Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

5 gratis Android-games voor je smartphone

De wereld van videogames is zeer winstgevend en groeit en past zich perfect aan de technologische ontwikkelingen aan.

Omdat de mobiele wereld veeleisend is, zijn er talloze suggesties. Om deze reden hebben we vandaag vijf suggesties geselecteerd voor het universum van overlevingsspellen. Bovendien zijn ze allemaal gratis en worden ze goed beoordeeld in de Play Store.

5 gratis Android-smartphonegames

Moderne operaties

Modern Ops is een online game met eenvoudige en intuïtieve bediening. De speler kan de rol spelen van een bandiet of een politiemacht en beschikt over meer dan 30 explosieve en stealth-wapens.

Hoewel de game gratis is, zijn er in-app-aankopen. De Play Store heeft 4,6 sterren.


Bed oorlogen

Bed War is een PvP-game die een groot aantal spelers samenbrengt in Blockman GO. Spelers moeten hun basis beschermen om de bases van andere spelers te vernietigen.


Stormfall: Saga van overleven

In Stormfall: Saga of Survival is het de missie van de speler om te overleven, zwaarden en magie te verkennen en onder de knie te krijgen. Het speelt zich allemaal af in de fantasiewereld van Stormfall.

Een spel met 4,4 punten in de Play Store, ook gratis.


UNKILLED – Zombieschieter voor meerdere spelers

Unkilled is het multiplayer-schietspel in het zombie-universum. Speel met vrienden en vecht tegen de ondode apocalyps in een van de beste schietspellen in zijn soort.


Leeftijd van Z

Met 4,7 van de 5 sterren in de Play Store is Age of Z opnieuw een overlevingsspel in het zombie-universum. De speler moet de mensheid beschermen tegen de vernietiging van deze wezens die de stad zijn binnengevallen.


Speel ook: