Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

7 woonkameraccessoires voor avonden waarop je Netflix wilt kijken

Tel jij tijdens de werkdag de minuten af ​​tot je thuis kunt komen en je favoriete Netflix-serie kunt kijken? Wij ook. In welke serie u ook zit, de juiste configuratie zal het verschil maken voor uw plezier.

Woonkameraccessoires voor Netflix-avonden

  • Is virtual reality de toekomst van entertainment? Virtual reality-technologie is snel verbeterd, maar de vraag van de consument blijft beperkt. Terwijl sommige experts geloven dat VR in 2019 een doorbraakjaar zal kennen, zijn anderen minder optimistisch.
  • Waar kan ik meer homemedia-gadgets vinden? Haal het beste van digitaal entertainment in huis met deze homemedia-gadgets samengesteld door het Gadget Flow-team.
  • Hoe kan ik een luxe home entertainment-opstelling creëren? Van films tot muziek: deze luxe technische apparaten bieden de ultieme entertainmentervaring.

Natuurlijk, plannen maken om uit te gaan met vrienden is leuk. Maar een hele avond op de bank kruipen om Netflix-series te kijken is ongeëvenaard. Van nieuwe Netflix-originelen tot oude series als Friends, er is genoeg content om je weekenden van nu tot voor altijd te vullen.

Als je denkt dat je alleen een Netflix-aanmelding en de afstandsbediening nodig hebt, denk dan nog eens goed na. Er komt zoveel meer kijken bij het genieten van een avondje Netflix. Bekijk deze onmisbare woonaccessoires om je Bing-inbox naar een hoger niveau te tillen.

Alles-in-één controller Sevenhugs Smart Remote X

Een afstandsbediening die alles regelt. Nee serieus. Sevenhugs Smart Remote kan verbinding maken met uw smart TV om naadloos te bladeren en Netflix te bekijken. Maar hij kan ook verbinding maken met al je smarthome-apparaten, zodat je met slechts een paar klikken de ideale binge-marathonomgeving kunt opzetten. Dim je lichten, doe de deur op slot, pas het volume aan en alles wat je nodig hebt voor de perfecte nacht.

SkyFloat Mid-Air tablet magnetische houder

Voor degenen die geen smart-tv hebben: uw tablet is uw belangrijkste kijkcentrum voor Netflix. Gebruik SkyFloat in plaats van uw nek, rug, schouders en armen te belasten. Dit ongelooflijke montagesysteem maakt gebruik van magneten om uw tablet in de lucht te hangen. Je kunt hem boven je bed, boven je bank of zelfs boven het toilet laten hangen als je denkt dat dat absoluut noodzakelijk is (voor de juiste show misschien wel).

SkyFloat Mid-Air tablet magnetische houder Deze futuristische houder houdt uw apparaat handsfree precies daar waar u het nodig heeft SkyFloat Mid-Air tablet magnetische houder SkyFloat Mid-Air tablet magnetische houder

Burrow Nomad Sofa modulaire bank

Of u nu op een tv of op uw tablet kijkt, het is de juiste keuze om een ​​comfortabele en handige plek te hebben om alles te bekijken. De Burrow Nomad is een modulaire bank met een geheim: hij herbergt een ingebouwde USB-oplader en een netsnoer van maar liefst 72 inch. Nu kunt u de hele show live tweeten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen van uw smartphone. En met zo’n lang snoer heb je overal volledige toegang.

Burrow Nomad Sofa Modulaire bank "Breedte = "1024" Hoogte = "630"

Het heeft een ingebouwde USB-oplader en voedingskabel

CouchCoaster Couch-bekerhouder

De CouchCoaster is een van die dingen waarvan je je afvraagt ​​hoe je ooit zonder hebt geleefd. Dankzij het ongelooflijke ontwerp bevestigt deze handige bekerhouder zich rond de armleuning van uw bank en voorkomt morsen. CouchCoaster werkt met blikjes, flessen en bekers en heeft hoge randen zodat je drankje blijft staan, zelfs als er tegenaan wordt gestoten. Je kunt achterover leunen en net zoveel van je drankje drinken als van je tv-serie.

Anchor Nebula Prizm II HD LCD-multimediaprojector

Als je iets dieper wilt gaan dan een gewone oude tv, kijk dan eens naar de Anker Nebula Prizm II. Deze HD LCD-projector levert een prachtige resolutie van 1080p. Het schermformaat varieert van 40 tot 120 inch, waardoor je je muur kunt vullen met een film of tv-programma. Als dat niet verleidelijk genoeg is (en dat zou het wel moeten zijn), is deze projector ook indrukwekkend betaalbaar, met een prijs van minder dan $ 240.

Anker Nebula Prizm II HD LCD-multimediaprojector "breedte = "1024" hoogte = "788"

Dit draagbare apparaat biedt een Full HD-ervaring op het grote scherm

Octane Turbo XL700 Premium thuisbioscoopstoelen

Als je een echte Netflix-fan bent, moet je geen compromissen sluiten. De Turbo XL700 levert een eersteklas thuisbioscoopervaring bij u thuis. Deze verstelbare stoelen zijn voorzien van met gel doordrenkt traagschuim, een accessoiredock, een laadstation en geïntegreerde verlichting. Gevaar; Als je eenmaal zit, wil je misschien nooit meer opstaan.

YAMAZAKI Compacte torenbijzettafel

Soms zijn het de simpele dingen die ons echt helpen. Met deze compacte torenbijzettafel breng je een tafelblad direct naar je zitplaats op de bank. In de klassieke C-vorm heeft deze tafel een platform dat direct onder je bank past. Hierdoor kun je de ondergrond direct op schoot leggen. Of u nu wilt eten, de afstandsbediening wilt vasthouden of uw drankje wilt laten rusten, u kunt ontspannen blijven zonder naar de salontafel te hoeven reiken.

YAMAZAKI Compacte torenbijzettafel "aria-describeby =" gallery-4-363530 Dit moderne meubelstuk kan gebruikt worden als lampentafel, snacktafel, telefoontafel of zelfs als decoratieve presentatietafel YAMAZAKI Compacte torenbijzettafel YAMAZAKI Compacte torenbijzettafel

Heb jij een must-have accessoire in je woonkamer? Laat het ons weten in de reacties!

Dagelijkse overzichtsproductoverzichten