Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien

Tenzij je de afgelopen twintig jaar onder een steen hebt geleefd en toegang hebt tot internet, weet je precies wat Google is. Het is waarschijnlijk de beste zoekmachine op de markt waarmee u toegang krijgt tot alle informatie die u nodig heeft, en wellicht bent u hier al bekend mee. Het is je misschien ook opgevallen hoe de Google Doodles veranderen om een ​​gelegenheid aan te geven, maar wist je dat er geheime zoekopdrachten zijn die vreemde of coole resultaten opleveren? Welnu, de geheime vragen zijn Google Easter Eggs die het bedrijf over zijn platform heeft verspreid. Als je onlangs een van deze bent tegengekomen en op Google naar meer paaseieren hebt gezocht, hebben we hier een lijst met 30 verborgen Google-paaseieren samengesteld.

De beste paaseieren van Google

Google Easter Eggs zijn verspreid over verschillende Google-services, waaronder Google Doc, Google Search en meer. We hebben dit artikel in verschillende secties verdeeld om u te helpen goede Google-paaseieren voor services te vinden. We hebben ook een nieuwer gebied gecreëerd, zoals La. Het bedrijf brengt af en toe uitzonderlijke Google Easter Eggs uit die na een beperkte tijd worden verwijderd.

Nieuwste Google Easter Eggs

Vrienden paaseieren

Google vierde het 25-jarig jubileum van Friends Introductie van zes nieuwe paaseieren, één voor elke hoofdcast. Als je zoekt naar Monica, Chandler, Phoebe, Joey, Rachel of Ross (je moet de volledige naam gebruiken), geeft Google je een paasei-pictogram (zie onderstaande afbeelding). Mijn favoriete paaseieren zijn voor Phoebe en Ross. Als je in het vorige geval op de gitaar klikt, speel je het beroemde nummer “Smelly Cat” terwijl een kat over je scherm loopt. In het geval van Ross herschept hij de beroemde ‘draaibank’-scène. We hebben alle onderstaande paaseipagina’s aan elkaar gekoppeld zodat u ze kunt bekijken en bekijken.

Bedankt

Vlag die zichzelf het meeste vrijgeeft Google heeft een Thanos-paasei gemaakt, gewijd aan de hoofdschurk. Als je in Google naar Thanos zoekt, verschijnt er een Infinity Gauntlet in de resultaten, waar je meestal een knop vindt om te delen in de gebruikelijke zoekresultaten. Het is de afbeelding van de Infinity Gauntlet die Thanos in de film gebruikt. Zodra u op The Gauntlet klikt, verwijdert de helft van de Google-zoekresultaten in Infinity War-stijl met stoffige animaties, muziek en zo. Zodra dit is gebeurd, kunt u opnieuw op The Gauntlet klikken om de zoekresultaten opnieuw weer te geven.

Google zoeken naar paaseieren

De meeste paaseieren van Google zijn verborgen in hun populairste product (d.w.z. Google Zoeken) en zijn eenvoudig toegankelijk via een specifiek woord of een specifieke zin, zoals een zoekreeks. Hier zijn er een aantal:

1. Maak een tonrol

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 2

Wil je een beetje rollen? Jij schrijft Maak een tonrolIn het zoekvak van Google ziet u dat de gehele webpagina 360 graden met de klok mee draait.

2. Pacman (solitaire / boter-kaas-en-eieren / slang)

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 3

Hoewel Google met de beste zoekresultaten voor u werkt, kan het u ook een leuke tijd bezorgen. Jij kan Geniet van een aantal populaire arcadespellen zoals Pacman, Solitaire, Snake Game of Tic Tac Toe, uit de resultaten. Het enige wat u hoeft te doen is naar een van de genoemde titels zoeken en op “Click to Play” klikken om uzelf onder te dompelen in een aantal vermakelijke spellen. Dit moet een van mijn favoriete Google Easter Eggs zijn.

3. Welk geluid maakt een koe?

Google zoeken: Welk geluid maakt een koe?

Google kan u of uw kinderen helpen leer alle geluiden die een dier maakt, Gebruik gewoon een zoekopdracht als ‘Welk geluid maakt een koe?’ of “Welk geluid maakt een kat?” Vervolgens moet je op het luidsprekerpictogram naast de naam van het dier tikken om de geluiden te horen. Dit is een van de beste Google-paaseieren voor kinderen, omdat het niet alleen informatief maar ook geweldig is.

