Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

20 geweldige YouTube-kanaalideeën waarmee je beroemd wordt

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: 20 geweldige YouTube-kanaalideeën om je beroemd te maken

Dus.

Je hebt besloten een YouTuber te worden.

Wat wordt jouw inhoud?

Dat is de vraag.

Maak je klaar, want we hebben genoeg onderzoek gedaan (binge-watching) om je te helpen deze vraag te beantwoorden.

Hier is een lijst met geweldige YouTube-kanaalideeën. En niet zomaar iets willekeurigs. Op basis van het aantal kijkers is bewezen dat deze voorbeelden een leger abonnees aantrekken.

Kijk naar haar!

Van covers tot politieke talkshows, er is een breed scala aan onderwerpen om uw publiek te verrassen. Voel je vrij om deze YouTube-kanaalsuggesties te gebruiken om aan de slag te gaan.

Technische kanalen

We geven het toe: als tech-enthousiastelingen is het zien van nieuwe gadgetreleases ons favoriete tijdverdrijf. Het goede nieuws is dat het niet alleen om ons gaat. Neem bijvoorbeeld Unbox Therapy en zijn maar liefst 18,2 miljoen abonnees. We leven echt in een digitaal tijdperk!

Dus als je technisch onderlegd bent, is dit de beste inhoud voor YouTube.

Je hebt niet veel nodig om te beginnen. Je kunt beginnen met filmen Unboxing-video’s van verschillende consumentenelektronica zoals smartphones, laptops, enz. Bekijk ze op basis van de eerste indrukken of ontleed alle details.

Zie hoe het aantal abonnees toeneemt!

Fotografievlogkanalen

Heb jij oog voor esthetiek? Als je graag mooie dingen vastlegt, dan is het maken van fotografiegerelateerde video’s met Thomas Heaton wellicht iets voor jou.

Ga naar schilderachtige locaties, kampeer en maak prachtige landschapsfoto’s. Of maak gewoon een paar portretten van je favoriete mensen. Documenteer het hele proces – van Pre- tot postproductie. Je zult verbaasd zijn hoeveel kijkers Lightroom- en Photoshop-tips willen leren!

De Cam Junkies kunnen ook cam-apparatuurrecensies doen. Er wacht een enorm publiek op je – kijk maar naar DPReview TV en zijn enorme abonneebestand (momenteel meer dan 350.000)!

Educatieve kanalen

Kennis is macht en daarom gebruikt 86% van de kijkers YouTube regelmatig voor dit doel nieuwe dingen leren. De meesten van hen kijken video’s voor hun huiswerknaar!

Er zijn veel geweldige informatieve onderwerpen om over te praten op YouTube, zoals:

 • school onderwerpen
 • astronomie
 • Verhaal
 • mythologie
 • Mediageletterdheid

En alles wat de moeite waard is om te leren!

CrashCourse helpt bijvoorbeeld zijn 13,5 miljoen abonnees te excelleren via eenvoudig te volgen videocursussen. TED-Ed, met zijn 18 miljoen abonnees, is een ander goed voorbeeld. Daar leerden we over de duistere geschiedenis van zombies.

Op YouTube kun je letterlijk over van alles en nog wat leren. Waarom draagt ​​u niet uw eerlijke deel bij?

Muziekkanalen

Muziekinhoud is een van de meest succesvolle YouTube-kanaalideeën.

Geen wonder, want op YouTube worden muziekvideo’s het meest bekeken. Lied coverVooral onder muziekliefhebbers zijn ze een grote hit. Dankzij hen hebben we nu mensen als Justin Bieber, Alessia Cara en Shawn Mendes. Ze begonnen allemaal met covers op het platform.

Mensen vinden het leuk om de mening van verschillende artiesten over populaire hits te horen. Dus als je de gave van muziek hebt, ga je gang en deel het met de wereld!

Kanalen voor albumrecensies

Over muziek gesproken, nummer- of albumrecensies zijn een andere populaire inhoud op YouTube. We hebben het perfecte voorbeeld voor je: het theneedledrop-kanaal van Anthony Fantano is het is gewijd aan het beoordelen van muziekreleases. Zijn eerlijke, diepgaande recensies zijn de reden dat hij nu meer dan twee miljoen actieve abonnees heeft.

Fitnessvlogkanalen

Terwijl we door gezondheidskritieke tijden navigeren, is het van cruciaal belang om in vorm te blijven. En voor de meeste mensen is YouTube een officiële trainingspartner geworden.

Dit is de reden waarom fitnessvlogs een van de nuttigste inhoudsideeën voor YouTube-kanalen zijn!

Ze groeien ook het snelst. Het kanaal van Chloe Ting had vóór de pandemie in 2020 ongeveer twee miljoen abonnees. dankzij haar gratis trainingsprogramma’s En snelle oefenvideo’s, ze heeft nu 23,9 miljoen. Over vooruitgang gesproken!

