Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

25 geweldige YouTube-video-ideeën om je kanaal te laten groeien

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: 25 geweldige YouTube-video-ideeën om je kanaal te laten groeien

Heb jij last van een creatieve blokkade? Dan zit je hier precies goed.

Laten we eerlijk zijn: het is moeilijk om nieuwe en opwindende dingen voor je kanaal te bedenken. Daarom heb ik een lijst met YouTube-video-ideeën samengesteld die je zeker zullen inspireren.

En dat is niet alles!

Je vindt er ook een handige minigids met hardware- en softwarerecensies als je nog steeds niet goed genoeg bent als maker.

Klaar?

YouTube-video-ideeën

Je zult er genoeg vinden algemene, leuke, leerzame en creatieve ideeën om je kanaal in deze lijst te vergroten. Er is hier voor ieder wat wils, of je nu een gewone Let’s Player bent of een professionele fastfoodcriticus.

Laten we beginnen!

stel jezelf voor

Nou, dat is YouTuber 101. Je moet jezelf presenteren en Geef op welk type inhoud u wilt maken. Kortom: geef je kijkers een warm welkom en een reden om te blijven hangen.

Begin met je vlog

Vlogs zijn een populair formaat waarmee je Verken elk onderwerp – van huidverzorgingsroutines tot exotische reizen. Profiteer van hun veelzijdigheid en vertel uw verhalen!

Maar een van de populairste YouTube-video-ideeën zijn, betekent concurrentie in de vlogscene. Het is belangrijk om uw niche te vinden en u aan een publicatieschema te houden.

Maak een uitdagingsvideo

Er is een reden waarom uitdagingsclips zo populair zijn. Ze zijn gemakkelijk te volgen, krijgen veel aandacht en zijn gewoon leuk. Afhankelijk van je gevoel voor avontuur (en bereidheid om jezelf in verlegenheid te brengen), zijn hier enkele startideeën:

 • Ghost Pepper-uitdaging — Probeer de (beruchte) ultrahete peper
 • Probeer niet te lachen – Overleef grappige clips zonder te glimlachen of te lachen
 • Bean Boozled-uitdaging – speel Russische roulette, maar dan met gummibeertjes.

Deel een dag uit je leven

Dit is een van de interessantste YouTube-onderwerpen voor kijkers, omdat het hen onderdompelt in je dagelijkse leven. Het stelt jou ook in staat laat jezelf zien zoals je werkelijk bent.

Niets kan de authenticiteit verslaan!

Recenseer films, tv-programma’s, games en boeken

Een ding is zeker:

Wanneer mensen iets lezen, spelen of bekijken, willen ze erover praten. Videorecensies zijn daar perfect voor uit je mening En een gesprek op gang brengen naar het laatste. Probeer uw kijkers altijd te vragen hun mening te delen in de reacties.

Praat over uw pad naar succes

Als je een … hebt sterke motiverende spreker, je kunt dit talent gebruiken voor YouTube-video-onderwerpen. Soms hebben mensen gewoon een extra zetje nodig om te bereiken wat ze willen. En dit kan jouw clip zijn!

Door de aanmoediging en inspiratie van talloze kijkers hebben CT Fletcher Motivation en Eric Thomas miljoenen abonnees gekregen.

Voer een productbeoordeling uit

Maar liefst 66% van de mensen geeft de voorkeur aan video’s om meer te leren over een product of dienst. Hier kom jij in actie als contentmaker!

Kies trending producten in uw nicheen demonstreer ze in clips. Ook kunt u de voor- en nadelen van elk product vergelijken en bespreken.

Instructievideo’s

Tutorials zijn een van die YouTube-inhoudsideeën die nooit uit de mode raken. Sterker nog, 70% van de kijkers gebruikt YouTube om een ​​probleem op te lossen!

Natuurlijk kun je niet zomaar willekeurige how-to-clips maken en kijken wat blijft hangen. Je zou moeten Denk aan je vaardigheden, je publiek en je kanaaltype van tevoren.

Dus als je een beautykanaal bent, kun je stapsgewijze instructies voor specifieke make-uplooks posten. Of, als u technisch georiënteerd bent, kunt u praktische taken opnemen, zoals het vervangen van de ventilator van uw laptop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Er is nog een andere optie:

Probeer de meest bekeken how-to-clips – en kijk of ze werken. Dit is een van de meest doordachte ideeën voor YouTube-inhoud Hiermee kun je kijkers laten zien welke tutorials de moeite waard zijn om te bekijken. Volg gewoon de video-instructies en geef aan of er iets verdachts is.

Reishacks

Reizen klinkt in theorie zo geweldig, totdat je beseft hoeveel voorbereiding het vergt. Gelukkig zijn er tal van tips en trucs om veelvoorkomende valkuilen te vermijden. Snel knutselen van 5 minuten zijn de favoriet van mensen!

