Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

18 dingen die u moet doen voordat u een blogbericht schrijft en publiceert

Schrijf een bericht. Druk op publiceren. Wat is het volgende?

Is schrijven en publiceren voldoende om uw doelgroep te bereiken?

Zoekmachines zijn de belangrijkste verkeersbron voor elke website. Een blogger moet een aantal taken helemaal opnieuw voltooien voordat hij zelfs maar begint met schrijven om een ​​gebruiksvriendelijk SEO-artikel te ontwikkelen. Deze routine zal je helpen groeien en hoogten bereiken in een blogcarrière.

Als u deze basispraktijken voor bloggen niet volgt, zullen uw berichten duizenden of miljoenen vergelijkbare artikelen op internet worden. Niemand wil met een dergelijke situatie geconfronteerd worden. Wet?

We hebben 18 belangrijke dingen verzameld die u moet doen voordat u elke blogpost schrijft en publiceert. Als gevolg hiervan kunt u meer zichtbaarheid en paginaweergaven verwachten.

Voordat je gaat schrijven

Heeft u een idee om te publiceren? Wachten. Overweeg deze dingen voordat u een blogpost schrijft.

1. Zoekwoordenonderzoek

Vind de meest populaire onderwerpen in uw niche. Gebruik een trefwoordonderzoekstool om erachter te komen waar mensen momenteel naar zoeken. Google Keyword Planner, SEMRush en Ahrefs zijn populaire tools waarmee u zoekopdrachten kunt identificeren en analyseren.

Filter de resultaten op doelgroep, zoekvolume, database en trefwoordmoeilijkheid om mogelijkheden voor het maken van inhoud te identificeren. Kies een trefwoord met een hoog zoekvolume en weinig concurrentie om uw onderwerpen hoger te rangschikken in zoekmachines en meer gebruikersklikken te krijgen. Bekijk gerelateerde zoekwoorden en verzamel ze in een apart bestand om uw inhoudsideeën uit te breiden.

2. Ken jij het onderwerp?

Niemand kan alle onderwerpen in één niche behandelen. U bent wellicht bekend met WordPress-beveiligingstips en -praktijken. Dit betekent echter niet dat je alle WordPress-gerelateerde thema’s kunt bewerken.

Google en mensen houden van lange inhoud met minimaal 1000 woorden. Een artikel van hoge kwaliteit kan op de eerste plaats komen in de zoekresultaten en meer gedeelde gebruikers uitnodigen. Zorg ervoor dat u met volledig vertrouwen en zonder verdachte gedachten kunt schrijven.

3. Lees soortgelijke berichten

Vergeet niet de hoogst gewaardeerde berichten over hetzelfde onderwerp te lezen. Zoek uw trefwoord in Google en lees de berichten op de hoofdpagina’s. Ze bevatten relevante en waarschijnlijk actuele informatie over het onderwerp. Analyseer gedeelde gegevens om uw kennis te vergroten en uw schrijven te verbeteren.

Opmerking Schrijf de belangrijkste punten in een Word-document of uw favoriete app voor projectbeheer, zodat u ze indien nodig in uw bericht kunt opnemen. Presenteer het onderwerp in detail met alle informatie die u heeft verzameld en persoonlijke ervaring of kennis.

4. Organiseer gerelateerde zoekwoorden

Tijdens het zoekwoordenonderzoek vroeg ik hem om gerelateerde zoekwoorden in een document te verzamelen. Deze zaken kunt u eenvoudig in Excel-formaat downloaden vanaf de betreffende websites.

Markeer uw ideeën voor opname in verschillende delen van het bericht om het trefwoordrijk en zoekmachinevriendelijk te maken. Daarom kunt u inhoud rangschikken op meerdere populaire trefwoordzinnen of long-tail-zoekwoorden.

Tijdens het schrijven

Dingen die u moet doen voordat u blogposts schrijft en publiceert "width="444 "height="250

Dit is het moment om uw inhoud voor te bereiden. Er zijn verschillende online tools en office-programma’s zoals Microsoft Word en Google Docs om u te helpen bij het schrijven. Ik ben echter geen voorstander van tools van derden en gebruik de WordPress-editor zelf om het bericht te schrijven en aan te passen.

5. Focuszoekwoord

Stel eerst een focuszoekwoord in. Als u een WordPress-gebruiker bent, voer dan uw doelzoekwoord in de SEO-plug-ininstellingen op de pagina in. Het helpt u bij het creëren van inhoud rond het hoofdzoekwoord. Houd rekening met deze punten voordat u een zoekwoord kiest.