Trainingskanalen voor thuis

Thuiswerken werd plotseling de norm tijdens de COVID-19-lockdown. Dit verklaart de opkomst van kanalen als Blogilates en The Fitness Marshall met miljoenen kijkers.

Wat is haar vlogstijl? Zij Combineer muziek en beweging om van fitness een leuke bezigheid te maken. Van danstrainingen tot uitdagingen met één nummer, dit soort inhoud zal zeker hordes nieuwe fitnessabonnees in vervoering brengen.

Kookkanalen

Als je de weg kent in de keuken, zijn hier enkele goede YouTube-kanaalideeën die geschikt zijn voor de meeste kookprogramma’s.

 • Leer mensen hoe ze een specifiek gerecht moeten bereiden
 • Pronk met uw versie van een traditionele delicatesse
 • Leg uw denkproces voor een bepaald recept uit
 • Deel veelvoorkomende kookfouten

Bovendien willen de meeste mensen gewoon zien hoe geweldige chef-koks hun eten bereiden. Sam The Cooking Guy vermaakt zijn ruim drie miljoen abonnees makkelijk te maken recepten En Basisprincipes van de keuken.

Kanalen voor voedselrecensies

Voedselrecensies zijn een van de beste YouTube-kanaalideeën om mee te beginnen. Naast de spanning en het avontuur van Probeer nieuwe dingen Er staat een enorm publiek te wachten om deze heerlijke video’s te consumeren.

Neem bijvoorbeeld de Best Ever Food Review Show. Sonny, de man in actie, reist de wereld rond om het beste eten te proeven dat elk land te bieden heeft. Het resultaat? Hij heeft nu ongeveer negen miljoen abonnees!

ASMR-kanalen

Het lijkt misschien bizar, maar er zit iets in Autonome sensorische meridiaanreactie (ASMR) is voor de meeste mensen zeer bevredigend. Het is dat tintelende gevoel dat je krijgt bij zachte geluiden zoals fluisteren, tikken of knetteren.

Als je in zulke dingen geïnteresseerd bent, maar niet weet waar je een YouTube-kanaal over moet maken, dan is dit je teken.

Jij zou de volgende ASMRtist kunnen zijn!

Reiskanalen

Avontuurlijke vlogs zijn een geweldige bron van reisinspiratie.

Als je een backpacker bent, wil je misschien je bergwandelingen of skydiv-ervaringen filmen als reisvideo’s. Ze zijn ook gemakkelijk te maken en daarom behoren ze tot de beste YouTube-kanaalideeën voor beginners.

Veel mensen nemen contact op reisgids ook voor de veiligheid. Honest Guide heeft een miljoen abonnees en past zeker in dit plaatje. De gastheren informeren reizigers over de positieve en negatieve aspecten van een bepaalde plaats.

Kanalen voor productrecensies

Wist u dat 79% van de mensen liever video’s bekijkt dan over producten leest? Productrecensies brengen mensen naar:

 • bekijk het artikel eens goed
 • Kijk wat een echte klant ervan vindt
 • Lees meer over de specificaties en functies
 • ontdek de voor- en nadelen ervan

Dus als je geen ideeën meer hebt voor je YouTube-kanaal, overweeg dan deze. De meeste mensen gaan rechtstreeks naar het platform om te kijken Video’s uitpakken, eerste indruk, Ervaringen in het bedrijfslevenEnz.

Reactie videokanalen

Veel makers van inhoud filmen simpelweg zichzelf Reactie op een virale video– of het nu een live optreden, een komische sketch of een trieste commercial is. En mensen zijn er dol op!

Er is iets zo bevredigend en onderhoudend aan het kijken naar iemands oprechte en spontane reactie. Dat verklaart vrijwel de opkomst van dergelijke inhoud. Letterlijk iedereen kan het, en daarom bekronen we het tot het ‘beste type YouTube-kanaal om mee te beginnen’.

No Life Shaq is een perfect voorbeeld van een succesverhaal: hij heeft nu 3,75 miljoen abonnees, alleen maar omdat hij ‘een man is die video’s maakt en onzin praat’. The Normies is een ander geweldig reactiekanaal met 675.000 abonnees dat tv-programma’s, films, anime, vlogs, enz. Opneemt.

Als je graag over politiek praat, zul je zeker niet genoeg onderwerpen hebben om op het YouTube-kanaal te bespreken. Je zou kunnen:

 • Deel uw mening over specifiek beleid
 • reageren op berichten of toespraken
 • Pak problematische en oneerlijke situaties aan
 • algemeen het sociale bewustzijn versterken

Je zou meer kunnen nemen nieuwsgerichte aanpak, zoals Secular Talk, dat politiek commentaar levert vanuit een populistisch links perspectief. Ze maken daarnaast ook satire/debunking-video’s.

Een ander uitstekend voorbeeld zijn de Jonge Turken. Ze praten over politiek met een vleugje entertainment, sport en popcultuur. Oorspronkelijk was TYT een talkshow op de radio, maar het heeft nu vijf miljoen abonnees.

