Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

5 Beste VPN voor Taiwan in 2023

Dit zal je misschien verbazen Taiwan scoort hoog als het om politieke rechten en burgerlijke vrijheden gaat. Dit ooit onderdrukte land is een nieuw democratisch tijdperk ingegaan, maar heeft nog steeds moeilijke banden met zijn verleden. Als internetgebruiker in dit land, of u nu inwoner of bezoeker bent, is het raadzaam om een ​​VPN te gebruiken om uw privacy te beschermen. De vraag is echter: welke VPN moet je gebruiken? Maak je geen zorgen, wij hebben het antwoord. Laten we het dus hebben over de beste VPN voor Taiwan in 2019.

Voordat we verder gaan, wat nuttige informatie. Een paar jaar geleden werd een reeks wetten aangekondigd met betrekking tot lijsten met websites die moesten worden geblokkeerd. Gelukkig zijn enkele van de strengste wetten nooit van kracht geworden, grotendeels dankzij massale protesten in Taipei. Niettemin worden uw browsegegevens gecontroleerd op kwaadaardige activiteiten, waaronder crimineel gedrag en enkele minder ernstige (maar nog steeds strafbare) activiteiten zoals het delen van bestanden en inbreuk op het auteursrecht. En dit is waar VPN’s een rol gaan spelen.

Deze applicaties zijn de meest betrouwbare manier om online te blijven. Ze versleutelen uw gegevens en kunnen ook websites en diensten deblokkeren die u normaal gesproken niet kunt gebruiken. Als zodanig zijn ze een noodzaak geworden in de digitale wereld van vandaag. Laten we nu eens kijken naar enkele van de beste opties.

Zonder verder oponthoud, hier zijn de 5 Beste VPN voor Taiwan in 2019.

1. ExpressVPN

We hoefden niet lang na te denken over onze eerste aanbeveling voor de beste VPN voor Taiwan. ExpressVPN is zonder twijfel een van de krachtigste VPN’s die vandaag de dag verkrijgbaar zijn en die nog steeds ongelooflijk gebruiksvriendelijk is. Het biedt precies de juiste balans tussen eenvoud en complexiteit.

ExpressVPN bevat talloze native apps voor vrijwel elk apparaat of platform. Zelfs als uw apparaat niet wordt ondersteund, kunt u OpenVPN gebruiken om deze VPN in te stellen. Hieronder vallen ook routers, zodat de bron van uw internetverbinding ook kan worden gecodeerd. Als het op andere functies aankomt, kun je een gebruiksvriendelijke interface en veel servers verspreid over de hele wereld verwachten. Ook deze VPN verzamelt geen persoonlijke gegevens.

Voordat u het heft in eigen handen neemt, raden we u aan onze ExpressVPN-recensie te lezen om er zeker van te zijn dat u alle functies ervan begrijpt.

2. Privé-internettoegang

Private Internet Access is een van de oudste VPN’s op onze lijst. Dit betekent dat deze VPN zich al meerdere keren heeft bewezen. Dit zou een goede optie moeten zijn als je een eenvoudige (maar krachtige) VPN nodig hebt om je internetverbinding en privégegevens te beveiligen.

Misschien heeft het niet alle toeters en bellen die je bij andere VPN’s aantreft, maar er is nog iets anders. Dat is de lange geschiedenis die het heeft in het beschermen van zijn gebruikers. U opent Private Internet Access op uw apparaat, selecteert een van de meer dan 3.300 servers en vanaf daar verloopt alles soepel. Uw verbinding is gecodeerd en u kunt zonder beperkingen op internet surfen. Je moet echter weten dat deze VPN niet werkt met Netflix – een afknapper voor fans van mediastreaming.

U kunt onze Private Internet Access-recensie lezen als u meer details wilt controleren voordat u beslist.

3. IPVanish

IPVanish is beschikbaar op een reeks platforms en apparaten, wat een bewijs is van de toewijding van het ontwikkelingsteam. Als u een Windows Phone-gebruiker bent, is dit mogelijk de enige optie om een ​​native VPN te installeren. Dit is echter niet het meest opwindende kenmerk van deze VPN.

Zodra u IPVanish op uw apparaat opent, zult u merken dat er meer dan 60 landen beschikbaar zijn met meer dan 1.300 servers. Natuurlijk kunt u in elke hoek van het internet zoeken. Bovendien maakt IPVanish gebruik van industriestandaard 256-bit-codering die wordt gebruikt door grote financiële instellingen en militaire en politieorganisaties. Niemand kan uw online verblijfplaats volgen en u kunt vrijelijk op internet surfen, media streamen of bestanden downloaden via P2P.

Heb je meer informatie nodig over deze VPN? Weet u niet zeker of dit de beste VPN voor Taiwan is? Lees onze IPVanish review om te zien of deze VPN aan jouw wensen voldoet.

4. NordVPN

Wil je een krachtige VPN die ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is? In dit geval zou NordVPN een zeer interessante optie moeten zijn. Dit is een gerespecteerde naam in de wereld van VPN-applicaties die al tienduizenden trouwe fans kent.

Als u NordVPN kiest, kunt u gebruik maken van meer dan 5.700 servers van over de hele wereld – bijna allemaal strategische locaties. De applicatie kan u helpen bij het kiezen van de beste server, of u kunt dit handmatig doen. Zodra u verbinding heeft, wordt uw webverkeer niet één keer, maar twee keer gecodeerd. Dit is een unieke eigenschap. Dit heeft echter een nadeel. Omdat uw gegevens meer moeten worden overgedragen, zult u enige beperking ervaren. Daarom is dit misschien niet de beste optie als u een trage internetverbinding heeft.

Wilt u meer weten over wat dubbele encryptie voor u kan betekenen? Lees dan zeker onze NordVPN-recensie.

5. PuurVPN

Last but not least is PureVPN absoluut verre van dat. Het interessante aan deze optie is dat deze uit China komt en gebruikers al heel lang in staat stelt de grote firewall te overwinnen. Een beter bewijs van de functionaliteit van deze VPN heb je niet nodig.

Naast het versleutelen van uw verbinding en het verwijderen van webblokkades, zijn VPN’s nuttig bij het tegenhouden van kwaadaardige hackpogingen. Daarom heeft PureVPN besloten nog een stap verder te gaan, omdat het ook een antivirusprogramma bevat. Deze extra bonus is zeer nuttig voor elke VPN-gebruiker, omdat het een zeer nuttig totaalpakket creëert. Bovendien kunt u kiezen uit honderden servers over de hele wereld en zelfs uw VPN-verbinding delen met andere computers. smartphones en tablets.

Hieronder vindt u onze PureVPN review, waarin de informatie staat die nodig is om de mogelijkheden van deze VPN verder uit te leggen. Ga je gang en bekijk het.

Beste bezoekers, dit gaat allemaal over de beste VPN voor Taiwan in 2019. Tot slot willen we je verzoeken dit artikel online te delen als je het nuttig vond. Vergeet ook niet om onze sociale netwerken te checken via Facebook En Twitteren.