Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

6 redenen waarom iPhone-prijzen niet dalen in vergelijking met hun concurrenten

Let op: het volgende artikel zal je helpen: 6 redenen waarom iPhone-prijzen niet dalen in vergelijking met die van hun concurrenten

De Silicon Valley-gigant Apple wordt beschouwd als een van de pioniers in de smartphonewereld. De overleden oprichter van het bedrijf, Steve Jobs, introduceerde in 2007 de allereerste iPhone, die een revolutie teweegbracht in de wereld. Daarna was er geen houden meer aan en nu zijn er tientallen fabrikanten met miljoenen smartphones. De iPhone bracht ook de modernste internetconnectiviteit in ieders broekzak. Bovendien lanceerde het bedrijf een jaar na de lancering van de iPhone zijn App Store met ongeveer 500 apps. Nu zijn er meer dan 2,1 miljoen applicaties in de App Store. Maar heb je je ooit afgevraagd waarom iPhones niet in prijs dalen zoals andere smartphones en relatief lang meegaan? Welnu, in deze interessante blog gaan we een aantal redenen noemen die deze vraag zeker zullen beantwoorden.

Redenen waarom iPhones niet in prijs dalen

Dominante marktpositie & meer vraag:

De reus uit Silicon Valley heeft sinds de oprichting zijn dominante marktpositie behouden. Geen enkele smartphone kan echt de kwaliteit van een iPhone verslaan, zoals het merk zichzelf heeft voorgesteld. Bovendien is de vraag naar een iPhone extreem hoog. De meeste mensen die in landen van de eerste wereld wonen (zoals het Westen, Japan, enz.) geven de voorkeur aan telefoons boven andere smartphones. Zelfs de rijke segmenten van derdewereldlanden beschouwen iPhones als hun enige keuze.

Betrouwbaarheid:

Zonder twijfel zijn de iPhones relatief veel betrouwbaarder. Ze slijten niet snel in vergelijking met andere smartphones. De iPhone 7-serie werd bijvoorbeeld zes jaar geleden gelanceerd, maar er zijn een aantal mensen in Pakistan die deze nog steeds gebruiken en ze zijn in redelijk goede staat. Omdat de kwaliteit van de componenten die Apple voor zijn apparaten selecteert onberispelijk is.

Indrukwekkende esthetiek en minder bloatware:

Het ontwerp en de esthetiek van iPhones zijn altijd symbolisch gebleven. Van het klassieke ontwerp van de homeknop tot de moderne modus voor alle schermen: iPhones zijn door de hele geschiedenis heen indrukwekkend gebleven. Bovendien is er heel weinig bloatware (vooraf geïnstalleerde apps) in iOS, waardoor het gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is voor zijn gebruikers. De eenvoud van de interface is lovenswaardig, daarom geven mensen die iOS gewend zijn geen voorkeur aan een ander besturingssysteem.

Apple Eco-systeem:

Apple-ecosysteem

De integratie van Apple tussen zijn apparaten is ook gewoonweg fenomenaal. U kunt eenvoudig uw Apple-apparaten (iPhone, Airpods, Macbook en iPad) integreren en genieten van het Apple-ecosysteem. Er zijn een aantal sprankelende en gebruiksvriendelijke functies waarvan u kunt genieten via het Apple-ecosysteem. Als AirPods bijvoorbeeld in de iPhone zijn ingebouwd en u een bericht ontvangt, leest Siri dat bericht voor u op AirPods.

Merk voorkeur:

Merk voorkeur

Apple heeft zichzelf gevestigd als het grootste smartphonemerk ter wereld. Daarom zal, volgens ons onderzoek, de meerderheid van de mensen die zich een iPhone kunnen veroorloven nooit een ander smartphonemerk kiezen. We kunnen ook zeggen dat het voor veel mensen een symbool van trots is geworden.

Innovatie in de kern:

innovatie

Zoals eerder vermeld is de iPhone een van de pioniers in de smartphonewereld. Het was ook een van de eerste telefoons met een state-of-the-art internetverbinding. Daarna introduceerde het bedrijf de allereerste dubbele camera-opstelling met de iPhone 7. Toen introduceerde de iPhone X de allereerste notch. U ziet dus dat de iPhone een meester in innovatie is die een groot aantal gebruikers aantrekt.

Om bovengenoemde redenen dalen iPhones niet zo snel in prijs vergeleken met andere smartphones.

Opmerking:

Dit is een puur op meningen gebaseerd artikel. Als je het leuk vindt of er vragen over hebt, deel ze dan in het opmerkingengedeelte!

Uitchecken? Hoe u uw Apple ID-wachtwoord opnieuw kunt instellen