4. Fout 418 (Ik ben een waterkoker)?

Google Theepot Easter Egg

Deze theepot was een paasei Ontworpen om server- en SEO-enthousiastelingen op hun gemak te stellen en het zou een 1-aprilgrap uit 1998 zijn. Het was niet bedoeld voor implementatie, maar Google ging toch door met het idee. Je kunt de pagina zien precies hier.

5. Langste getal = 1

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 4

Naast het gooien van cijfers die verband houden met populaire romans, verbergt Google ook nog een op een rekenmachine gebaseerd paasei. Verwijst naar ‘Eén’ als het eenzaamste getalwat een verwijzing zou kunnen zijn naar het populaire Harry Nilson-nummer The Same Name.

6. Spinners

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 5

Als het je niet is gelukt om er overheen te komen. De hectische mensentrend, nou ja, Google is van plan online te zijn met The Times. Hij liet al een roulettenummer zien toen hij op zoek was naar een roulette, maar hij voegde een onaangename roulette toe aan La nadat ze vorig jaar enorm populair waren geworden.

7. Waterpas

Bubble stage Google Easter egg

Hoewel veel van deze paaseieren zowel op mobiel als op desktop werken, Bubble Level is alleen een easter egg voor mobiele apparaten Hierdoor is je smartphone precies wat hij zegt: een waterpas. U kunt ernaar zoeken en uw smartphone op een willekeurig oppervlak plaatsen om te zien of deze horizontaal of verticaal is.

8. Metronoom

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 6

Google houdt ook erg rekening met muzikanten en heeft een “metronoom” Easter Egg beschikbaar via zijn zoekmachine. Elke keer dat u een hoorbare klik wilt terwijl u muziek schrijft of een instrument bespeelt, kunt u zich nu tot Google wenden.

9. Willekeurige nummergenerator

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 7

Google biedt u ook een generator voor willekeurige getallen, wat soms handig kan zijn, maar dat is hier niet het paasei. De zoekgigant is modern en de emoji’s zijn geweldig. Dus als je La instelt als minimum- en maximumlimiet 100, wordt La 100-emoji weergegeven. Als je een maximumlimiet van meer dan 10 cijfers instelt, zie je een duizelig gezicht-emoji.

10. Super Mario Bros / Sonic The Hedgehog

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 8

Als je je jeugd hebt doorgebracht met het spelen van Super Mario Bros of Sonic The Hedgehog, zul je dit Google Easter Egg geweldig vinden. Als u op zoek bent naar een van beide spellen De informatiekaart aan de rechterkant toont een opmerkelijke entiteit in het spel. Een geanimeerd vraagteken en La Mario wijzen naar het geluid voor La anterior, terwijl La Hedgehog als laatste rolt in The Image voor La.

11. Ontsnap aan Atari

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 9

Nu we bij The Game Theme zijn, wat dacht je ervan om er nog een te spelen? Genaamd Uitsplitsing van het beeldis de Google-versie van het klassieke arcadespel Breakout, jaren geleden ontwikkeld en uitgegeven door Atari. Om toegang te krijgen tot dit paasei, zoek je op Google afbeeldingen naar La Ontsnap aan AtariString en de afbeeldingen in de zoekresultaten veranderen in kleurrijke stenen die je kunt breken met de bal terwijl het palet hem terugstuitert. Als je het spel kunt afsluiten, wordt de zoekopdracht automatisch doorverwezen naar de resultaten van een willekeurige afbeeldingszoekopdracht.

12. Schiet op, Zerg

schiet op Zerg

Dit Google-paasei is bijzonder leuk. Zoekopdracht Schiet op, Zergen uw zoekresultaten zullen van alle kanten worden aangevallen door hordes O. De Os-alfabetten kunnen worden vernietigd door herhaaldelijk te klikken. Het spel eindigt wanneer alle La-zoekresultaten zijn vernietigd of wanneer je alle La Os hebt verslagen. De hoge score kan ook worden gedeeld.

13. Verdraaid

schiet op Zerg

Vind je het niet leuk als dingen symmetrisch zijn? Dit is gewoon het paasei voor jou. Type VerdraaidB. de zoekterm, en de gehele webpagina wordt naar rechts verschoven of gekanteld.

14. Google in 1998

50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 10

Zoals bijna alle coole dingen kende Google een bescheiden begin toen het in 1998 van start ging. Wil je weten hoe de populairste zoekmachine er toen uitzag? gebruik Google in 1998als De zoekterm en ga terug in de tijd.

