Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Activison organiseert op 15 september een lanceringsevenement voor COD: Warzone 2

Opmerking: het volgende artikel kan je helpen: Activison organiseert op 15 september een lanceringsevenement voor COD: Warzone 2

De beroemde gamegigant Activison heeft officieel aangekondigd dat het een lanceringsevenement zal organiseren om aanvullende informatie over Call of Duty: Warzone 2 te onthullen. We weten al geruime tijd dat Activisons vervolg op de battle royale shooter “Warzone 2.0” later in 2022 uitkomt. En ondanks het feit dat het einde van het jaar snel nadert, moeten we nog leren wat de toekomst biedt voor Warzone komt. Activision heeft nu aangekondigd dat meer informatie zal worden onthuld tijdens een nieuw evenement dat volgende maand gepland staat.

Activison organiseert op 15 september een lanceringsevenement voor COD: Warzone 2

Op de Call of Duty-website vermeldde Activision ‘Call of Duty: Next’, een evenement dat op 15 september zal plaatsvinden. Kortom, Call of Duty: Next biedt nieuws over ‘de naderende toekomst van Call of Duty’, inclusief details over Modern Warfare 2, Warzone 2 en de mobiele versie van Call of Duty: Warzone.

In plaats van deze feiten geleidelijk aan te delen, hebben Activision en ontwikkelaar Infinity Ward besloten een aantal aankomende projecten te onthullen tijdens het enige echte mega-evenement

Naast het bekijken van nieuwe video’s van Modern Warfare II en Warzone II tijdens het evenement, is de kans groot dat we ook de releasedatum van laatstgenoemde te weten komen. Aangezien Warzone 2 voor het einde van het jaar uitkomt, nadert Activision waarschijnlijk het stadium waarin het verdere lanceringsplannen zal onthullen.

Verder is het belangrijk om hier te vermelden dat Call of Duty: Warzone II beschikbaar zal zijn op PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One en pc zodra deze uitkomt.

Uitchecken? De 12 beste Minecraft Faction-servers (2022)