTP, L2TP, IPsec (IKEv1 en IKEv2), OpenVPN, SoftEther, SSTP en SOCKS.

5. KPROXY

Kproxy-proxywebsite

KPROXY is een online proxysite waar u gratis, goed en ook gemakkelijk gebruik van kunt maken. Deze site maakt ook gebruik van verschillende openbare proxyservers om elke website die u wilt openen te openen en biedt ook hoge snelheid.

De interface van deze site is ook erg interessant en eenvoudig, waardoor u de website en ook de browserextensieversie kunt openen als u deze wilt gebruiken. De browserextensies die beschikbaar zijn op KPROXY zijn Firefox en Chrome.

6. Whoer-webproxy

whoer web

Op de Whoer Web Proxy-website kunt u proxydiensten gebruiken om uw IP-adres snel en gratis te wijzigen.

Bovendien kunt u een website deblokkeren en anoniem op internet zoeken. Deze site heeft ook servers uit verschillende landen en u kunt deze kiezen.

7. Volmacht Hydester

Hydester

Wanneer u een proxyservice op de Hidester-proxysite gebruikt, krijgt u ongebruikelijke voordelen.

Dit komt omdat deze site voordelen biedt zoals gemakkelijk, veilig, snel, gratis enzovoort. Door deze Hidester-proxysite te gebruiken, krijgt u een betere ervaring met het gebruik van een proxy.

8. VPNBoek

VPNBook Proxy-website

Wanneer u op dit VPNBook een proxyservice gebruikt, vindt u drie zeer verschillende proxyservers die vanaf een andere locatie starten. Er is ook een vierde optie en een willekeurige proxyserver.

9. Megaproxy

Megaproxy

Megaproxy is een geprefereerde en vertrouwde proxyservice. Er zijn geen advertenties opgenomen in deze megaproxy. U hoeft zich dus niet gestoord te voelen door het weergeven van advertenties die doorgaans in elke link aanwezig zijn. U moet een account registreren voordat u proxyservices kunt gebruiken.

10. Zend2

zend2

Zend2 is een online proxy-gebaseerde service die anonimiteit toegang heeft tot websites die door alle gebruikers wereldwijd kunnen worden vertrouwd. Het hoofdbedrijf Zend2 OY bestaat sinds 2006 en Zend2 is de belangrijkste proxysite op internet.

Met Zend2 kun je ook op internet surfen met de vrijheid en gevoelens van een anonieme die je hebt gewonnen.

Dus het artikel over 10 proxywebsites die u kunt bezoeken. U heeft er gratis toegang toe en kunt een van de sites van de bovenstaande proxysite kiezen.