15. Draai een munt op

50 verborgen Google-paaseieren die je moet zien 11

Hoe groot of klein een ruzie ook is, deze kan altijd worden beslecht door het opgooien (of opgooien) van een muntje. En dankzij dit paasei hoef je niet eens eentje in je tas te hebben om weg te gooien. Zoekopdracht Gooi een muntje open kijk of je kop of munt krijgt.

16. Dobbelstenen gooien

dobbelstenen - Google zoeken

Er zijn talloze spellen waarin de bekende Six Faces Die wordt gerold. En als Google het voor je doet, wordt het zoveel cooler. Het enige wat u hoeft te doen is zoeken Gooi een dobbelsteenen je krijgt een willekeurig getal van 1 tot en met 6.

17. Google-ernst

Google zwaartekracht

Zelfs de populairste zoekmachine ter wereld kan niet aan de zwaartekracht ontsnappen, en dit easter egg laat dat duidelijk zien. Gaan google.comVoer Google Gravity in en klik op de knop ‘Ik voel me gelukkig’. U zult de UI-elementen van de website zien instorten. De basis, allemaal dankzij de zwaartekracht. Maar dat is niet alles. Er zijn verschillende andere opdrachten die u in de zoekmachine kunt typen, zoals: Zoals “Google Reverse Gravity”, “Google Underwater Gravity” en meer die leuk zijn en willekeurige dingen doen op uw Google-startpagina. Hier zijn enkele van de beste Google Gravity-zoektermen die u zou moeten proberen.

 • Google zwaartekracht
 • Google omgekeerde zwaartekracht
 • Google onderwaterzwaartekracht
 • Google-gitaar
 • Google zwaartekrachtbol
 • Google Ruimte
 • Google Kantelen
 • Google zwaartekrachtspiegel
 • Platte Google-behuizing
 • 18. Eens op een blauwe maan

  50 verborgen Google-paaseieren die je moet zien 12

  Vaak Eenmaal op een blauwe maanHet is een uitdrukking die verband houdt met gebeurtenissen die bijna nooit of zelden voorkomen. Maar dat is een vage term die Google vervelend vindt. Zoekopdracht Eenmaal op een blauwe maanen ontdek hoeveel het eigenlijk is (Hint: het is aan hertz)

  19. Flash-HTML

  50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 13

  Hoe wilt u dat uw zoekresultaten verschijnen? Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is eigenlijk een verwijzing naar het gelijknamige label. gebruik Flash-HTML zoals de zoekreeks en alle vermeldingen van de woorden Flash en HTML in de zoekresultaten beginnen te knipperen. Hoe cool is dat

  20. Anagram

  Anagram Google Zoeken

  Ze lijken misschien niet zo veel, maar anagrammen (woorden gevormd door de letters van bestaande woorden te herschikken) kunnen heel leuk zijn. Zozeer zelfs dat Google een paasei voor hen heeft. Zoekopdracht anagramen naast de relevante zoekresultaten zal Google je ook vragen of dit is wat je bedoelde Ja ja (Dit is een anagram dat wordt gevormd door de letters van het woord anagram zelf te herschikken.)

  21. Recursie

  50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 14

  De praktijk van recursie omvat de herhaalde toepassing van bepaalde terugkerende procedures. Dus als je op Google zoekt naar HerhalingGoogle vraagt ​​of je wilt zoeken, je raadt het al, recursie.

  22. (sqrt (cos (x)) * cos (500 * x) + sqrt (abs (x)) -0,4) * (3-x * x) ^ 0,1

  50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 15

  Nee, de ogenschijnlijk ingewikkelde wiskundige uitdrukking waarnaar in de titel van dit punt wordt verwezen, is niet toevallig. Wanneer deze uitdrukking in een diagram wordt uitgezet, ontstaat de vorm van een hart. Ongelooflijk? Zoekopdracht (sqrt (cos (x)) * cos (500 * x) + sqrt (abs (x)) -0,4) * (3-x * x) ^ 0,1en zie het zelf.

  23. Reactie op het leven Het universum en alles

  50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 16

  Als iemand zou zoeken naar de betekenis van onderwerpen als het leven en het universum, zou je aannemen dat het antwoord uiterst ingewikkeld zou zijn. Maar het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig als je het probeert te googlen. Dit paasei is een ode aan Het liftersgidsstelsel Douglas Adams-serie. Zoek met de zin Antwoord op het leven Het universum en allesen je krijgt het antwoord als 42.

