Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

10’s goede Galaxy Note 10-functies waar je jaloers op zult worden…

We kunnen niet echt zeggen hoe blij we zijn dat Samsung hem eindelijk heeft uitgebracht. Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ en Galaxy Note 10+ 5G eerder deze week. Ondanks het feit dat dit geweldige nieuwe vlaggenschepen zijn, die de nieuwste specificaties en geweldige functies bieden voor alle gestroomlijnde nieuwe weergaveapparaten, zijn we blij dat we niet langer alle lekken en geruchten kunnen bespreken die de afgelopen maanden naar voren zijn gekomen. .

Nu Samsung’s Galaxy Note 10 geen officiële vlaggenschip-phabletserie meer heeft, zal er een oneindige dekking zijn als je deze nieuwe smartphone vergelijkt met elke andere telefoon onder de zon. Hier in de Verenigde Staten is er echter slechts één grote vergelijking. Dat klopt, we moeten zien hoe de nieuwe Note zich verhoudt tot de laatste tien AppleIPhone-telefoons, en we zullen veel tijd besteden aan het vergelijken van deze toetsen nadat we de nieuwe vlaggenschepen van Samsung gaan beoordelen. Het is inmiddels duidelijk dat de Galaxy Note 10-serie boordevol spannende nieuwe functies zit, vergezeld van een ingrijpende herziening van het ontwerp. Laten we dus eens kijken naar de 10 belangrijkste functies van de Galaxy Note 10 die iPhone-gebruikers jaloers maken.

Alle schermontwerp

Toen Apple voor het eerst de tiende iPhone X lanceerde. De slogan van het bedrijf is “Alles is scherm.” Het spreekt voor zich dat… dit een leugen is.

Apple Het ontwerp van de iPhone X en iPhone XS is slank en mooi, maar komt niet in de buurt van ‘elk scherm’. Sterker nog, de huidige screen-to-body ratio van de Apple iPhone bereikt nog niet eens 90%. De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10+ zijn daarentegen net zo dicht als alle apparaten in de VS bij alle schermen.

Gat papieren camera

Inbegrepen in het fantastische nieuwe 10-scherm full-screen ontwerp van de Galaxy Note is een auto-hole camera, die op zijn minst een gedeeltelijke herziening van het ontwerp mogelijk maakt. De hele reden dat smartphones een notch hebben, is om ruimte te laten voor sensoren zoals een camera aan de voorkant. In Note In Series 10 vermijdt Samsung de noodzaak van dikke randen of rondingen door de camera naar voren, achter het scherm, te plaatsen. Veel mensen geven de voorkeur aan dit aspect vergeleken met de grote schermuitsnede bovenaan het scherm. Daarom is dit een functie die voor sommige mensen een groot verkoopargument is.

Vingerafdruklezer

We hielden van ID-gezichten in de iPhone X- en iPhone XS-serie. Het is erg snel en veel veiliger dan een vingerafdruksensor. Dat gezegd hebbende, kunnen ID-gezichten voor sommige gebruikers erg veranderlijk zijn, dus er zijn veel mensen die ze willen. Raak Apple Touch ID nooit meer kwijt.

Als je op zoek bent naar een superieure smartphone met een vingerafdruklezer, dan zijn de Note 10 en Note 10+ beide perfect geschikt. Dus de Galaxy S10-serie, deze nieuwe Samsung-telefoon heeft een ultrasone sensor onder het scherm, waardoor een dikke rand en homeknop of een vingerafdruklezer aan de achterkant overbodig zijn. Hij is snel en precies zoals de Galaxy S10 en de vingerafdruksensor onder het scherm is nog zo nieuw dat de helderheid niet is afgenomen.

Pen

De S Pen is een kenmerkend kenmerk van de Galaxy Note-serie geworden sinds de lancering van het model van de eerste generatie, en is dit jaar duidelijk niet veranderd. De stylus speelt natuurlijk nog steeds een belangrijke rol op de Note 10, en er zijn allerlei unieke functies mogelijk gemaakt door de S Pen en de geavanceerde sensoren van Samsung.

5G

Dit lijkt misschien onbelangrijk aangezien het 5G-netwerk nog in de kinderschoenen staat en het zeker niet uitmaakt of je het eerste type gebruiker bent dat elk jaar een nieuwe vlaggenschip-smartphone koopt. Maar de meeste mensen geven $1.000 of meer uit aan smartphones zoals deze. De Galaxy Note 10 is van plan deze zo lang mogelijk te behouden, en de vlaggenschiptelefoon van Samsung kan voor de meeste mensen gemakkelijk 3-4 jaar meegaan. Soms kunnen ze langer duren.