Jouw kanaal kan ze helpen met:

 • Het plannen en organiseren van reizen
 • Slimme verpakking
 • Hygiëne en comfort
 • Accommodaties
 • Bezienswaardigheden bekijken.

Maak een reactievideo

Als je geen grappige YouTube-video-ideeën meer hebt, waarom probeer je dan niet reactieclips? Fine Bros maakte het genre populair. Het kan zijn als reactie op een trending clip, bericht of gebeurtenis – wat er in je opkomt.

Video-essays

Dit formaat is perfect voor makers van inhoud die niet bang zijn voor echt onderzoek. U kunt onderwerpen verkennen en combineren die u interesseren en uw unieke perspectief bieden.

De meest vruchtbare onderwerpen bevatten:

 • Pop cultuur
 • Online ruimtes
 • bioscoop
 • sociale gerechtigheid
 • literatuur

En wees niet bang om experimenteel te worden met je bewerking!

Volledige oplossingen

Video-walkthroughs kunnen een redder in nood zijn als u vastzit in een game. Het is niet voor niets een van de meest gezochte YouTube-onderwerpen.

Het beste is dat je tijdens het opnemen niet veel moeite hoeft te doen voor je persoonlijkheid. Je moet gewoon informatief zijn.

Blijf dus bij de les en schrijf elke noodzakelijke stap op. Tijdstempels zijn ook een goed idee.

Dit is een andere manier om game-inhoud te delen. Dit zal je misschien verbazen Mensen zijn bereid om gameplay zonder commentaar te bekijkenMaar het is waar!

Kunstlessen

Tot de beste YouTube-video-ideeën voor creatieve kanalen behoren kunsttutorials. Jij kan Leg uw creatieve proces vast, of je nu een digitale of traditionele kunstenaar bent. Je bent vrij om een ​​stapsgewijze handleiding of een time-lapse-clip te maken.

Geanimeerde uitlegvideo’s

Als je de massa probeert te onderwijzen, mis dan de animaties niet. Ze zijn een geweldige manier om mensen kennis te laten maken met complexe onderwerpen, zonder hun hoofd te breken.

De meest effectieve zijn Whiteboard-/schoolbordanimaties, waarbij één hand alles op het scherm tekent. Uiteraard heb je hiervoor software nodig (zoals Doodly).

Live streaming

Als je aan streaming denkt, is je eerste gedachte meestal Twitch. Maar ook content voor YouTube kan op deze manier gemaakt worden. Je kan het gebruiken Iets in première brengen helemaal nieuw voor je kanaal en bouw er buzz omheen.

Of als je wilt Ontwikkel een nauwere relatie met uw kijkers, er gaat niets boven interactie met hen in realtime. Hier vindt u een kleine handleiding voor het streamen op YouTube om u op weg te helpen.

uitpakken

Ik weet niet wat het is met mensen en dingen uitpakken, maar we kunnen er geen genoeg van krijgen. Misschien is het het kleine kind in ons dat graag cadeautjes opent.

Hoe dan ook, deze video’s zijn dat wel een grote hit. Dus de volgende keer dat u iets nieuws en interessants ontvangt, zorg er dan voor dat u het opneemt.

Doe een speedrun

Heeft je gamekanaal nieuwe ideeën voor YouTube-inhoud nodig? Speedruns zijn altijd trendy!

Als ze goed worden gedaan, zijn ze indrukwekkend en trekken veel aandacht. Houd er echter rekening mee dat de concurrentie behoorlijk hevig is.

Maak een komische schets

Dit is een no-brainer als je een comedy-kanaal runt. Schetsen vergen veel voorbereidend werk, maar ze zijn zeer de moeite waard. En wees niet bang voor rare humor; internet is dol op dat soort dingen.

Wat zit er in mijn tas

Dergelijke video’s zijn een belangrijk onderdeel van beauty-/lifestylekanalen. Je kan altijd Geef ze jouw unieke twist.

Amoeba Music heeft een goed voorbeeld van het vernieuwen van het format. Ze nemen coole muzikanten en artiesten op die winkelen en praten over hun aankopen.

Dood uw pc

Dit is een van de meest opvallende inhoudsideeën voor YouTube, vind je niet?

Als u een wegwerpcomputer heeft, kunt u dit doen pomp het vol met malware en virussen voor de lol. Vinesauce Joel maakte een hele serie over computervernietiging met behulp van verschillende besturingssystemen. Het was grappig!

Nodig een gast uit

Waarom deelt u het plezier niet met een gast?

Je kunt iemand uitnodigen voor een speciale aflevering. Het kan zijn een vriend of Co-creators uit jouw niche met een soortgelijke aanhang. Het vragen aan iemand met veel meer abonnees zal niet werken, zoals je waarschijnlijk al geraden had.

