Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

3 manieren om onlangs verwijderde teksten op iPhone, iPad of Mac te herstellen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: 3 manieren om onlangs verwijderde teksten op iPhone, iPad of Mac te herstellen

De mogelijkheid om onlangs verwijderde teksten te herstellen is een van de vele opwindende functies die dit najaar naar iPhone, iPad en Mac komen. Stel je voor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het per ongeluk verwijderen van een belangrijke tekst of iMessage, wetende dat je deze binnen enkele seconden kunt herstellen. De functie heeft lang op zich laten wachten, maar beter laat dan nooit.

Gebruik iCloud

Als u uw iPhone hebt ingesteld op iCloud-back-up, kunt u mogelijk verloren sms-berichten herstellen met behulp van een recente back-up. Hiermee wordt je iPhone hersteld naar het punt waarop je de back-up hebt gemaakt, wat betekent dat je weliswaar het sms-bericht kunt terughalen, maar dat je mogelijk ook andere gegevens kwijtraakt.

 • Ga op je iPhone naar Instellingen en druk bovenaan op je naam.
 • Selecteer vervolgens iCloud.
 • Zorg ervoor dat de tuimelschakelaar naast Berichten is ingeschakeld.
 • Als uw berichten in een recente back-up zijn opgeslagen, wordt het bedrag in gigabytes weergegeven onder de optie Opslag beheren.
 • U kunt uw apparaat opnieuw opstarten nadat u heeft gecontroleerd of uw berichten in de cloud worden bewaard.

iTunes-back-up

Als uw operator geen back-up van berichten ondersteunt of als het om de een of andere reden niet werkte, kunt u het hier vervolgens proberen. Dit werkt echter alleen als uw communicatie is beveiligd. Dit werkt hetzelfde als het herstellen van verloren gegevens vanaf een iTunes-back-up.

 • Sluit uw iPhone aan op uw Mac en start Finder of iTunes.
 • Zoek uw apparaatnaam onder Locaties in Finder en klik erop.
 • Klik in iTunes op het telefoonpictogram en selecteer Samenvatting.
 • Als uw telefoon een back-up op uw Mac heeft, kunt u deze herstellen door Back-up terugzetten te selecteren.

Dit is hoe recentelijk verwijderde berichten werken

De sms-app heeft nu een nieuwe sectie met de naam ‘Onlangs verwijderd’, waarin uw verwijderde berichten 30 dagen worden gearchiveerd, vergelijkbaar met de prullenbak van een computer. Na de periode van 30 dagen zal Apple uw communicatie definitief verwijderen.

De onlangs verwijderde berichten van iPhone en iPad gebruiken

Tik op “Bewerken” in de conversatielijst en selecteer vervolgens “Bekijk onlangs verwijderd” om uw verwijderde teksten op te halen. U kunt ze hier beheren voordat uw software het na 30 dagen overneemt. Om het permanent te maken:

 • Alle verwijderde berichten verwijderen: Tik op ‘Verwijder alles’ en tik vervolgens op ‘Verwijder’. [#] Berichten” in de bevestigingsprompt.
 • Tik in het bevestigingsvenster op “Alles herstellen” en tik vervolgens op “SMS herstellen” om alle verwijderde berichten te herstellen.
 • Tik op de lege cirkel naast elk bericht en selecteer vervolgens ‘Verwijderen’ en vervolgens ‘Verwijderen’. [#] Berichten” op de bevestigingsvraag.
 • Herstel slechts één of enkele berichten door op de lege cirkel naast elk bericht te tikken en vervolgens ‘Herstellen’ en vervolgens ‘Berichten herstellen’ te selecteren in het bevestigingsvenster.