Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

2 manieren om gratis films op Android te downloaden, laten we het proberen!

Film is iets dat erg populair is onder het publiek, van schoolkinderen tot ouderen, zoals film.

In een tijd als vandaag kunnen films niet alleen op televisie of in de bioscoop op het scherm worden bekeken. In veel etablissementen kunt u films kijken. Bijvoorbeeld zoals youtube, netfilx, iflix enzovoort.

Films kijken via de bioscoop kost zeker evenveel als films kijken via betaalde applicaties. Bovendien draait onze favoriete film misschien, zodat we deze meerdere keren kunnen bekijken. Dan moeten wij opnieuw betalen. Maar nu kunnen we films alleen met de hand bekijken, via mobiele telefoons.

Hoe films downloaden op Android

Films opslaan of downloaden op Android is eigenlijk vrij eenvoudig. Door films op Android te downloaden, kunnen we de films die we leuk vinden herhaaldelijk bekijken en zeker geld besparen. Hoe in hemelsnaam? Volg gewoon de onderstaande stappen.

A. Download films op Android zonder applicaties

Om films op Android te downloaden, kunt u in eerste instantie geen enkele applicatie gebruiken. U hoeft alleen maar een webbrowser te gebruiken die op uw Android draait. Volg gewoon de onderstaande stappen.

1. Open eerst een webbrowser die beschikbaar is op uw Android-telefoon.

2. Typ het vervolgens in lk21 in het zoekveld. Zoals op de onderstaande foto.

3. Klik vervolgens op de bovenste webpagina. Zoals op de onderstaande foto. Klik niet verkeerd op de website.

lk21

4. Vervolgens zie je verschillende films die je kunt downloaden. Klik op de gewenste film.

Hoe films downloaden op Android zonder applicaties

5. Zodra de pagina is geopend, scrollt u naar beneden totdat u een medium vindt waar u de film kunt downloaden. Hier gebruik ik Open lading omdat het eenvoudiger en niet te ingewikkeld is.

Hoe films downloaden op Android voor beginners

6. Wanneer er vervolgens een nieuwe pagina wordt geopend, klikt u erop Download het. Zoals op de onderstaande foto.

Klik op Downloaden

7. Klik dan alstublieft 2 keer in het instructievak om de link te krijgen. Zoals op de onderstaande foto.

Klik op Koppeling genereren

8. Klik dan alstublieft paarse doos beschikbaar. Zoals op de onderstaande foto.

Films downloaden op Android via INDOXXI

9. Klik dan alstublieft Genereer een directe link. Zoals op de onderstaande foto.

Klik op Koppeling genereren

10. Er verschijnt dan een link waar je de film kunt downloaden. Zoals op de onderstaande foto. Klik alstublieft de link de.

Klik op de link

11. Er verschijnt nu een pop-up waarin u uw film kunt opslaan. Zorg ervoor dat u voldoende interne opslagruimte heeft. Als u niet voldoende interne opslagruimte heeft, werkt de knop Opslaan niet automatisch. Zoals onderstaande foto. Als u echter voldoende interne opslagruimte heeft, klikt u op Redden Zoals op de onderstaande foto.

Klik op

12. Klaar. Wacht even totdat het downloaden is voltooid. En geniet van de film van uw keuze.

B. Films downloaden op Android met behulp van applicaties

Naast de hierboven beschreven methode kunt u ook films downloaden met behulp van aanvullende applicaties. U moet dus eerst extra applicaties downloaden uit de Google Playstore. Er zijn momenteel veel gratis applicaties beschikbaar waarmee je films kunt downloaden. Maar deze keer gebruikte ik Torrent Download Manager. Hoe doe je dit? Volg gewoon de onderstaande stappen.

1. Download en installeer eerst de applicatie Filmdownloader | Torrent-downloadbeheer gratis in de Google PlayStore. Deze applicatie is niet te zwaar, slechts ongeveer 15 MB groot. Klik alstublieft installeer het. Zoals op de onderstaande foto.

Installeer Filmdownloader

2. Wacht even totdat het installatieproces is voltooid.

3. Wanneer de applicatie is geïnstalleerd, opent u deze. Wanneer u het voor het eerst opent, verschijnen er verschillende beleidsregels in de toepassing. Lees en klik OK. Zoals op de onderstaande foto.

Klik OK

4. Vervolgens kunt u direct op de startpagina zoeken naar de film die u wilt downloaden, of u kunt ook kiezen: selecteer meerdere gewenste films door op te klikken Filmgalerij of Films. Zoals op de onderstaande foto.

Filmgalerij

5. Je krijgt dan verschillende films te zien die je kunt downloaden. Selecteer de gewenste film.

Kies film

6. Klik vervolgens op de volgende pagina Torrent downloaden om de geselecteerde film te downloaden. Zoals op de onderstaande foto.

Klik op Torrent downloaden

7. Vervolgens worden meerdere filmbestanden met verschillende formaten weergegeven. U kunt er een kiezen op basis van de beschikbare opslagcapaciteit. Als het door u gekozen formaat echter kleiner wordt, kan de kwaliteit van de film ook slecht zijn en niet zo goed als die van het grotere formaat. Zoals op de onderstaande foto.

Klik op film

8. Klaar. Wacht even totdat het downloadproces is voltooid.

Deze tutorial gaat helemaal over hoe je eenvoudig films op Android kunt downloaden. Hopelijk kan deze tutorial nuttig zijn. Bedankt ????