Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

7 Beste WiFi-temperatuursensor (2023)

Laten we dus eens kijken naar de 10 beste Wi-Fi-temperatuursensoren om je huis op te pompen!

Prijzen en productbeschikbaarheid zijn geldig vanaf 8 april 2019 om 10.00 uur en kunnen worden gewijzigd. Alle prijs- en beschikbaarheidsinformatie is te vinden op Amazon.com op het moment van aankoop en is van toepassing op de aankoop van het toepasselijke product dat hier wordt beschreven.

 • Draadloze temperatuurpen voor afstandsbediening van temperatuur- en vochtigheidssensor – $ 159,00

  Temp-stick-diagram-fullwidth "width="634 "height="380 "srcset=" https://joyofandroid.com/wp-content/uploads/2019/04/temp-stick-diagram-full-width - 1 .png 634w, https://joyofandroid.com/wp-content/uploads/2019/04/temp-stick-diagram-full-width-1-300x180.png 300w "data-lazy-size =" (Brede bandbreedte: 634px) 100vw, 634px "src =" https://joyofandroid.com/wp-content/uploads/2019/04/temp-stick-diagram full width1.png "/></p>
<p>De Temp Stick is misschien wel de meest betrouwbare, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke draadloze temperatuursensor die we ooit hebben gezien. Temp Stick is een slimme sensor die met een zeer eenvoudige installatie vrijwel overal kan worden geïnstalleerd.</p>
<p>Batterijduur is zeer goed: Ever afhankelijk van hoe vaak u de verzamelde gegevens extraheert, kan deze tot een jaar meegaan, zodat u zich niet lang zorgen hoeft te maken over veranderingen.</p>
<p>Het temperatuurbereik kan bereiken meten van -40°F tot 125°F, wat betekent dat dit apparaat geschikt is voor alle omgevingen, van koude opslag tot thuistemperatuur. De nauwkeurigheid bedraagt ​​0,7 graden, wat doorgaans ruim voldoende is. Het kan echter worden verbeterd met extra sensoren die via dezelfde applicatie kunnen worden gemonitord.</p>
</p>
<pid=Klein en compact

  Het nadeel van Temp Stick is dat het geen gegevens in realtime kan weergeven, wat beperkt is tot intervallen van een uur om de 5 minuten. Wij denken dat dit een handige feature kan zijn voor de prijs van dit toestel.

  We vinden het geweldig hoe de fabrikant je volledige controle geeft over de gegevens die je wilt: je kunt je eigen hoogfrequente trigger configureren, kiezen tussen Celsius en Fahrenheit, of aanpassen zoals je wilt.

  De sensor verzendt de bewaakte gegevens naar de server waar deze worden geregistreerd.

  Je kunt hem programmeren om een ​​temperatuurlimiet in te stellen. Nadat u bent geslaagd, ontvangt u berichten of e-mails in alle gewenste accounts. U kunt echter ook inloggen op uw account en opgeven hoe vaak u wilt dat uw apparaat gegevens rapporteert, waarbij rekening wordt gehouden met de batterijduur.

  Hoe de temperatuurstaaf aan te passen

 • Afbeelding van Purifieracademy

  De installatie is een fluitje van een cent: u hoeft alleen maar de beschikbare mobiele app te downloaden en uw telefoon bij het apparaat te houden om de Bluetooth-koppeling te voltooien. Wat we op dit apparaat verbeteren, is een Wi-Fi-verbinding. Hiervoor bestaat een optie, maar er zijn extra kosten aan verbonden.

  Druk op sensor

  Het lijkt klein en vriendelijk

  Dit kleintje heeft een indrukwekkend bereik van 100 meter, maar alleen in zichtlijn zonder onderbreking. Blijkbaar verminderen de obstakels tussen de sensor en je telefoon de kwaliteit van het signaal.

  SensorPush meet elke minuut en biedt nauwkeurigere realtime metingen dan Temp Stick, terwijl de gegevens van de afgelopen 20 dagen op het apparaat worden opgeslagen.

  Apparaten moeten echter van tijd tot tijd worden gekalibreerd, omdat er inconsistenties kunnen zijn in de opgeslagen gegevens: verschillen van 5 graden tussen twee apparaten die in dezelfde kamer zijn geplaatst. Er is niets dat niet opgelost kan worden.

  Amazon-koopknop-3

 • La Crosse waarschuwt mobiel 926-25101-GP – $ 34,57

  7 Beste WiFi-temperatuursensor (2019) 1

  Veelzijdige temperatuursensor

  Er zijn echter enkele dingen die we niet leuk vinden. Een van de grootste problemen is dat de meeste geavanceerde functies gepaard gaan met een maandelijks abonnement. Ook zijn er na een tijdje verbindingsproblemen en, voor zover wij weten, geen verbeteringen en moet je een nieuw apparaat kopen.