Probeer uitdagende mods

Mod-gemeenschappen zijn ongelooflijk inventief, vooral als het gaat om het tien keer moeilijker maken van games. En het toeval wil dat jouw lijden uitstekende inhoud voor YouTube kan opleveren!

Houd je emoties dus niet in – laat je innerlijke woede-opgever los!

Sleep video’s

Haul-video’s zijn de allerbelangrijkste influencers. Via de inhoud van uw winkelwagen geeft u uw kijkers inzicht in uw leven. Jij kan praten over de producten En deel uw aanbevelingen.

Dingen om te overwegen voor je YouTube-video

Beginnen als maker op dit platform kan intimiderend zijn. Naast je merk en type content moet je ook nadenken over het technische aspect.

Maar deze keer heb je geluk.

Naast YouTube-ideeën voor beginners heb ik er ook een aantal voorbereid Opmerkingen voor uw uitrusting.

Kijk hiernaar:

camera

Het bedenken van aantrekkelijke YouTube-videothema’s is slechts het halve werk. Ze moeten ook goed worden vastgelegd!

Jouw keuze zal zijn afhankelijk van de inhoud die u produceert. Je kunt er met één wegkomen Webcam als je voornamelijk games streamt of je reacties vastlegt tijdens het gamen. De belangrijkste dingen waar u op moet letten zijn:

 • Opnameresolutie – tot 1080p
 • Resolutie FPS – 1080p bij 30-60 fps
 • Prestaties bij weinig licht.

Maar, als je focus ligt op live action-dingen, worden de zaken ingewikkelder. Over het algemeen heeft u de volgende opties:

 • Camcorders – betaalbaar, draagbaar en beginnersvriendelijk
 • Actiecamera’s – veelzijdig, duurzaam en een goede keuze voor avontuurlijke vloggers
 • Spiegelloze camera’s – uitstekende videokwaliteit, lichtgewicht en duur
 • DSLR’s – de beste keuze voor ervaren videomakers met grote budgetten.

Dus als je je afvraagt ​​hoe je een YouTube-kanaal start en opneemt, zijn camcorders de veiligste keuze.

Wat de technische gegevens betreft, geldt alles wat ik voor webcams heb gezegd ook hier. Trouwens, dat zou je ook moeten doen Geef prioriteit aan beeldstabilisatiefuncties of bekijk statieven en cardanische stabilisatoren.

microfoon

Laten we ons nu concentreren op audio.

Als u van plan bent veel tijd aan uw bureau te besteden aan opnemen, is het meest praktische model een USB-microfoon. In dit geval kunt u kiezen tussen:

 • Condensortypes – vereisen geluiddichte opnameruimtes zoals ze zijn gevoeliger.
 • Dynamische typen – niet zo gedetailleerd als condensatormicrofoons, maar dat zal wel zo zijn goede prestaties in alle omgevingen.

En als je niet aan je bureau gebonden bent, Revers modellen zijn de juiste manier.

verlichting

Zelfs de beste YouTube-video-ideeën zullen mislukken als je verlichting slecht is. Gelukkig hoef je er niet je hele budget aan te besteden. Met de eenvoudigste lichtsets kun je veel bereiken.

In totaal, de handigste kits voor beginners bevatten Softboxen. Ze voegen subtiele, natuurlijke verlichting toe die eenvoudig in te stellen is. Let bij het winkelen op:

 • Maximaal vermogen (in watt en lumen)
 • helderheid
 • kleurtemperatuur
 • Rotatie.

Videobewerkingssoftware

Goede ideeën voor YouTube-video’s alleen zijn niet genoeg. Het bewerken en polijsten van beeldmateriaal is essentieel.

Maar maak je geen zorgen:

Er zijn veel beginnersvriendelijke software-opties beschikbaar. Vimeo, Lumen5, FlexClip, En iMovie behoren tot de eenvoudigste. Zij hebben Automatische gereedschappen En Sjablonen die uw werk voor u zal doen.

Als u echter professionele resultaten wilt, Filmora En PremierePro zijn de onbetwiste kampioenen.

Software voor audiobewerking

Het geluid moet ook kloppen. Om te beginnen betekent dit consistente audioniveaus en geen ongewenst achtergrondgeluid.

WavePad En onbeschaamdheid zijn de beste audiobewerkingssoftware voor beginners. Hun drag-and-drop-interfaces en automatische tools zijn dat ook ongelooflijk direct. Zij zijn beide gratisnaar!

Afronden

Er zijn talloze onderwerpen om over te praten op YouTube. De ideeën op deze lijst zijn slechts een druppel op een gloeiende plaat. Hopelijk zullen ze je creativiteit weer aanwakkeren. En wie weet, misschien komt jouw clip wel bij de meest bekeken clips.

Succes!

Mục lục