Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Aangepast herstel zoals TWRP/CWM op elke Huawei-telefoon starten

Onlangs deelden we een tutorial over Aangepast herstel flashen op Huawei/Honor-smartphones. Vandaag zijn we er weer met een nieuwe gids waarmee jij Start Custom Recovery zoals TWRP/CWM op elke Huawei-telefoon.

Soms moeten we onze smartphones erin stoppen TWRP-herstel U kunt verschillende systeemtaken uitvoeren, waaronder het flashen van aangepast ROM, mods, het updaten van Android-firmware, het resetten van de telefoon, het uitvoeren van back-ups en nog veel meer. De meesten van jullie vragen zich af hoe je een aangepast herstel kunt starten? Voor nieuwe Android-gebruikers kan dit een lastig probleem zijn waarmee ze worden geconfronteerd. Geen paniek, hier is een eenvoudige handleiding die u laat zien hoe u dit eenvoudig kunt doen.

Stappen voor het opstarten van een aangepast herstel zoals TWRP/CWM op een Huawei EMUI-telefoon

Er zijn drie verschillende methoden die u kunt gebruiken om eenvoudig een aangepast herstel uit te voeren Huawei WWUI-smartphone. Kies degene die het handigst voor u is.

Methode 1:

Bij deze methode moeten gebruikers de hardwarecombinatiesleutels gebruiken om het TWRP/CWM-herstel van hun apparaat te starten. Het is een van de gemakkelijkste en aanbevolen methoden.

Om uw Huawei EMUI-telefoon op te starten met TWRP Recovery, moeten gebruikers hun apparaat uitschakelen en tegelijkertijd dePrestatie‘Knop en de’Volume verminderen‘Houd een paar seconden ingedrukt (als dit niet werkt, probeer dan ‘Aan/uit en volume omhoog’. Sommige telefoons werken mogelijk met deze combinatie.)

Na een paar dagen laat u de toetsen los en verschijnt er een lijst met opties op het scherm. Kiezen ‘RestauratieEn uw apparaat start automatisch op met het aangepaste herstel dat u hebt geïnstalleerd.

Methode 2:

Een speciale root-app genaamd “Snelle start” moet zijn gedownload vanuit de Google Play Store op uw apparaat. Na een succesvolle installatie start u de app. Kiezen “Herstart het herstel” optie. Dat is alles! De telefoon start automatisch op met aangepast herstel.

Hoewel dit een vrij eenvoudig proces is, vereisen gebruikers wel root-toegang op hun smartphone. Als je je apparaat niet hebt geroot, kun je beter naar methode 1 of 3 gaan.

Methode 3:

Vergeleken met de bovenstaande methoden is het een van de moeilijkste methoden om een ​​aangepast herstel op te starten. Hier moeten gebruikers de hulp van hun laptop/pc inroepen om de herstelmodus te openen. Voordat u verdergaat, moet u controleren of de USB-kabel goed werkt en de telefoon met behulp van de USB-kabel op een pc/laptop aansluiten. Zorg er ook voor dat USB-foutopsporing is ingeschakeld op uw apparaat.

1. Eerste installatie ADB- en Fastboot-stuurprogramma’s op hun

2. Ga naar de map ADB & Fastboot Drivers en open het opdrachtvenster. (Druk op Shift en klik met de rechtermuisknop ergens in de map en selecteer vervolgens “Command Open Windows Here”)

3. Voer de volgende opdracht in –

Herstart van ADB-herstel

4. Druk op Enter en uw Huawei-telefoons gaan naar de TWRP-herstelmodus.

Dit is de eenvoudigste handleiding Hoe kan ik de Huawei-telefoon opstarten in aangepast TWRP/CWM-herstel?. Als u tijdens het bovenstaande proces problemen ondervindt, kunt u hieronder een reactie achterlaten.