Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

6000 geregistreerde verkopers op Amazon Pakistan maken het land de derde grootste verkoper

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: 6000 geregistreerde verkopers op Amazon Pakistan maken het land de derde grootste verkoper

Masood Khan, de Pakistaanse ambassadeur in de Verenigde Staten, zei dat vorig jaar ruim 6.000 verkopers uit Pakistan op de platforms van Amazon Pakistan waren geregistreerd nadat de grote mondiale e-commercegigant verkopersregistratie voor het land mogelijk had gemaakt. Pakistan wordt de derde grootste verkoper, na de Verenigde Staten en China, met meer dan 1,2 miljoen geregistreerde verkopers.

“Volgens Amazon hebben deze verkopers de afgelopen maanden sterke en consistente zaken gedaan. zei de Pakistaanse ambassadeur. Hij voorspelde dat het aantal door Amazon gesteunde bedrijven dramatisch zal toenemen naarmate de connectiviteit en integratie met Amerikaanse internetplatforms verbetert.

Het land, dat zich onlangs bij de marktplaats heeft geregistreerd, is de thuisbasis van drie van ‘s werelds grootste Amazon-verkopersgroepen. Deze handelaren zullen naar verwachting bijdragen aan de Pakistaanse export van 28 miljard dollar.

Jonge ondernemers en kleine en middelgrote ondernemingen uit het hele land zouden de vruchten van het platform kunnen plukken, waardoor de Pakistaanse exportmand wordt uitgebreid en gediversifieerd.

Een betere connectiviteit tussen Pakistaans-Amerikaanse professionals, IT-specialisten, zakenmensen, ondernemers en bedrijfsleiders zal win-winoplossingen opleveren voor de twee landen en helpen voldoen aan de groeiende eisen van de Amerikaanse economie, aldus de ambassadeur.

De ambassadeur verklaarde dat de digitale industrie van het land in opkomst is en klaar is om de hele regio te ondersteunen, daarbij verwijzend naar de fenomenale opkomst van startups en de technologiesector in Pakistan in de afgelopen maanden.

Volgens een onderzoek naar e-commerce zal Pakistan in 2031 de 37e grootste e-commercemarkt zijn, met een omzet van 5,9 miljard dollar, en daarmee Iran voorbijstreven. Volgens Marketplace Pulse kreeg Pakistan in mei 2021 toegang tot de Amazon Pakistan-marktplaats, een jaar nadat de besprekingen in 2020 begonnen, na de goedkeuring van Pakistans eerste e-commercebeleid.