Yoga-kanalen

Yoga is een van de populairste YouTube-kanaalonderwerpen nu thuis sporten een ding is.

De waarheid is dat veel mensen er niet klaar voor zijn om meteen een persoonlijke les te volgen. Daarom wenden ze zich tot YouTube Yoga om deze lichaamsharmonie te bereiken. Het is gratis en u kunt het in het comfort van uw woonruimte doen!

Yoga With Adriene is slechts een van de vele kanalen die succesvol zijn geweest. Haar 11,2 miljoen abonnees profiteren van haar reeks nuttige video’s, zoals:

 • Yoga voor beginners
 • Basisprincipes van yoga
 • Minder dan 10 minuten yoga-oefeningen
 • 30-daagse yogareis

En meer!

Modekanalen

In de mode?

Je zou verbaasd zijn hoeveel mensen op zoek zijn naar stijlinspiratie. Outfit-ideeën, Kleding transportEn Samenwerkingen tussen ontwerpers zijn enkele van de populairste YouTube-onderwerpen van dit moment!

Song of Style, een van de modevloggers van OG, staat bekend om haar stijlvolle outfits en het reizen naar grote mode-evenementen. Ze strooit ook wat doe-het-zelf- en interieurontwerp in haar inhoud, waar haar 365.000 abonnees graag naar kijken.

Tim Dessaint is een ander kanaal om naar te kijken. Hij geeft leuke modetips, stylingtips en coole outfitvideo’s voor de jongens.

Kanalen voor filmrecensies

Als je een filmliefhebber bent, beschouw dit dan als de beste categorie voor een YouTube-kanaal. Mensen zijn altijd op zoek naar recensies en discussies over een film die ze onlangs hebben gezien. Jouw inhoud kan precies zijn wat ze zoeken!

Filmrecensies zijn ook een geweldige manier voor kijkers om op de hoogte te blijven of een film het kaartje waard is of niet. Je zou als CinemaSins kunnen zijn en aan negen miljoen kijkers kunnen uitleggen dat geen enkele film zonder zonde is.

Van het acteerwerk tot het script en de cinematografie, u kunt uw kritiek gedetailleerder bespreken.

Gamingkanalen

Gamen is niet alleen voor kinderen. Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst. Met zo’n enorme schare fans is het ongetwijfeld een van de beste YouTube-kanaalideeën om je contentreis te beginnen.

U kunt bijvoorbeeld de stijl van Markiplier nabootsen. In dit geval kan dat Documenteer uw playthroughs met direct, ongefilterd en levensgroot commentaar.

Als je interactiever wilt zijn, kies dan voor VanossGaming en Speel met andere spelers. Afgezien van het daadwerkelijke spel, zijn het de in-game chats en grappen die kijkers vermakelijk vinden.

Tutorial kanalen

93% van de millennials gaat naar YouTube om te leren hoe ze iets moeten doen.

Dat is slechts één reden waarom tutorials een van de meest succesvolle YouTube-kanaalideeën zijn!

Dus als je ergens goed in bent, begin dan met het maken van video’s waarin je anderen leert hoe ze iets moeten uitvoeren of perfectioneren.

Hier zijn enkele populaire lesonderwerpen:

 • formulier
 • spellen
 • Geintjes
 • Software en applicaties
 • Academici

Common Sense Education leert studenten en mentoren bijvoorbeeld hoe ze technologie kunnen gebruiken om het leren boeiender te maken.

Je hebt ook geen luxe apparatuur nodig om dit soort video’s te maken. Het enige dat je nodig hebt, zijn je vaardigheden. Daarom zijn dit de beste YouTube-kanaalideeën voor beginners.

Schoonheidsroutinekanalen

Als je verstand hebt van huidverzorging, staat er een leger kijkers te wachten om je routine te zien. Hyram, een huidverzorgingsspecialist, heeft nu 4,5 miljoen abonnees. Zo populair zijn beautykanalen tegenwoordig.

Als dat jouw stam is, dan zijn hier enkele goede onderwerpen voor je YouTube-kanaal:

 • Tips en trucs voor huidverzorging
 • Productrecensies en aanbevelingen
 • Make-up advies
 • Deskundig advies over verschillende huidtypes

Alles wat met schoonheid te maken heeft, wordt goed ontvangen in deze categorie!

Afronden

Ruim 2 miljard mensen gebruiken YouTube – ongeveer een derde van alle internetgebruikers!

Geen wonder dat steeds meer mensen contentmakers worden.

Met de verschillende soorten YouTube-kanalen die we hierboven hebben geïntroduceerd, zal het gemakkelijker voor je zijn om er een te vinden die bij je vaardigheden en interesses past.

Gebruik ze gerust als inspiratie om je vlogavontuur te beginnen! Of vind gewoon je eigen niche en stijl – YouTube heeft genoeg ruimte voor iedereen!