Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie

]]]]]]>]]]]>]]>

Min of meer zouden we allemaal willen dat we eruitzagen als rijke en beroemde mensen. We kijken naar hun levens en zouden soms willen dat we een stukje van hen konden hebben. Maar wacht, er zijn eigenlijk mensen die op beroemdheden lijken. Je kent waarschijnlijk iemand onder je vrienden die op een filmster lijkt en je blijft hem of haar erover vertellen.

Veel mensen die op beroemde mensen lijken, profiteren vaak ten volle van deze gelijkenis. Ze doen make-up op, kleden zich zoals ze eruit zien en gaan vervolgens de straat op om geld te eisen voor foto’s met hen. In toeristische plaatsen kan dit behoorlijk winstgevend zijn. Wil je weten of je er misschien zelf uitziet als een beroemdheid?

Hoe zie ik eruit – beroemdheid

]]]]]]>]]]]>]]> ]]]]]]>]]]]>]]>

Natuurlijk houden we als mensen allemaal van dingen die iets met onszelf te maken hebben. Probeer iemand te vertellen dat hij of zij je aan een bepaalde beroemdheid doet denken, en je kunt urenlang discussiëren. Soms zijn mensen het daarmee eens, soms niet. Om te bewijzen dat ze gelijk of ongelijk hebben, heb je deze app die je zeker vertelt of iemand op een beroemdheid lijkt.

Het gebruikt nu Amazon Machine Learning om de zoekresultaten voor gezichten te verfijnen en een duidelijker beeld met meer keuze te bieden. Nu kun je je selfies vergelijken met meer dan 1000 beroemdheden. Met veel categorieën en prototypes kun je je oriënteren op de vraag op wie je meer lijkt. Ontdek hoe lookalikes en beroemdheden op elkaar lijken – 100% gratis – met nieuwe, snellere vergelijkingen, verbeterde nauwkeurigheid en meer categorieën.

]]]]]]>]]]]>]]>

Als je je je hele leven hebt afgevraagd of je op Michael Jackson lijkt, wordt het tijd om het met deze app te vergelijken. Er worden vergelijkingen gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met uw gelaatstrekken, oogkleur, haarkleur, enz. Of als je gewoon plezier wilt hebben met je vrienden, gebruik dan deze app en lach! Soms kunnen geheel onverwachte resultaten optreden. Je kunt ze ook delen op sociale media.

]]]]]]>]]]]>]]>

Misschien vind je dit ook leuk: 7 gratis apps voor geslachtswissel voor Android en iOS 2019

terug naar menu ↑

Beroemdheden lijken op elkaar

Er zijn echt mensen die op sommige beroemdheden lijken, maar zeker niet iedereen wil daaraan herinnerd worden. Wees dus voorzichtig als je iemand voor de honderdste keer eraan herinnert dat ze op bijvoorbeeld Emily Ratakovsky lijkt. Sommige mensen kunnen zich echt beledigd voelen, vooral als het een beroemdheid is die ze niet echt mogen.

]]]]]]>]]]]>]]>

Aan de andere kant houdt niemand je tegen om deze app te downloaden, haar foto daar te plaatsen en te kijken of ze echt op ‘die iemand’ lijkt of niet. Het maakt gebruik van geavanceerde machine learning-technieken op basis van een diep neuraal netwerk om een ​​database van meer dan 20.000 beroemdheden te doorzoeken. Het werkt dus behoorlijk nauwkeurig en levert interessante resultaten op!

Om jezelf te vergelijken met een specifieke beroemdheid, kun je rechtstreeks in de app een foto maken of deze vanuit de galerij uploaden. Je kunt een foto gebruiken van iemand, vrienden, familie of vreemden. Het is aan jou. Daarnaast is er een vergelijking van de app waarin verschillende beroemdheden worden vergeleken (en heb je trouwens Natalie Portman en Kira Knotghtley gezien?). Je hebt geen app nodig om deze twee looks te identificeren)!

Soms verandert een bepaald accessoire de manier waarop mensen eruitzien. De app herkent dit ook en laat jouw overeenkomsten zien met of zonder accessoires. De app toont je je beste wedstrijden met beroemdheden. Het kan ook bevatten hoe je eruit zou zien als een oudere, jongere, langere, kortere, vrouwelijke en mannelijke beroemdheid.

