Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10 september is iPhone 11-dag

de 10 september 2019, in het Steve Jobs TheaterApple Park van Cupertino, zal de dag zijn van de nieuwe iPhone 11. De uitnodiging aan de pers is, zoals altijd, het moment waarop de datum wordt geprikt en een blik wordt geworpen op het logo dat een verwijzing naar de nieuwkomers gebruikt.

Afspraak om 10.00 uur (lokale tijd), kijkend naar Tim Cook. Er staat veel op het spel: de groep zal niet alleen de kandidaat voor het assortiment onder de aandacht brengen als hoofdrolspeler van het seizoen 2019-2020, maar ook, tussen specificatie en ontwerp, antwoorden vinden op een bijzonder delicaat moment voor de mobiele wereld. De verkoop van smartphones neemt namelijk af, het aandeel van Apple heeft zijn groei uitgeput en tegelijkertijd heeft de kwetsbaarheid van Huawei nieuwe openingen geopend. Er staat een uitdaging van het hoogste niveau op het spel en de iPhone 11 zal dan ook vol verantwoordelijkheden en complotten de markt bereiken.

De opvolger van de iPhone

Wachten op de iPhone 11

De gebruikelijke geruchten die elkaar de afgelopen weken hebben opgevolgd, beginnen een eerste profiel te schetsen van de mogelijke iPhone 11-reeks die Apple dit nieuwe seizoen zal lanceren: twee OLED-modellen (5,8 en 6,5 inch) en een LCD-model (6,1 inch) zijn momenteel voor de meesten de meest goedgekeurde opties vanwege de manier waarop alles er puur uitziet met het Apple-ontwerp.

Maar er kunnen ook andere dingen zijn. Naast de iPhone-serie kon Tim Cook ook het Steve Jobs Theater meenemen nieuwe iPads, nieuwe iPad Pro en nieuwe MacBook Pro. Kortom, een langverwachte gebeurtenis die niet alleen tot doel heeft grote aandacht te vestigen op het heden van de appel, maar ook om te begrijpen wat de toekomst zal zijn.