Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

15 beste opties en tips

De hoge bureaucratie en hoge kosten van traditionele banken in Brazilië hebben een nieuw alternatief gecreëerd: digitale rekeningen. Gemaakt door Fintechs – Financieel technologiebedrijf – Dit soort betaalrekeningen is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Zelfs de Apple Met de lancering van. het bedrijf boekt de eerste vooruitgang op dit gebied Apple Card

Wat betekent dit?We hebben verschillende opties waaruit u kunt kiezen, wat de beste digitale accounts zijn!

Wat is een digitaal account? Het is grofweg een betaalrekening die alleen via internet beschikbaar is. Dat wil zeggen dat alle diensten en handelingen via internet worden uitgevoerd, u hoeft niet naar een bankfiliaal te gaan.

Het openen, opnemen, overboeken en SAC-toegang van accounts vindt plaats via internet, zowel in een webbrowser als in een mobiele app.

Bij de meeste accounts worden geen maandelijkse onderhoudskosten of opname- en overdrachtskosten in rekening gebracht, op enkele uitzonderingen na. Naast de beste digitale accounts geven we je ook tips hoe je je niet hoeft te vervelen en hoe je het beste uit deze nieuwe accountmodus kunt halen.

Download je favoriete agenda-app om aantekeningen te maken en bekijk hieronder de beste digitale accounts!

1. NuAcconta

Nubank, de bekendste fintech in Brazilië, begon zijn activiteiten als een creditcard die niet aan een bankrekening was gekoppeld. Het paarse kaart-experiment werkte zo goed dat Nubank zijn activiteiten uitbreidde door een puntenprogramma aan te bieden en vervolgens NuConta.

De digitale betaalrekening wordt beheerd door dezelfde app als de kaart. Met een beter rendement dan traditioneel sparen, dicht bij de Selic-rente.

NuConta heeft een debetkaart die u kunt gebruiken met de kredietfunctie als u al een paarse kaart heeft. Overboeken tussen accounts en storten via ticket is gratis. Het enige nadeel is de geldopname, waarvoor kosten in rekening worden gebracht.

2. NuConta PJ

Nubank heeft onlangs de PJ-accountmodus gelanceerd, ideaal voor degenen die op internet werken met websites om online geld te verdienen. Dit is ideaal voor degenen die al een Nubank-rekening hebben, maar hun persoonlijke financiën gescheiden willen houden van de professionals.

Met uitzondering van de pinpas, die opnames en aankopen in fysieke winkels verhindert, zijn de meeste traditionele accountfuncties al inbegrepen. Aan de andere kant kunt u bonnen aanmaken die u van uw klanten kunt ontvangen, kosten kunt verzenden en gratis kunt overboeken.

Bezoek de website van Nubank voor meer informatie over de twee modaliteiten van NuConta.

3. Modalmeer

Modalmais, ooit een investeringsplatform, raakte ook betrokken en werd een digitale bank. Met als doel de investeerdersbank te zijn, zullen gebruikers worden ontlast door de noodzaak te elimineren om geld naar het platform te sturen en vervolgens te beslissen waar ze het geld willen investeren.

Het is een van de beste digitale accounts omdat vrijwel alle diensten gratis zijn. Overboekingen, opnames en aankopen met een pinpas zijn gratis voor de rekeninghouder. Bovendien is het feitelijk gemakkelijker om te beleggen in activa zoals de Selic-cursus of zelfs op de aandelenmarkt. Aan de andere kant heeft hij geen optie voor PJ.

Klik op de link voor meer informatie over het digitale Modalmais-account.

4. Interbancair

Nog een van de beste digitale accounts die ook opties biedt voor degenen die een online bedrijf runnen. Met gratis optie voor individuele of zakelijke accounts. Het biedt ook geen lijfrente-creditcard en gratis overschrijvingen. Met de debetkaart kunt u ook onbeperkt gratis aankopen en opnames doen.

Banco Inter biedt ook een platform voor persoonlijke leningen, beleggingen, verzekeringen en vastgoedfinancieringen. Van de opties in deze lijst is Banco Inter een van de meest complete.

Klik op de link voor meer informatie!

5. Origineel bankje

Banco Original richt zich op gebruikers met een hoog inkomen en richt zich op particulieren en bedrijven. In het geval van pc’s biedt het ook een gratis kaartautomaat. Individuele gebruikers kunnen ook Black- en Platinum-creditcards kopen.

De bank biedt ook een niet-pensioencreditcard met een puntenprogramma aan. Banco Original biedt ook een platform om te beleggen, verzekeringen af ​​te sluiten en leningen aan te vragen. Vanwege de focus op klanten met hogere inkomens brengt Banco Original echter een vergoeding van R$ 12,90 in rekening voor het ontgrendelen van onbeperkte diensten.

Zie de link voor meer informatie over Original.

6. Volgende bank

De digitale versie van Bradesco Bank, Next, is een van de weinige rekeningen die door een traditionele instelling is aangemaakt. Toch worden hier ook diensten van digitale concurrenten aangeboden, zoals: B. Gratis en onbeperkte opnames.

Aan de andere kant kun je alleen onbeperkte bedragen overboeken tussen Next- en Bradesco-accounts, met slechts 1 gratis DOC/TED per maand voor andere accounts. Ook is het mogelijk om in Next te investeren.

Hoewel gratis, wordt Next geleverd met andere betaalde accounts, met diensten zoals onbeperkt DOC/TED, creditcard en beloningsprogramma. Klik op de link voor meer informatie over Next.