  • Ga je echt het geselecteerde zoekwoord typen?
  • Hoeveel zoekvolume heeft u per maand?
  • Is het een zeer competitief zoekwoord? Zo ja, kunt u inhoud met een hoge autoriteit creëren en deze rangschikken in de organische resultaten?

6. Schrijf het bericht

Schrijf je bericht. Begin met eenvoudige woorden, grappige gedachten en je ervaringen. Vergeet niet uw focuszoekwoord in de eerste alinea of ​​binnen de eerste 100 woorden te gebruiken.

Verdeel uw berichten in korte paragrafen. Deze strategie is handig om de leeservaring op uw blog te verbeteren. Verdeel uw hoofd- en gerelateerde zoekwoorden over de inhoud zonder de lezers te storen.

De koptekst is een ander onderdeel waarmee u rekening moet houden bij het schrijven. Deel teksten met passende ondertitels. Het helpt lezers snel de informatie te vinden die ze nodig hebben.

7. Stel vragen

Bloggen is geen soloshow. Het is een rondreis en er moet interactie zijn met de lezers via opmerkingen, interacties op sociale media, enz. Hoe zit het met het stellen van vragen aan de lezers aan het einde van uw bericht?

Vraag mensen om hun opmerkingen, gedachten over uw bericht of een specifiek punt dat u noemde te delen. Het is een bewezen strategie om de gebruikersbetrokkenheid te verbeteren en een sterke community rond uw blog op te bouwen.

8. Afbeeldingen

Afbeeldingen maken uw blogpost aantrekkelijker. U kunt ook verkeer van zoekmachines en sites voor het delen van afbeeldingen omleiden. Gebruik daarom eenvoudige en opvallende afbeeldingen in je content.

Vind royaltyvrije afbeeldingen op stockfotowebsites of maak aangepaste afbeeldingen met behulp van online tools zoals Kanva. Facebook adviseert een formaat van 1200 x 630 pixels voor afbeeldingen en een vrijwel vergelijkbaar formaat voor Twitter. Het is beter om afbeeldingen te gebruiken met een minimale breedte van 500 pixels en een hoogte van 300 pixels. Daarom zullen ze zonder dimensieproblemen op hun gedeelde sociale netwerken verschijnen.

9. Comprimeer afbeeldingen

Het is een slecht idee om originele afbeeldingen te uploaden als je ze uit een bron hebt gehaald. De bestandsgrootte is groot, wat van invloed is op de bandbreedte en de laadtijd van de pagina. Daarom moet u ze comprimeren voordat u ze naar de site uploadt.

TinyPNG j Octopus Het zijn onze favoriete tools voor het optimaliseren van afbeeldingen met verliesvrije kwaliteit. Ze zijn gratis en gemakkelijk te gebruiken. Upload uw afbeeldingen naar een van deze websites om ze te comprimeren en het formaat ervan te wijzigen. Het kan enkele milliseconden duren voordat het proces is voltooid. Wanneer u klaar bent, downloadt u de uitvoer en uploadt u deze naar uw webserver voor gebruik in berichten en pagina’s.

10. Titel

Geef uw bericht een unieke en interessante titel. U moet bezoekers aanmoedigen om op uw link te klikken en deze te openen. Zoek uw doelzoekwoord in Google naar kopideeën en voer een andere en specifieke kop in voor uw pagina.

Mensen hebben de neiging dat te doen titels openen zoals “Top 10”, “Top 10”, “Hoe”, enz. U kunt ook het jaartal (XXXX) en woorden als “bijgewerkt” gebruiken om bezoekers te informeren dat het actuele en bijgewerkte informatie bevat.

11. Interne links

Verbeter uw SEO met interne links. Linken is een gebruikelijke manier om verkeer naar andere interne pagina’s om te leiden, waardoor het bouncepercentage op uw website wordt verlaagd. Maar het informeert zoekmachines ook over uw eerdere berichten en stelt hen in staat links te indexeren als u dat nog niet heeft gedaan.

Er zijn geen beperkingen op het aantal links dat u per bericht kunt toevoegen. Maar ze moeten natuurlijk zijn en in de context passen. Gebruik ankertekst, long-tail-zoekwoorden of gerelateerde berichtlinks om de aandacht van lezers te trekken en uw paginaweergaven te vergroten.

12. externe links

Sommige complexe termen en vermeldingen vereisen verdere verduidelijking. Stel dat ik blogger outreach-campagnes vermeldde in een van de blogposts. In een dergelijke situatie moet u uitleggen wat het is of een link naar relevante berichten plaatsen.