]]]]]]>]]]]>]]>

8 beste apps om te weten hoe ik eruit zie 2

8 beste apps om te weten hoe ik eruit zie 3

terug naar menu ↑

LookALike Beroemdheid lijkt op elkaar

]]]]]]>]]]]>]]>

Eigenlijk lijken veel mensen op elkaar. Of sommige mensen zien eruit alsof ze precies op beroemdheden lijken als ze artiestenmake-up aanbrengen. Onlangs maakte een YouTube-blogger een video waarin ze zich kleedde als Ariana Grande, haar gedrag kopieerde en door de straten van Los Angeles liep. Veel mensen dachten eigenlijk dat zij haar was!

Als je een soortgelijk avontuur wilt proberen, kun je deze app gebruiken om erachter te komen als welke beroemdheid je je zou kunnen verkleden. Hier vind je ook een functie waarmee je jezelf kunt vergelijken met een van je favoriete personages uit de film of tv-serie. Je kunt jezelf zelfs vergelijken met anime-personages – sterker nog, het kan handig zijn als je naar het anime-festival gaat. Het enige dat u hoeft te doen, is uw foto toevoegen en wachten op de resultaten.

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 4

]]]]]]>]]]]>]]>

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 5

terug naar menu ↑

Zien er hetzelfde uit

Het is moeilijk voor te stellen hoeveel mensen in de wereld op elkaar lijken. Is het je ooit opgevallen dat er bepaalde soorten mensen zijn die de neiging hebben om te kopiëren? Je hebt ze ergens eerder gezien, maar je weet niet meer waar.

]]]]]]>]]]]>]]>

Aan de andere kant verdienen veel mensen goed geld door zich als beroemde mensen te verkleden en geld te vragen voor de foto. Het is vooral populair in toeristische plaatsen. Ze worden impressionisten genoemd. Sommige impressionisten zijn er zo diep bij betrokken dat ze bijvoorbeeld geld vragen voor hun uitvoeringen!

Deze app zal je meest vergelijkbare beroemdheid vinden, behalve in de categorie ‘Grappig’, waar je willekeurige foto’s van willekeurige mensen krijgt. Het vergelijkt gelaatstrekken en niet huidskleur. De database van de app wordt voortdurend bijgewerkt.

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 6

]]]]]]>]]]]>]]>

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 7

terug naar menu ↑

Looky – lookalike van beroemdheden

Wil je weten of je Michael Jordan leuk vindt? Of misschien Ariana Grande? Of Bradley Cooper? Op een gegeven moment willen we allemaal horen dat we er daadwerkelijk uitzien als de ‘rijken en beroemdheden’, zodat we onszelf misschien kunnen associëren met een stukje succes. Met andere woorden, als je er klaar voor bent om erachter te komen of de wereld van beroemdheden jouw alter ego heeft, moet je deze app installeren.

]]]]]]>]]]]>]]>

In de Looky-app maak je eerst een kiekje van jezelf of selecteer je deze uit de bibliotheek. Vervolgens voert de server de zoekopdracht uit en toont u de resultaten – alles is eenvoudig! Vervolgens kunt u uw match delen op elk type sociale media – Facebook, Twitter, iMessage – als het resultaat u maar niet teleurstelt! In dit geval kunt u het opnieuw proberen. Misschien heb je gewoon de verkeerde foto geselecteerd?

Over het algemeen is de app vrij eenvoudig. Maar dat is waarschijnlijk de reden waarom het zo populair werd onder gebruikers. Houd er echter rekening mee dat er slechts een proefperiode van 24 uur is. Vervolgens kunt u uw verbruik desgewenst uitbreiden via betaalmethoden. Sommige gebruikers klagen dat de app te veel advertenties bevat en onnauwkeurige resultaten kan opleveren.

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 8

]]]]]]>]]]]>]]>

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 9

terug naar menu ↑

Beroemdheid Jullie zien er hetzelfde uit

Trouwens, plastische chirurgie wordt tegenwoordig steeds meer beschikbaar, dus veel meisjes (en soms jongens) gebruiken deze methode om dichter bij hun ‘perfecte uiterlijk’ te komen. Als voorbeeld nemen ze vóór de operatie altijd een foto van een bepaalde beroemdheid.

