Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

14 nieuwe en opmerkelijke Android-apps van de afgelopen twee weken, waaronder Pokémon Wave Hello, PhotoStack en Hiitmi – Interval Timer (05/10/19 – 19/10/19)

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: 14 nieuwe en opmerkelijke Android-apps van de afgelopen twee weken, waaronder Pokémon Wave Hello, PhotoStack en Hiitmi – Interval Timer (10/05/19 – 10/19/19)

Welkom bij het overzicht van de beste nieuwe Android-apps die live zijn gegaan in de Play Store of die de afgelopen twee weken door ons zijn ontdekt. Vandaag heb ik een exclusieve versie van Pokémon voor Pixel 4, een nieuwe afbeeldingseditor van onze eigen Corbin Davenport en een mooie intervaltimer ontworpen voor training met hoge intensiteit. Dus zonder verder oponthoud zijn hier de meest opvallende Android-apps die de afgelopen twee weken zijn uitgebracht.

Wacht tot deze pagina volledig is geladen om de widgets te bekijken die beoordelingen en prijsinformatie bevatten.

Op zoek naar de vorige Roundup-uitgaven? Vind ze hier.

toepassingen

PhotoStack – Afbeeldingen converteren, vergroten/verkleinen en voorzien van een watermerk

PhotoStack is afkomstig van onze eigen Corbin Davenport, een kwaliteitsschrijver voor de site en tevens een ervaren ontwikkelaar. Hij hielp niet alleen bij de ontwikkeling van AP, maar creëerde ook een nieuwe afbeeldingseditor voor Android die meerdere afbeeldingen tegelijk kan verwerken. Het is ook vermeldenswaard dat deze app open source is onder de GPLv3-licentie, wat betekent dat hij gratis te gebruiken is.

Er is ook een officiële website waar u de service vanaf uw desktop kunt gebruiken. Dus als u in één keer een overvloed aan afbeeldingen van uw apparaten, URL’s of prominente cloudservices wilt halen, heeft Corbin de oplossing voor de gratis versie van PhotoStack.

ANDROID-POLITIEVIDEO VAN DE DAG

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

Hiitmi – Intervaltimer

Hiitmi – Interval Timer is een fitness-app die is ontworpen om trainingen met hoge intensiteit te timen, zodat u het meeste uit uw training haalt. Via deze app kun je je eigen oefeningen maken om te delen met vrienden en tijdens het sporten kun je ook naar muziek luisteren. Dit is een gratis publicatie en er zijn geen advertenties.

Dus als je op zoek bent naar een timer-app om je te helpen met je training zonder veel geld uit te geven, dan moet je waarschijnlijk Hiitmi – Interval Timer proberen, vooral omdat het gratis is.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

Disneyfilm-insider

Disney Movie Insiders is een nieuwe release die Insider-leden unieke voordelen biedt, zoals kortingen op bioscoopkaartjes. Handig is dat je deze app kunt gebruiken om bioscoopkaartjes te kopen en aanvangstijden te bekijken, en je kunt ook de hele Disney-catalogus doorzoeken om te zien of er iets op video staat dat bij je interesses past. Dus als je houdt van alles wat Disney te bieden heeft en op de hoogte wilt blijven van de films en directe video-inhoud, dan is Disney Movie Insiders de app voor jou.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

GoDaddy Polaris

GoDaddy Polaris is de bètaversie van de stabiele app en sinds deze deze week in de Play Store is uitgebracht, betekent dit dat je eindelijk v4.0 voor Android kunt testen voordat deze zijn stabiele debuut maakt. Dus als je nieuwsgierig bent naar wat GoDaddy in petto heeft en het niet erg vindt om bètasoftware te gebruiken, moet je waarschijnlijk GoDaddy Polaris installeren terwijl het nog een eerste blik op v4.0 biedt.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

BBC is eigenaar

BBC Own It is een soort feelgood-app die advies en tips biedt via een toetsenbord dat is ontworpen om de communicatie voor gebruikers gemakkelijker te maken. Er is zelfs een gedeelte voor persoonlijke journaalboekingen, maar dit is natuurlijk een versie die alleen beschikbaar is voor Britse gebruikers. Woont u dus buiten de regio, dan kunt u deze versie niet gebruiken.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

omnipass

Blijkbaar is Omnipass een soort studentenkaart die wordt gebruikt voor het openbaar vervoer, en met deze app kunnen gebruikers hun kaarten gemakkelijk digitaal op hun telefoon opslaan. Zo heb je altijd je kaart bij je, zolang je je telefoon altijd bij je hebt. Verwacht ook enkele extra functies, zoals: B. Aanbiedingen van de vele partners van de dienst en een gemakkelijke manier om vouchers in te wisselen.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

Praktisch gebruik van Engels 4e

Praktisch Engels gebruik 4e is afkomstig van Oxford University Press en biedt meer dan 600 inzendingen over algemene Engelse taalproblemen. Deze inzendingen omvatten gesproken en geschreven grammatica, woordenschat, spelling en uitspraak, formeel en informeel taalgebruik, en Brits-Amerikaanse verschillen, allemaal door middel van eenvoudige uitleg. Dus als je moeite hebt met het schrijven van Engels, is Practical English Usage 4e een app die je waarschijnlijk eens nader moet bekijken.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / IAP’s $ 30,99 per stuk