Hoewel het waar is dat het ondersteunen van 5G op een smartphone anno 2019 vrijwel onbruikbaar is, zal dit over een paar jaar zeker geen probleem meer zijn. Met andere woorden: als je een toekomstbestendige aankoop wilt doen die over een paar jaar nog steeds de snelste datasnelheden ondersteunt die beschikbaar zijn, is er geen iPhone die aan de behoeften voldoet, en die zal na het debuut van de iPhone 11 ook niet meer bestaan ​​vanwege 5G – Connectiviteit wordt niet ondersteund.

Camera met drie lenzen en vier lenzen

Apple iPhone XS en iPhone Een tijdje hebben Apple-bedrijven als Huawei en Google, ooit de duidelijke leider in een veld waar geen concurrentie in de buurt was, de iPhone-camera van Apple overtroffen. Dit geldt voor de nieuwe Samsung. De Galaxy Note Series 10 biedt ook fantastische kwaliteit, maar ook geweldige nieuwe functies die mogelijk worden gemaakt door camera’s met drie en vier lenzen.

Naast de standaard opstelling met twee lenzen voegt de Galaxy Note 10 een derde ultragroothoeklens van 123 graden toe. Simpel gezegd kan de Note Camera 10 meer inhoud in één afbeelding vastleggen dan AppleIPhone. Zo is er de Galaxy Note 10+, die voor de vierde keer een sensor met de naam Samsung toevoegt als een “DepthVision” -camera. Deze sensor legt veel diepere gegevens vast dan de camera en biedt een aantal echt coole effecten van hoge kwaliteit.

Koppeling met Windows

Continuïteit is een van de belangrijkste kenmerken van de AppleLineup iPhone. Hierdoor kun je beginnen met chatten op een iPhone en stoppen met chatten op een Mac als je klaar bent. Handoff wordt ook gebruikt om inhoud zoals e-mails en webpagina’s van het ene apparaat naar het andere te verplaatsen en bijvoorbeeld om foto’s tussen apparaten te synchroniseren. Dat is verrassend, maar er is één groot probleem: het werkt alleen als je een Mac hebt, wat betekent dat meer dan 90% van de mensen in de wereld er geen gebruik van kunnen maken.

Windows is het meest gebruikte desktopplatform ter wereld en de nieuwe Samsung Note 10 en Note 10+ hebben een geweldige functie genaamd ‘Link to Windows’. Niets is zo sterk als deze continuïteit van Apple, maar je kunt de meldingen in Windows zien 10 stuks, stuur en ontvang berichten en bekijk de foto’s op je Note 10 allemaal zonder dat je de telefoon hoeft te pakken.

microSD-ondersteuning

Samsung slaagde er eindelijk in om Apple voor te gaan en de hoofdtelefoonaansluiting weg te laten, maar gelukkig is de microSD-kaarthouder er nog. Min of meer

Gebruikers zullen hier echter niet tevreden mee zijn. Galaxy Note 10 ondersteunt geen uitbreidbare opslag. Bovendien is er maar één opslagmogelijkheid: 256 GB. Ondertussen wordt de Galaxy Note 10+ geleverd met 256 GB of 512 GB intern geheugen en ondersteunt hij ook uitbreidbare opslag dankzij het microSD-slot. Het alleen opnemen van microSD-ondersteuning in duurdere modellen met meer opslagruimte is een vreemde zet van Samsung, maar misschien kan het bedrijf er in het kleinste geval geen plek voor vinden. Graad 10

Supersnel laden

De nieuwste Apple iPhone kost uit de doos slechts 5 W, aangezien dit de kosten zijn die Apple in de doos heeft inbegrepen. Als je nog eens $ 50 uitgeeft, kun je een oplader van 18 W en een USB-C-kabel voor Lightning krijgen, maar dat is volgens de huidige normen nog steeds erg traag. Wat de nieuwe Galaxy Note 10-serie betreft, de Note 10+ is compatibel met Samsungs nieuwe “Super Fast Charging” -technologie die 45 W aan vermogen levert. Dat is 2,5 keer sneller dan de maximale oplaadsnelheid van de iPhone. Samsung zegt dat je de batterij in ongeveer 30 minuten de hele dag kunt gebruiken.

Draadloos PowerShare

Het is nog niet bekend hoe nuttig de Samsung Wireless PowerShare-functie voor de meeste gebruikers zal zijn. Met deze functie kunt u uw telefoon aanpassen en gebruiken als draadloze oplader voor andere telefoons of iets dat Qi draadloos opladen ondersteunt. Dit is geweldig en mensen die het gebruiken zullen er dol op zijn.

Bron afbeelding: Samsung

Mục lục