De volgende bank is de digitale optie van bradesco

7. Sofisa Direct Bank

Banco Sofisa Direto, een andere bank met het voorstel om investeringen te faciliteren, staat ook het huren van persoonlijke leningen toe. Het biedt ook een bankpas waarmee u aankopen in winkels kunt doen. Het is ook mogelijk om maximaal vier gratis opnames per maand te doen.

Klik op de link voor meer informatie over de diensten van Banco Sofisa Direto.

8. Neonbank

Net als de beste digitale accounts op deze lijst biedt Neon Bank de rekening aan zonder onderhoudskosten. Onder de diensten biedt het kaart- en debetkaart. Er zijn twee accountcategorieën: Neon en Neon +. De tweede brengt voordelen met zich mee, zoals gratis en onbeperkte opnames en overdrachten.

Om de categorie + te activeren, doet u eenvoudigweg 10 kaartaankopen binnen 30 dagen. Neon Bank maakt ook investeringen mogelijk en biedt modaliteit voor rechtspersonen.

Een van de unieke diensten is de mogelijkheid om de resterende centen van rekeningen naar boven af ​​te ronden, zodat deze kunnen worden gebruikt voor rendement op beleggingen. Klik op de link om de Neon Bank te zien.

9. Agibank

Een van de meest verschillende onder de beste digitale accounts, omdat uw mobiele nummer het rekeningnummer wordt en u het gemakkelijk kunt onthouden. U kunt ervoor kiezen uw salaris te ontvangen en een internationale creditcard aan te bieden zonder jaarlijkse kosten.

Van de diensten biedt Agibank 4 gratis overboekingen en opnames en genereert 4 gratis stortingsbewijzen. Lees meer over Agibank via de link.

agibank "width =" 600 "height =" 284 "src =" https://www.apptuts.com/wp-content/uploads/2019/08/best-accounts-digitais-agibank.jpg "/></p >
<h2><span class=10. Santander Superdigitaal

Met Superdigital Santander, een andere digitale optie van een traditionele bank, kunnen rekeninghouders debetkaarten kopen voor aankopen en opnames. Aan de andere kant is het iets beperkter en staat het alleen gratis overboekingen naar andere banken toe, net als de traditionele bankrekening.

Buiten de Santander-filialen is het ook mogelijk om slechts één gratis opname per maand te doen en 2 betalingsbewijzen te genereren. Meer informatie over het digitale account vindt u via de link.

Dit zijn de beste digitale accounts waar u doorheen kunt bladeren. Lees echter voordat u een account opent de top 5 tips om erachter te komen welke service het beste bij u past.

11. Ontdek de aangeboden diensten.

Ondanks de vele gedeelde diensten dekken niet alle beste digitale accounts alles wat u nodig heeft. Het is daarom belangrijk om de verscheidenheid aan diensten die elk aan zijn rekeninghouders aanbiedt, te evalueren.

Het is een goed idee om een ​​kladblok of kladblok-app te gebruiken om een ​​lijst te maken met de aanbiedingen van elk digitaal account en de bijbehorende prijzen. Met deze hand is het veel gemakkelijker om de diensten te evalueren.

12. Evalueer hoeveel er voor elke dienst in rekening wordt gebracht

Sommige accounts bieden diensten aan zoals gratis onbeperkte TED’s en opnames. Anderen hebben echter een limiet om vervolgens op te laden.

Het is belangrijk om deze details te kennen, omdat ze van cruciaal belang zijn om te weten welk digitaal account voor u geschikt is. Noteer dus ook de kosten van elke transactie en hoe vaak je dit kunt doen voordat je moet betalen.

digitale financiële diensten

13. Ken uw behoeften

Het heeft geen zin om een ​​digitaal account aan te schaffen en het gratis weg te geven als het niet aan uw behoeften voldoet. Als u bijvoorbeeld een investeerder bent, heeft het geen zin om NuConta aan te schaffen, dat slechts één investeringsmogelijkheid biedt.

Denk ook na of u een lening of een verzekering moet afsluiten. Aan de andere kant, als u alleen maar opnames en overboekingen wilt doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het betalen van kosten, heeft u geen digitale account met zoveel functies nodig.

14. Controleer de bankbiljetten op ReclameAqui

ReclameAqui, de toonaangevende online zakelijke klachtendienst, is een goede thermometer om te begrijpen hoe de bankdienst de beste digitale accounts aanbiedt die u in dit artikel hebt gezien.

Voordat u uw rekening opent, gaat u via de link naar ReclameAqui en zoekt u de naam van de digitale bank op. Kijk naar de score van het bedrijf en bekijk enkele situaties om te begrijpen hoe de bank zich gedraagt ​​als het gaat om klachten van klanten.

15. Sluit uw traditionele account niet

De verleiding om een ​​digitale rekening te openen kan ertoe leiden dat u uw traditionele rekening wilt sluiten. Maar doe het in eerste instantie niet. Er is een hausse aan fintechs die digitale accounts aanbieden, en niet allemaal kunnen ze lang standhouden.

Breng dus minimaal een jaar door met een digitale en een traditionele rekening voordat u een van beide sluit. Ontdek hoe de klantenservice werkt, welke functies deze biedt, of de producten naar behoren werken en of uw digitale account echt aan al uw financiële behoeften voldoet. Sluit uw traditionele account af.

Beste digitale accounts: welke is volgens u de beste?

Nu u de beste opties voor digitale rekeningen kent, noteert u de voor- en nadelen ervan, evalueert u welke diensten u het meest nodig heeft en test u de functionaliteit van deze veelbelovende nieuwe bankmodus.

Voor meer tips over financiën en verkoop, bekijk ons ​​artikel Bestverkopende tips voor WhatsApp!

Mục lục