Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

5 Beste VPN voor Indonesië in 2023

Gebaseerd op laatste rapport van Freedom HouseIndonesië is een van de landen met de hoogste niveaus van corruptie en censuur. Vanwege het feit dat dit land geen strikte digitale wetten heeft om zijn burgers te beschermen, wenden velen zich tot alternatieve oplossingen. U leest dit artikel waarschijnlijk omdat u tijdens het surfen op internet in dit land een aantal geblokkeerde websites bent tegengekomen. Maak je geen zorgen, we zijn hier om een ​​oplossing te bieden. Laten we het dus hebben over de beste VPN voor Indonesië in 2019.

Voordat we verder gaan met onze lijst met aanbevelingen, maken we even een korte omweg. Online wijzen wij u daar graag op Censuur is wijdverbreid in Indonesië. Dit land heeft onlangs een nieuw online filtersysteem geïntroduceerd dat AI gebruikt om te voorkomen dat gebruikers uit Indonesië toegang krijgen tot “problematische” inhoud. Daarnaast waren er meldingen van Socialemediawebsites worden geblokkeerd in dit land, vooral bij bepaalde grote evenementen. U moet dus weten dat VPN-applicaties de beste manier zijn om tegen verschillende vormen van censuur te vechten, maar dat u de beste moet gebruiken als u websites wilt deblokkeren.

Dat gezegd hebbende, presenteren wij de 5 Beste VPN voor Indonesië in 2019.

1. ExpressVPN

Wij zijn ervan overtuigd dat ExpressVPN de beste optie is voor zowel beginnende als zeer ervaren gebruikers. Deze VPN biedt een eenvoudige en prachtig ontworpen interface die wordt ondersteund door tal van geavanceerde technologieën.

Allereerst moet u weten dat ExpressVPN compatibel is met vrijwel alle populaire apparaten en platforms. Deze applicaties draaien native en u profiteert eenvoudig van een uitstekend servernetwerk. Er zijn duizenden servers beschikbaar in meer dan 90 landen. Laten we dan de sterke encryptie niet vergeten die hier te vinden is zodat niemand je digitaal kan volgen. Er is werkelijk niets meer dat u van een VPN kunt vragen.

Lees meer over de geweldige functies van deze VPN in de TechNadu ExpressVPN-recensie.

2. VerbergMijnAss

Als je op zoek bent naar de beste VPN voor Indonesië, wil je iets dat je beschermt en goed presteert. Om deze reden willen wij naast ExpressVPN een VPN aanbevelen genaamd HideMyAss.

Zoals u weet is Indonesië berucht vanwege het blokkeren van websites. Dankzij het DNS-systeem van deze VPN kunt u ervoor zorgen dat alle webbarrières worden overwonnen. Bovendien blijven uw privégegevens privé dankzij de industriestandaard encryptie. Tenslotte mogen we de geweldige prestatie niet vergeten te vermelden. HideMyAss kan draaien zonder uw verbinding te beperken. Hierdoor kun je zowel mediastreamingdiensten als VoIP-applicaties even goed gebruiken.

Zie onze HideMyAss-recensie voor meer informatie. De details vindt u hier.

3. PuurVPN

De oorsprong van PureVPN ligt in China – en dit is geen typefout. Deze VPN bestaat al geruime tijd en is erin geslaagd de Chinese VPN-beperkingen met gemak te doorbreken. Wij zijn er dan ook meer dan zeker van dat u het ook in Indonesië met succes kunt gebruiken.

Als u geïnteresseerd bent in het grootste servernetwerk, staat u een grote traktatie te wachten. Er staan ​​talloze servers klaar in meer dan 140 landen, waaronder Indonesië en zijn buurlanden. Zodra u het hebt ingesteld en verbinding hebt gemaakt met internet, kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn. Dit komt omdat PureVPN 256-bit encryptie gebruikt, wat vrijwel onmogelijk te hacken is. Dan krijgt u ook antivirusbescherming, een extra beschermingslaag tegen malware. En dat alles tegen een betaalbare prijs.

Mis deze fantastische VPN niet en lees zeker onze PureVPN-recensie.

4. IPVanish

Als u meer informatie wilt over IPVanish, zult u merken dat deze VPN trots is op zijn hoge snelheid. Om deze reden willen we het iedereen aanbevelen die gebruik wil maken van mediastreamingdiensten. U kunt er echter rekening mee houden dat uw verbinding enigszins wordt beperkt, dus u heeft in eerste instantie een snelle verbinding nodig.

Een van de meest opvallende kenmerken van IPVanish is de compatibiliteit met een hele reeks apparaten. Eigenaars van Windows Phones zullen bijvoorbeeld moeite hebben om een ​​VPN te vinden. Afgezien daarvan biedt deze VPN robuuste codering waardoor u zich beschermd voelt op internet. Ten slotte moet u weten dat IPVanish geen servers in Indonesië heeft. U kunt het echter wel gebruiken om verbinding te maken met een server in het buitenland en uw internetverbinding te deblokkeren.

Wil je meer weten over waarom dit een van de beste Indonesische VPN’s is? Lees onze volledige IPVanish-recensie.

5. VyprVPN

De laatste vermelding op onze lijst is VyprVPN. Denk echter niet dat deze niet net zo capabel is als de anderen. In feite heeft deze VPN een zeer interessante cloaking-technologie genaamd Chameleon. Misschien is dit vlaggenschip wat deze geweldige VPN onderscheidt van de rest.

Chameleon is de eigen cloaking-technologie van VyprVPN. Het coderen van uw verbinding zorgt ervoor dat u onzichtbaar bent op internet. Als extra bonus kun je elke vorm van censuur doorbreken en zonder beperkingen op internet surfen. Tenslotte moet u zich ervan bewust zijn dat het bedrijf achter VyprVPN een aantal protocollen hanteert. Zoals het bedrijf zegt, zijn deze gegevens echter niet persoonlijk identificeerbaar.

Voor meer informatie over Chameleon en andere tools die door deze VPN worden aangeboden, bekijk onze handige VyprVPN-recensie.

Zoals altijd zouden we het geweldig vinden als u ons zou kunnen helpen de boodschap te verspreiden. De beste manier om dit te doen is door dit artikel online te delen. Vergeet ook niet TechNadu te volgen Facebook En Twitteren. Bedankt!

Mục lục