Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

8 functies WhatsApp bereidt zich voor op lancering vóór het einde van het jaar

WhatsApp loopt nog steeds voorop als het gaat om het bijhouden van volgers en introduceert 8 nieuwe functies die binnenkort beschikbaar zullen zijn.


WhatsApp introduceert acht nieuwe features die vóór 2020 gebruikt kunnen worden.

De functies zijn:

1.- Het multiplatform

Met WhatsApp kun je hetzelfde applicatieaccount op verschillende apparaten en tegelijkertijd gebruiken.

Wanneer de platformonafhankelijke verbinding actief is, kunt u hetzelfde toegangsaccount op meerdere telefoons tegelijk gebruiken of berichten beantwoorden vanaf een pc of iPad zonder dat de telefoon aangesloten of ingeschakeld hoeft te zijn.

2.-App voor iPad en pc

Momenteel is het alleen mogelijk om WhatsApp te gebruiken op computers of tablets met het WhatsApp-websysteem. Hiervoor moet de telefoon van de gebruiker actief en verbonden zijn om berichten te kunnen synchroniseren. Nu zou hij er echter over nadenken om iPad en pc volledig in te voeren

3.- Donkere modus

De langverwachte donkere modus van WhatsApp is mogelijk pas over een paar weken (september) beschikbaar voor gebruikers van het iOS 13-besturingssysteem.

De donkere modus vermindert vermoeide ogen en voorkomt dat de batterij snel leegraakt.

4.- Naamswijziging

De nieuwe applicatienaam is al zichtbaar in de bètaversie en zal binnenkort op alle apparaten beschikbaar zijn.

Facebook Hij besloot zijn naam toe te voegen aan de applicaties waarvan hij eigenaar was, Instagram en WhatsApp, omgedoopt tot ‘Instagram by FacebookAnd WhatsApp by Facebook’.

5 trucs om alle functies van WhatsApp te gebruiken

5.- Memoji’s

WhatsApp zal de Memoji’s vrijgeven die beschikbaar zijn voor gebruikers van het iOS-besturingssysteem en vergelijkbaar met die van Apple.

Dit zijn nieuwe gepersonaliseerde emoji’s die als stickers kunnen worden verzonden zonder dat je naar de fotogalerij hoeft te gaan.

6.- WhatsApp-web

De webversie van WhatsApp zal nieuwe functies bevatten, zoals fotoalbums en stickers die minder ruimte in beslag nemen in chats.

7.- Vergrendelen met vingerafdruk

Deze nieuwigheid is ook een van de meest verwachte. Met vingerafdrukvergrendeling zoekt WhatsApp naar een methode om gebruikers te identificeren, zowel voor iOS als Android.

Met deze nieuwe functie kunt u de applicatievergrendeling voor één minuut, 30 minuten of automatisch configureren.

8.- Boemerang

Met het nieuwe Boomerang-effect van WhatsApp kun je korte loops maken en deze rechtstreeks met je contacten delen zonder een andere applicatie te gebruiken.

Bron: Dagelijks Present