  24. Bletchleypark

  Bletchley Park Google Zoeken

  Historisch gezien zijn geheime codes en uitdrukkingen altijd gebruikt om gevoelige informatie over te brengen, vooral tijdens oorlogen en soortgelijke conflicten. Bletchleypark Het was eigenlijk de thuisbasis van Britse codebrekers tijdens de Tweede Wereldoorlog. En een Google Easter Egg is een perfect eerbetoon aan het belang van de locatie en de mensen die er werkten. Zoekopdracht BletchleyparkDe Google-zoekinformatiekaart aan de rechterkant toont een reeks geanimeerde alfanumerieke code die uiteindelijk Bletchley Park verklaart.

  25. Latijnse interfaces voor Hacker, Pirate en Pig

  Pirateninterface Google zoeken

  Normaal gesproken gebruiken we Google in onze moedertaal, maar de zoekmachine geeft je de mogelijkheid om uit verschillende talen te kiezen. En sommige kunnen heel leuk zijn, zoals Pirate, Hacker, Klingon of zelfs Pig Latin als je het jargon begrijpt. U kunt elk van deze talen activeren door contact met ons op te nemen “Configuratie -> Talen” rechtsonder op de startpagina van Google.

  26. Tekstavonturen

  50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 17

  Google is altijd goed geweest met paaseieren, maar het spel Hidden Text Adventure moet mijn favoriet zijn. Bekijk een “Big Blue G” die zoekt naar alle resterende kleurenvrienden van het Google-logo en het is een leuk geheimpje voor avonturiers.

  Om dit spel te starten moet je Zoek naar “tekstavontuur” (zonder aanhalingstekens) en open de Javascript Developer Console door op Command+Option+J of Ctrl+Shift+J te drukken op uw Mac Windows. Hier zie je een bericht waarin je wordt gevraagd “Ja” in te voeren om het spel te starten.

  27. Festivus

  50 verborgen Google-paaseieren die je moet zien 18

  Dit paasei is daar een verwijzing naar Festivus Holiday (een parodievakantie-alternatief voor The Pressures and Gatherings of The Christmas Holiday Season) met een Festivus aluminium paal. Zoek op Google Festivus en je ziet La Poste Festivus aan de linkerkant van de zoekresultatenpagina.

  28. Chanoeka / Kerstmis

  Hannukah en Kerstmis Google Zoeken

  Chanoeka en Kerstmis zijn waarschijnlijk de belangrijkste festivals/feestdagen voor respectievelijk joden en christenen over de hele wereld. En als u een feestelijke sfeer heeft, kan Google u helpen de zaken beter te maken. Zoek naar Kerstmis of Chanoekaen een prachtig uitziende onderwerpkop overlapt bovenaan de zoekresultaten.

  Google Docs paaseieren

  De Google Online Collaborative Productivity Suite bevat ook enkele heel goed verborgen paaseieren. Hier zijn een paar:

  29. TROTS (LGBT)

  LGBT-trots

  De LGBT-gemeenschap heeft al lang te maken met discriminatie, en hoewel de zaken voortdurend verbeteren, is er nog steeds veel werk aan de winkel. En dankzij dit paasei van Google Documenten is het makkelijker dan ooit om je LGBT-trots te tonen. Open gewoon een leeg Google-spreadsheet en Schrijf de vijf letters van het woord TROTS in vijf aangrenzende cellen, één letter in elke cel. Zodra je dit doet, worden de kolommen gemarkeerd in De verschillende kleuren van de regenboog, symbool voor de LGBT-gemeenschap.

  30 Conway’s levensspel

  50 verborgen Google-paaseieren die je zou moeten zien 19

  Conway’s levensspel is eenGeweldig spelDe Britse wiskundige John Horton Conway gaat over cellen en hun interactie met hun buren. Als je dit spel wilt proberen, kan dat niet omdat je slechts een toeschouwer bent. De blauwgrijze cellen die boven de zoekresultaten verschijnen. Als je echter een interactieve versie van The Game wilt proberen, Ga vervolgens naar Google Documenten en druk op Ctrl + Alt + Shift + E, gevolgd door Ctrl + Alt + Shift + C.Lunch De tafel waar je Conway’s Game of Life kunt uitproberen.

  ZIE OOK: 60 tips en trucs voor Google Zoeken

  Ben je klaar om alles te ontdekken? De Google Easter Eggs?

  Google biedt een verscheidenheid aan leuke en nuttige Google Easter Eggs, verspreid over veel producten en services. En zoals je al weet, is het niet echt moeilijk om ze te vinden. Je moet gewoon wat dieper kijken. Probeer al deze Google Easter Eggs uit en kijk welke je leuk vindt. Het meest. Ontdek welke verborgen kenmerken de bovenstaande snit had kunnen creëren? Vermeld in de reacties hieronder.