Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10e generatie Intel, Dolby Audio

Lenovo heeft zijn ThinkPad L-serie zakelijke notebooks geüpdatet met de nieuwe Yoga-modellen ThinkPad L13 en ThinkPad L13. Beide laptops zijn ontworpen voor bedrijven en bieden zakelijke klanten de prestaties waarnaar ze op zoek zijn in een klassiek vormgegeven, ultradraagbare vorm. Zoals de naam van het laatste product doet vermoeden, biedt Lenovo de L13 aan in zowel een normaal laptopontwerp als de iconische yogastijl van het bedrijf met een 360 graden scharnier.

Think Pad L13

Zakenreizigers die op zoek zijn naar een slanke, lichtgewicht notebook met 7e generatie Intel Core i7-processors zullen de nieuwe ThinkPad L13 waarderen. Het model is 17,6 mm dik en heeft een startgewicht van 3,1 kg. Dit maakt hem bijzonder draagbaar voor een laptop die dit prestatieniveau bereikt.

Gebruikers krijgen een 13,3-inch scherm met meerdere weergaveopties, waaronder een HD-optie met dunne rand met een helderheid van 250 nits en een full HD IPS-aanraakpaneel met 300 nits. Dit model biedt ook tot 16 GB RAM, 1 TB opslag, meerdere hardwarebeveiligingsfuncties, waaronder een vingerafdruklezer, en meer.

Andere opvallende kenmerken zijn Dolby Premium Audio en een batterijduur tot 14 uur met snel opladen. De ThinkPad L13 zal in oktober verkrijgbaar zijn voor een vanafprijs van $749.

Think Pad L13 Yoga

Zoals verwacht lijkt het ThinkPad L13 Yoga-model sterk op zijn niet-flexibele neefje. Het grootste verschil is dat het scherm volledig tegen de voet kan worden gedraaid. Dankzij dit ontwerp kunnen gebruikers de laptop in een tentmodus en andere modi zetten voor verschillende gebruiksscenario’s.

De L13 Yoga is voorzien van een 13,3-inch scherm met een dunwandig Full HD-aanraakpaneel met 300 nits helderheid, een 10e generatie Intel Core i7-processor, 16 GB RAM, 1 TB opslag en een “World Facing Camera”. De yogavariant van de L13 wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare pen voor gebruik van de laptop in tabletmodus.

Net als de L13 beschikt ook de nieuwe ThinkPad L13 Yoga over Dolby Premium Audio, maar de batterijduur is met maximaal 12 uur per oplaadbeurt iets korter. Het model zal in oktober verkrijgbaar zijn met een vanafprijs van $ 919.

Mục lục