  U kunt kiezen hoe vaak u gegevens wilt extraheren. Er is een tijdsinterval van 5 en 60 minuten, maar hoe korter de actieradius, hoe meer batterijen er worden gebruikt.

  Er zijn echter verbindingsproblemen die worden gemeld nadat de stroom is uitgeschakeld of nadat het internet is uitgeschakeld. Dit kan een probleem zijn bij monitoring op afstand.

  Amazon-koopknop-3

 • iHome iSS50 slimme monitor 5-in-één – $ 79,99

  Dit apparaat kan niet alleen de temperatuur en luchtvochtigheid meten, maar kan ook beweging en lichtniveaus volgen en geluiden detecteren. Deze veelzijdigheid en ondersteuning voor veel slimme apparaten van derden maken het ook handiger.

  In tegenstelling tot andere temperatuurbewakingssystemen op deze lijst werkt de iHome Smartmonitor niet op batterijen, maar moet hij op het stopcontact worden aangesloten en kan hij zonder beperkingen werken.

  Dit apparaat heeft een LCD-scherm dat de huidige temperatuur- en vochtigheidswaarden weergeeft. Het ware potentieel wordt echter in de app getoond: er is een overzicht met metingen van alle sensoren, terwijl je een melding krijgt wanneer er beweging actief is.

  iHome iSS50 slimme monitor

  Het ontwerp is vrij groot.

  IHome-sensoren kunnen ook worden gekoppeld aan HomeKit of andere slimme thuiscentra, zodat u vrijwel elk ander slim apparaat in uw huis kunt bedienen met behulp van een verscheidenheid aan geregistreerde gegevens.

  Er zijn een aantal dingen die we niet leuk vinden. Het temperatuurbereik is sterk verminderd in vergelijking met andere soortgelijke apparaten en is ook niet waterdicht. Naast de bovengenoemde beperkingen verkleint een slimme monitor die op de stroomkabel is aangesloten de locatie waar de kabel kan worden geïnstalleerd en wordt deze verblind in het geval van een stroomstoring.

  Het duidelijke kenmerk hiervan is ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant. Als je de voordracht wilt beluisteren via slimme speakers, dan kan dat eenvoudig!

  Amazon-koopknop-3

  Als je het nog niet hebt, controleer het dan Google Homehub om uw sensor effectiever te maken.

  7 Beste WiFi-temperatuursensor (2019) 2

  Google Home Hub met Interface-assistent

  Amazon-koopknop-3

 • Draadloos omgevingsweermeetstation – $ 124,99

  7 Beste WiFi-temperatuursensor (2019) 3

  Wat dit apparaat onderscheidt van anderen is de mogelijkheid om binnen- en buitentemperaturen te monitoren dankzij het kosteneffectieve monitoringsysteem.

  U kunt via het apparaat audio- of visuele waarschuwingen configureren die verschijnen wanneer de temperatuur of vochtigheid een bepaald niveau bereikt. Er verschijnt een melding op de console waarin u de hoogste en laagste meetwaarden voor elke sensor kunt bekijken.

  Voor deze prijs zijn echter enkele compromissen vereist. Er zijn geen applicaties beschikbaar, er zijn geen webservices, dus je kunt geen statistieken opslaan. De enige plaats waar u de tekst kunt zien, is in de meegeleverde console en op uw website, op uw mobiele apparaat of desktopapparaat.

  Stationstemperatuur buurt

  Console, browser en sensor

  Ondanks het gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u met dit station eenvoudig een groot aantal sensoren monitoren, zowel binnen als buiten. Registreert en verzendt gegevens nauwkeurig via WiFi met een transmissiebereik tot 90 meter.

  U krijgt ook een droge sonde van 90 cm waarmee u de luchttemperatuur nauwkeuriger kunt meten.

  Wat ons echter niet bevalt, is dat er geen manier is om alleen de gegevens te selecteren die u interesseren. Zowel de console als de webinterface zijn geconfigureerd om alle informatie weer te geven, van temperatuur tot dauwpunt. Als je alleen maar wilt weten hoe warm het is, is dit misschien te veel.

  Een van de interessante kenmerken van dit apparaat is de compatibiliteit ervan. Google Assistant en Alexa Dit kan handig zijn, vooral omdat de webinterface zo rommelig is.

  Amazon-koopknop-3

 • Govee-thermometer/hygrometer – $ 75,99