Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

3 beste beste gratis downloadmanagers voor Android in 2023

Als u ons al een tijdje volgt, lees dan een artikel op onze website over IDMGCEXT.CRX Beste Download Manager die op Windows en Mac kan worden geïnstalleerd. We ontvangen veel verzoeken van gebruikers die ons vragen om hen hiervan op de hoogte te stellen Beste gratis downloadmanager voor Android. Als u een nerd of ander technisch persoon bent en gewend bent om via een browser grote hoeveelheden bestanden van internet te downloaden, zijn er veel problemen waarmee u te maken krijgt met verschillende soorten problemen. De meest voorkomende hiervan is dat het bestand begint met downloaden en bijna klaar is. Dan verdwijnt het bestand plotseling vanwege een aantal problemen met de internetverbinding. Je moet het opnieuw downloaden. Als u dit probleem echter niet wilt ondervinden, raden wij u aan te downloaden met Download Manager. Dus laten we beginnen en hier zal ik u helpen bij het kiezen van de beste downloadmanager voor Android [TheLeaker Edition].

Beste downloadmanager voor Android

  • Geavanceerde downloadmanager:

Advanced Download Manager staat nummer 1 in onze lijst met de beste Android-downloadmanagers. Er is een complete oplossing voor al uw downloadbehoeften. Dit is een complete app die alle Stock Download Manager-functies van Google biedt, maar tegelijkertijd negen threads en meerdere downloads ondersteunt. Dit helpt gebruikers de productiviteit te verhogen, tijd te besparen en bestanden sneller te downloaden. Het kan ook op prioriteit gebaseerde downloads bieden en gebruikers helpen bestanden veel sneller te downloaden. Het hoogtepunt en de reden waarom het bovenaan staat, is de mogelijkheid om onvolledige downloads te hervatten. Dit kan worden gebruikt om bestanden te downloaden van bijna de meeste browsers zoals Google Chrome, Opera en meer. Het ondersteunt downloadplanning, heeft een turbomodus voor het toewijzen van bandbreedte aan specifieke bestanden en vele andere handige functies. Er zijn veel andere applicaties die betere functies hebben of vergelijkbaar zijn met Advanced Download Manager. Omdat het echter vrije software is, plaatsen we het bovenaan onze lijst.

IDM is vergelijkbaar met Advanced Download Manager en ziet er modern uit. Het ziet er schoner uit dan de eerder beschreven Advanced Download Manager. Deze app staat nummer 2 in onze lijst vanwege de kracht van verschillende downloads, aangezien deze app 16 threads en 5 downloads tegelijkertijd ondersteunt. De mogelijkheid om bestanden rechtstreeks vanaf het klembord te herkennen en te downloaden is mijn favoriete functie. Naast het downloaden van browserbestanden, kunt u ook torrent-bestanden downloaden. Het ondersteunt ook planning, batchdownloads, toewijzing van bandbreedte en meer. Deze app is gratis verkrijgbaar in de Play Store. Als je echter alle functies wilt ontgrendelen, moet je de Pro-versie kopen, die ongeveer $ 3 kost in de Google Play Store. Over het algemeen staat de beoordeling op nummer 2 in onze lijst op basis van zijn prestaties en functies

Nog een downloadmanager-app die me lijkt te herinneren aan de tijd dat Android Gingerbread er was. De interface lijkt oud, maar kan al zijn werk gemakkelijk doen. De mogelijkheid om links vast te leggen die rechtstreeks vanuit de Android-browser kunnen worden gedownload, is erg interessant. Goede downloadsnelheid door bestanden in kleinere delen te splitsen. Deze app ondersteunt ook het pauzeren en hervatten van downloads. U kunt uw favoriete downloads zelfs pauzeren en plannen voor een ander tijdstip. Deze applicatie is gratis te gebruiken en te downloaden. De ervaring om het te gebruiken om veel bestanden van verschillende groottes te downloaden en op een SD-kaart op te slaan, is werkelijk verbazingwekkend. Het wordt ook geleverd met een ingebouwde browser, vergelijkbaar met Chrome, waarmee u op internet kunt zoeken en de gewenste bestanden kunt downloaden. Deze applicatie biedt een aantal goede functies en is geclassificeerd als la3 in de lijst met de beste downloadmanagers voor onze Android.

Als je deze handleiding leuk vindt en deze gids je helpt, raden we je aan dit artikel te delen met mensen die veel bestanden downloaden en deze te rangschikken op basis van of je het artikel leuk vindt of niet.

Mục lục