Als u een term niet kunt uitleggen, zoek dan naar een relevant bericht over hoge autoriteit en domeinkoppeling. Ze moeten de lezers aanvullende informatie geven en hen het onderwerp duidelijk laten begrijpen. Zorg ervoor dat het gekoppelde domein zich in dezelfde niche van uw blog bevindt met meer domein- en verkeersautoriteit. Deze strategie is ook nuttig voor Verbeter uw webautoriteit en rankings in zoekmachines.

13. URL

URL-aanpassing is het volgende dat u moet doen. Zoekmachines zijn dol op schone slakken. WordPress-achtige platforms genereren automatisch URL’s voor uw berichttitels. Wees kort en vergeet niet uw focuszoekwoord voor de slak te gebruiken.

14. Maak Pinterest-afbeeldingen

Pinterest Het is een geweldig platform om je blogposts te promoten. In tegenstelling tot andere sociale netwerken richt het zich op de kwaliteit van de afbeeldingen.

De website voor het delen van foto’s stelt dat 600 x 900 pixels de optimale grootte is voor afbeeldingen. Ze verschijnen verticaal op uw profiel en lanceren feeds. Daarom is elk beeld met een beeldverhouding van 2:3 ideaal voor correctie.

“Als je afbeeldingen op Pinterest kiest, denk dan verticaal. De meeste van onze formaten zijn verticaal en groter dan breed. In onze creatieve best practices raden we aan dat je voor al je pins een beeldverhouding van 2:3 gebruikt.

Uw pincode kan bijvoorbeeld 1000 pixels breed en 1500 pixels hoog zijn. Als je afbeelding buiten deze verhouding valt, wordt deze mogelijk afgesneden in de feeds van mensen en kunnen ze je hele pin niet zien. “Zoals Pinterest zegt in a Blogbericht.

15. Proeflezen

Is uw inhoud foutloos? Gebruikt u grammatica en spelling correct?

Het kan lastig voor je zijn om elk bericht handmatig te beoordelen. Gelukkig is er een oplossing.

Online tools voor grammaticacontrole. Ze zijn ideaal voor het opsporen en corrigeren van uw grammatica, spelling, interpunctie en andere fouten. Omdat ze slim en krachtig zijn, treden er fouten op bij het typen via browserextensies of binnen enkele seconden via de webinterface. Hierdoor kunt u concurrerende artikelen van hoge kwaliteit leveren waar lezers dol op zullen zijn en die mogelijk hoger scoren in zoekmachines.

16. Metabeschrijving

De metabeschrijving vertegenwoordigt uw publicatie in zoekfragmenten en op gedeelde sociale netwerken. U moet uw inhoudsonderwerp in 160 woorden uitleggen. Wanneer u het bekijkt, klikt u op de link voor meer informatie.

Sommige bloggers gebruiken een specifiek deel van hun inhoud om de metabeschrijving te voltooien. Ze kunnen bezoekers slechts een vaag idee geven van de aard van je bericht. Schrijf dus een op maat gemaakt fragment in je eigen zoekmachineoptimalisatie- en social media-stijl.

17. Zoekwoorddichtheid

Zoekwoorddichtheid is hoe vaak uw focuszoekwoord op een webpagina verschijnt, vergeleken met het totale aantal woorden op de pagina. Dit kan van invloed zijn op uw ranking in zoekmachines. Daarom moet u de dichtheid binnen de aanbevolen limiet houden.

Google stelt geen beperkingen aan het aantal trefwoorden dat je in een bericht kunt gebruiken en verhoogt daardoor de trefwoorddichtheid. Tegelijkertijd kan het overmatig gebruik van trefwoorden of het overmatig gebruik van trefwoorden de ranking van uw website beïnvloeden en leiden tot boetes of een permanent verbod op SERP’s.

Volgens SEO-experts is de ideale zoekwoorddichtheid 1 tot 2,5 procent. Als het de limiet overschrijdt, kan het als spam worden beschouwd.

18. Laatste beoordeling

Voordat u op de publicatieknop klikt, moet u bevestigen dat alles van uw kant perfect is. Controleer het volgende om uw bericht te optimaliseren en het verkeer uit alle mogelijke bronnen te vergroten.

  • Heb je het focus-trefwoord gebruikt in de alt-attributen van de berichttitel, slug, meta en afbeelding?
  • Heeft u categorieën en tags aan het bericht toegewezen?
  • Is een geselecteerde afbeelding correct geconfigureerd?
  • Bevat uw bericht minimaal 300 woorden? Veel bronnen suggereren dat er minimaal 300 woorden per bericht moeten zijn om het onderwerp fatsoenlijk te behandelen en de lezers van alle informatie te voorzien die ze nodig hebben.

Zodra u al deze controlepunten heeft voltooid, kunt u op de knop Publiceren klikken.

Heb je nog vragen? Stel uw vraag gerust via onderstaand reactieformulier.