Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

5 essentiële apps die je nodig hebt als je Londen bezoekt

Als de Londense musea, lommerrijke parken, paleizen en pubs je geest hebben gevuld en je de stad op elk moment van het jaar wilt bezoeken, heb je een aantal apps nodig om je te helpen door de stad te navigeren en er het beste van te maken.

Of je nu de meest unieke items wilt shoppen, naar de top van St Paul’s Cathedral wilt klimmen, het populairste ontbijt van de stad wilt proeven terwijl je door Shoreditch slentert of over het beroemdste zebrapad ter wereld op Abbey Road wilt wandelen, de stad is gevuld met zoveel attracties, je hebt meer dan één leven nodig om ze allemaal te ervaren.

Hier zijn 5 essentiële apps om u te helpen uw reis te vereenvoudigen en het meeste uit Londen te halen tijdens uw bezoek.

stadsplanner

Met Google Maps kunt u waarschijnlijk uw weg vinden in Londen. Citymapper is echter een app die een uitgebreid overzicht biedt van het Londense transportnetwerk. De app beschikt over een zoekfunctie waarbij u een adres kunt invoeren. U krijgt dan een geschatte tijd te zien voor fietsen, lopen, openbaar vervoer of taxi, lokale bussen en treinen en de Londense metro. Citymapper biedt u alle mogelijke routes en een regenbestendige optie. De app biedt ook realtime updates over reisverstoringen en stelt op basis daarvan alternatieve routes voor.

Bezoek Londen

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste app die je op je smartphone nodig hebt als je Londen bezoekt. Als je op zoek bent naar de beste plaatsen om te bezoeken met recensies, dan is dit de app die je moet hebben. De app beschikt over een ruim aanbod aan plekken en evenementen en kan je wijzen op de meest unieke plekken in de hoofdstad, zoals minigolfen, films kijken, bezienswaardigheden bekijken, shoppen etc. Je vindt er diverse artikelen over reiservaringen van andere bezoekers om van dienst te zijn als basis kan een gids zijn tijdens uw reis naar de stad.

Nationaal Vertrouwen

Gaat u een dagje naar Londen en bent u op zoek naar de perfecte tuin om te ontspannen tijdens een date? Deze app leidt je naar de perfecte plekken in de stad. De National Trust beheert plaatsen van natuurlijke schoonheid of historisch belang in Engeland, Noord-Ierland en Wales. De app biedt momenteel ruim 400 locaties en eigendommen, evenals een kalender met actuele evenementen die op locatie kan worden doorzocht. De National Trust is de gemakkelijkste manier om verborgen pareltjes te vinden die je misschien niet in een gewone reisgids vindt.

YPlan

YPlan biedt een van de gemakkelijkste manieren om een ​​overzicht te krijgen van evenementen en activiteiten in Londen. Of je nu op zoek bent naar een exclusieve club of een comedyclub, een late night museumopening of een musical, YPlan geeft je gedetailleerde informatie over wat je kunt zien of doen. Met de app kun je filteren op type evenement of prijs, of de kaartfunctie gebruiken.

Uber of een andere taxi-app

WAAR! Je hebt een taxi-app nodig, bij voorkeur Uber. U kunt echter elke gewenste taxi-app gebruiken. Uber heeft momenteel meer dan 15.000 chauffeurs in Londen. De taxi-industrie werd enorm ontwricht door taxidiensten zoals Uber, die een eenvoudiger en doorgaans goedkoper alternatief boden voor de traditionele zwarte taxi’s.