Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

5 Emoji-betekenissen die niet betekenen wat u denkt

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: 5 Emoji-betekenissen die niet betekenen wat u denkt

Volgens het laatste onderzoek van Slack en Duolingo is 57 procent van de respondenten wereldwijd van mening dat berichten zonder emoji ‘onvolledig’ zijn. Bijna hetzelfde percentage geeft echter toe zich er niet van bewust te zijn dat bepaalde emoji’s meerdere betekenissen hebben.

Sommige emoji’s die je online en in sms-berichten ziet en gebruikt, betekenen niet wat je denkt – of in ieder geval niet wat ze zouden moeten betekenen. Sommige misverstanden zijn cultureel van aard, althans in de westerse wereld; Emoji is immers ontstaan ​​in Japan.

  1. Ik zie geen kwaad

Wat de meeste mensen hierdoor interpreteren: De meeste mensen interpreteren dit als een schattige ‘oeps’-uitdrukking.

Wat het eigenlijk betekent: Zoals de naam al doet vermoeden, bedekt deze aap zijn ogen om ‘geen kwaad te zien’, zoals in het gezegde ‘zie geen kwaad, hoor geen kwaad, spreek geen kwaad’.

2. Een vallende ster

Wat de meeste mensen denken dat het betekent: Dit lijkt op een vallende ster en wordt vaak gebruikt in combinatie met andere ruimte-emoji’s zoals de maan, de aarde en de zon.

Wat het eigenlijk betekent: Dit is geen vallende ster, geloof het of niet. Het doel is eerder om een ​​gevoel van duizeligheid over te brengen. Herinner je je die tekenfilms waarin sterren rond het hoofd van een personage draaiden nadat ze werden geraakt door een aambeeld of iets zwaars?

3. Geldvleugel-emoji

Dezelfde gespleten perceptie bestaat voor de geldvleugel-emoji. Afhankelijk van het land van herkomst waren de respondenten verdeeld over de vraag of dit een verlies (28%) of een instroom (31%) betekende.

4. Stapel kak-emoji

Wat betekent de stinkende kak-emoji eigenlijk?  |  Versuft

Een andere is de ‘stapel stront’-emoji ().

Volgens het onderzoek is de betekenis ervan verdeeld tussen de letterlijke weergave van ‘onzin’ en een meer figuurlijke betekenis van ‘iets dat fout is gegaan (dat wil zeggen fout)’. Verrassend genoeg kan het in sommige landen, waaronder Japan, ook ‘veel geluk’ betekenen.

5. Persoon met gekruiste armen

Mensen waren verbijsterd nadat ze ontdekten wat deze handen-emoji eigenlijk betekent – ​​Mirror Online

Wat de meeste mensen daarmee interpreteren: In de westerse wereld wordt dit doorgaans geïnterpreteerd als een persoon die bidt.

Wat het eigenlijk betekent: Een gevouwen handgebaar betekent in Japan ‘alsjeblieft’ en ‘dankjewel’, dus het wijkt niet ver af van wat de meeste mensen denken.