Piano – Muziekspellen om gratis liedjes te spelen en te leren

Piano – Muziekgames om gratis liedjes te spelen en te leren is natuurlijk een nieuwe piano-app die deze week is uitgebracht en biedt duizenden pianoklassiekers gratis voor het realistische pianotoetsenbord en al deze melodieën worden aangeboden in HD-geluid. Dit is min of meer een app die is ontworpen om mensen te helpen piano te leren spelen en je leert deze vaardigheid door bestaande nummers te spelen op meerdere toetsenborden die beschikbaar zijn in de app.

het genereren van inkomsten: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 tot $ 38,99

NYT koken

NYT Cooking lijkt het antwoord van de krant te zijn op de overvloed aan foodie-apps in de Play Store, hoewel het lijkt alsof de meeste inhoud in deze release achter in-app-aankopen zit. Dit maakt het moeilijk om van de app te genieten, omdat alles zo duur is, en in combinatie met de gebruikersinterface met fouten, raad ik aan even te wachten voordat je erin springt. Hoewel het leuk is om een ​​gebied te zien waar je al je favoriete recepten kunt opslaan, heeft deze app nog steeds veel werk nodig.

het genereren van inkomsten: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 4,99 – $ 39,99

Boom: muziekspeler met 3D surround sound en EQ

Er is al een overvloed aan muziek-apps in de Play Store, hoewel het lastig kan zijn om de betrouwbaardere opties te vinden. Boom: Music Player is een kwaliteitsversie die 3D-surroundgeluid, veel bas en een geavanceerde equalizer biedt. U kunt ook brede ondersteuning verwachten voor veel verschillende bestandstypen, zoals AIFF, FLAC, ALAC, WAV en DSF.

Dus als je onderweg van hoogwaardige audio houdt, probeer dan Boom: Music Player.

het genereren van inkomsten: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 tot $ 54,99

Foodvisor: calorieënteller, voedingsdagboek en maaltijdplan

Foodvisor is geen nieuwe release, maar omdat we er nog geen verslag van hebben, vond ik dat het tijd was om er een samenvatting van te geven. Deze week nog hebben de ontwikkelaars een opnieuw ontworpen startpagina aan de app toegevoegd, hoewel het erop lijkt dat deze versie bugs bevat. Daarom zijn er zoveel recensies met één ster. Zoals altijd kunnen ontwerpwijzigingen schadelijk zijn en goede tests vereisen, waar Foodvisor duidelijk meer van nodig heeft.

Hopelijk komen deze oplossingen snel, zodat mensen kunnen genieten van wat anders een nuttige voedingscoach is om in je zak te houden.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 6,49 tot $ 59,99

Fabrikant- en tie-in-apps

Pokemon Wave Hallo

Android-politierapportage: [Update: It works] Headed South is een Motion Sense-game voor Pixel 4 van de makers van Monument Valley [APK Download]

Ustwo Studios heeft samengewerkt met Google om een ​​exclusieve titel voor de Pixel 4 te maken, genaamd Pokémon Wave Hello. Dit is duidelijk een release met een Pokémon-thema, in navolging van de snelle Motion Sense-bewegingen van de Pixel 4. Helaas lijkt het erop dat een aantal problemen met de nieuwe gebaren van Google nog moeten worden opgelost, en als zodanig zal deze titel niet goed werken als je andere Motion Sense-apps open hebt staan.

Wanneer je deze app in gebruik neemt, kun je verwachten dat je met handgebaren een aantal van je favoriete Pokémon kunt zwaaien, aaien en opladen.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

Philips Hue-synchronisatie

Philips Hue Sync is een integratie-app voor de Hue Play HDMI Sync Box van Philips. Met de Sync Box kunt u uw Philips Smart Lights verbinden en ze vervolgens allemaal vanuit deze app bedienen. Dus als je hebt gekozen voor de vele slimme verlichtingsopties van Philips en al deze lampen in je huis wilt synchroniseren, dan is deze app precies wat je nodig hebt om je Sync Box-installatie te bedienen.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

betalen wo

Mi Pay is een nieuwe versie van Xiaomi, maar is alleen beschikbaar buiten de VS, wat betekent dat velen van ons er geen gebruik van zullen kunnen maken. Het lijkt erop dat de app is ontworpen als concurrent van elke andere betaalapp en hoogstwaarschijnlijk standaard op de meeste Xiaomi-apparaten wordt geïnstalleerd. Het feit dat de app nu beschikbaar is in de Play Store betekent alleen maar dat gebruikers de app eenvoudig kunnen updaten zonder zich zorgen te hoeven maken over updates van providers.

het genereren van inkomsten: gratis / geen advertenties / geen IAP’s

Kent u een waardige nieuwe app? Laat het ons weten!

Als u een toepassing in gedachten heeft voor de volgende editie van de Roundup, stuur ons dan gerust een e-mail en laat het ons weten.

Belangrijk: Er zijn twee vereisten waaraan de app moet voldoen. Deze worden hieronder vermeld.

  • de startdatum van de app mag niet ouder zijn dan 2 weken
  • het moet origineel, baanbrekend, goed beoordeeld, interessant, vermakelijk, etc. zijn – de crème de la crème

Als en alleen als aan de bovenstaande vereisten is voldaan, stuur dan nu een e-mail naar dit adres: [email protected]

Er is 1 gesponsorde plaatsing per week beschikbaar (uw app wordt bovenaan weergegeven en gemarkeerd als gesponsord) – neem contact met ons op voor meer informatie.