Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

5 trucjes om de batterij van je smartphone langer mee te laten gaan dan normaal!

Let op: het volgende artikel helpt je: 5 trucs om de batterij van je smartphone langer mee te laten gaan dan normaal!

Smartphones zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. We besteden het grootste deel van onze tijd aan het gebruik ervan voor werk, infotainment, sociale netwerken, gamen, winkelen en de lijst. Dagelijks gebruik neemt veel van onze schermtijd in beslag en verbruikt het grootste deel van de batterij van onze telefoon. Daarom is een lange levensduur van de batterij een belangrijk probleem voor verschillende consumenten. Naast uitstekende camera- en beeldmogelijkheden, een levendig scherm en een eigenzinnig ontwerp, is een krachtige batterijback-up meer dan alleen een extra voordeel.

Hier zijn enkele trucs om ervoor te zorgen dat uw telefoon een dag langer meegaat dan normaal:

Schakel WiFi, data, GPS en Bluetooth uit

Wi-Fi, mobiele data, GPS en Bluetooth eisen allemaal hun tol van de batterijduur van onze telefoon. Het uitschakelen van connectiviteitsdiensten wanneer deze niet worden gebruikt, kan de levensduur van de batterij van de smartphone helpen verlengen. Naast deze gewoonten helpt een telefoon zoals de vivo Y15C met een enorme batterij van 5000 mAh de meeste batterijgerelateerde problemen op te lossen. Je kunt hem gemakkelijk langer dan een dag gebruiken zonder dat je er veel aan hoeft te denken om hem regelmatig op te laden.

Verlaag de helderheid!

Hoe helder en levendig uw scherm ook is, het is moeilijk om de batterij van de telefoon gedurende langere tijd aan de praat te houden. Een gezonde gewoonte om op de lange termijn aan te houden is om de donkere modus te gebruiken en de helderheid van de telefoon aan te passen aan de omgeving. Als u telefoons met helderdere schermen gebruikt, raakt de batterij sneller leeg. Een goede gewoonte om het scherm kort uit te laten staan, kan nuttig zijn om de batterij te sparen voor beter gebruik.

Vermijd opladen van 0% tot 100%

Velen zijn van mening dat de beste aanpak om de batterij van een telefoon gezond te houden, is om deze tot 100% op te laden en vervolgens volledig te ontladen. Het opladen van telefoons belast vaak de batterij van de smartphone en verkort op de lange termijn de levensduur van de batterij. De beste strategie is om de telefoon gedeeltelijk op te laden, omdat batterijen het meest leeg raken als ze helemaal leeg zijn.

De batterij van de telefoon moet idealiter voor ongeveer 80% zijn opgeladen en mag niet onder de 30% komen. Maar constante controle is soms lastig, daarom heet de oplossing Fast Charge. Een smartphone zoals de vivo Y55 die 44W FlashCharge in een mum van tijd kan opladen en gebruikers kunnen een hele dag zorgeloos het maximale uit de telefoon halen. Dus als je hem maar een uurtje oplaadt, komt het wel goed.

Gebruik de originele oplader

Het niet gebruiken van originele opladers kan de levensduur van de batterij van de smartphone verlengen, maar voorkomen dat de handset leegraakt. Een interessante functie die de vivo Y33T biedt, genaamd omgekeerd opladen, stelt je in staat de telefoon als powerbank te gebruiken en eenvoudig andere smartphones en koptelefoons op te laden met de originele telefoonkabel. Deze innovatieve technologie schaadt de levensduur van de batterij niet, in tegenstelling tot powerbanks. Het gebruik van een telefoon met zulke handige functies kan nuttig zijn om de batterij tegen schade te beschermen.

Schakel de trilmodus uit

De trilfunctie van de smartphone lijkt in verschillende omstandigheden nuttig te zijn, vooral op openbare plaatsen en vergaderingen. Hoewel het een persoonlijke keuze is en af ​​en toe een noodzaak is om de telefoons in de stille modus te houden, kunt u het beste de trilmelding uitschakelen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is om de levensduur van uw batterij te verlengen en daarmee de levensduur van de Extend-smartphones te verkorten.

De genoemde praktijken kunnen op de lange termijn een levensredder voor smartphones blijken te zijn en gebruikers helpen hun smartphone-ervaring te verbeteren door deze te gebruiken zoals zij dat willen!

Uitchecken? 5 manieren om de levensduur van de batterij van Android-telefoons te verlengen in 2022

Mục lục