]]]]]]>]]]]>]]>

Wat krijgen we als resultaat? Zoveel mensen zien er precies hetzelfde uit! Was het in het verleden bijzonder populair om een ​​Angelina Jolie-look te krijgen, nu lijkt het erop dat de Kardashians het hebben overgenomen (hoewel er om te beginnen een bepaalde operatie is).

Heb jij zulke vrienden? Wil je weten welk voorbeeld ze gebruikten vóór hun operatie? Nou, deze app zal je zeker een idee geven. Upload gewoon de foto en bekijk de resultaten. Maar het is duidelijk dat er geen mensen zijn die er precies hetzelfde uitzien, dus de app kan je vertellen dat je een bepaald soort mix bent, bijvoorbeeld van Ed Sheeran en Patrick Swazy. Benieuwd om erachter te komen? Probeer het en veel plezier met je vrienden!

Wees bovendien niet verrast, want de app kan je laten zien dat je er zowel als man als als vrouw uitziet. Niets is hier te ongewoon, want in sommige opzichten zien we er allemaal zo uit.

]]]]]]>]]]]>]]>

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 10

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 11

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 12

]]]]]]>]]]]>]]>

terug naar menu ↑

Gezichtsidee: beroemdheden die op mij lijken

Disclaimer: ondanks het feit dat je het leuk vindt om beschrijvingen van apps op Google Play te lezen (niemand doet dat), probeer er dan weg te blijven om je hersenen geen pijn te doen.

Hier willen we je vertellen wat voor leuks dit gezichtsidee kan opleveren. We kennen allemaal de theorie dat er zeven mensen op de wereld zijn die op jou lijken. Wil je het bewijzen of faken? Bovendien, als je niet tevreden bent met hoe je eruit ziet, wacht dan tot je gaat liggen – misschien zie je er dan uit als een beroemdheid? Het zou cool kunnen zijn.

]]]]]]>]]]]>]]>

Nodig je familie uit om het samen met jou te proberen. De app maakt foto’s van jullie gezichten en vindt een match. De resultaten worden weergegeven in percentage gelijkenis. En er kunnen meer dan één persoon zijn die op elkaar lijken. In dit geval geeft de app het percentage voor alle resultaten weer.

Maar blijf kalm, want deze app mag niet serieus worden genomen. Het is gewoon voor de lol. Er staat zelfs een waarschuwing in de beschrijving dat “uw verwachtingen mogelijk niet overeenkomen met die in de app.” Voor het geval je te verstandig bent, maar dit soort mensen moeten helemaal geen apps vergelijken.

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 13

]]]]]]>]]]]>]]>

8 De beste apps om te weten hoe ik eruit zie 14

terug naar menu ↑

Beroemdheid zoals ik

Er zijn zelfs festivals gewijd aan klonen van beroemdheden en duizenden mensen bezoeken deze elk jaar. Wanneer fans een concert van een ster bijwonen, is het gebruikelijk dat ze zich in een van de video’s verkleden als hun idool. Het is een soort traditie. Ga je naar een concert of een festival? Wil je weten op welke beroemdheid je lijkt, zodat je imago er coherenter uitziet? In deze app kom je erachter wie je beroemde broer of zus is.

]]]]]]>]]]]>]]>

De basis van de app bevat meer dan 40.000 verschillende beroemdheden uit verschillende landen en naties. U uploadt eenvoudig uw foto en ziet welke resultaten u krijgt. De app toont je eerst lokale beroemdheden en daarna wereldwijde beroemdheden. Het kunnen film-, sport- of muzieksterren zijn, het maakt niet uit.

De app bevat geen advertenties die door gebruikers worden gewaardeerd. Als het resultaat je bevalt, kun je het delen met je vrienden via sociale media.

8 Beste apps om te weten hoe ik eruit zie 15

]]]]]]>]]]]>]]>

8 beste apps om te weten hoe ik eruit zie 3

Misschien vind je dit ook leuk: 9 Beste Age My Face-apps voor Android en iOS 2019