Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

5 handige apps die je op je Android-smartphone moet hebben

Het universum van mobiele applicaties is enorm. Er zijn talloze apps voor alles… en niets.

Om enkele van de handigste apps te installeren, laten we nog 5 tips beschikbaar in de Play Store voor je Android-smartphone.

Handige apps voor Android-smartphones

Foxit PDF Reader Mobile – Bewerken en converteren

Foxit PDF Reader Mobile presenteert zichzelf als een gratis PDF-lezer. Naast deze basisfunctionaliteit kunt u het ook gebruiken om notities te bewerken, notities toe te voegen, geheel nieuwe PDF’s te maken of deze naar andere formaten te converteren.

Er zijn echt veel functies beschikbaar, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar productiviteit.


inCarDoc | ELM327OBD2

De keuze voor deze app is meer gericht op autoliefhebbers en zij die hun voertuig beter willen leren kennen. Schakel vervolgens het dynamisch en opgeslagen lezen van parameters uit de ECU in van voertuigen die de OBD-II-standaard ondersteunen.


PicBoard

Ten derde gaat de suggestie naar een toetsenbord-app. In feite mikt het op een nieuwe vorm van communicatie via emoji’s, afbeeldingen en GIF’s.

Wanneer u een woord schrijft, verschijnen er meerdere afbeeldingen. Selecteer ze en voeg ze toe aan het gesprek.


Programmeerheld: coderen is nu leuk (bèta)

Als we terugdenken aan school of gewoon aan de nieuwsgierigheid van veel gebruikers, komen we uit bij Programming Hero. Het is meer dan alleen een app die je leert coderen. Het kan zelfs als een spel worden beschouwd. Bovendien is het een uitdaging om een ​​spel te ontwikkelen dat rekening houdt met alle educatieve aspecten.

5 handige apps die je op je Android-smartphone moet hebben 1


Leer elektronica

Voor elektronicaliefhebbers die meer willen weten over dit universum is er daarentegen Learn electronics. In deze app heb je toegang tot onder meer de wet van Ohm, wisselstroom en gelijkstroom, parallelle en serieschakelingen.

Startpagina: ik zeg

Prijs: Gratis

5 handige apps die je op je Android-smartphone moet hebben 2


Mục lục