Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Afgeleide producten van het Telegram TON-gramtoken verschijnen binnenkort op de Liquid Exchange?! Cryptocurrency-gram

Groeten aan alle liefhebbers en haters van cryptocurrency! Meer recentelijk was er nieuws dat Gram-tokens van het sensationele TON-project – Telegram Open Network beschikbaar zullen zijn op de beurs Vloeistof al op 10 juli. Omdat de tokens zelf nog niet in omloop zijn gebracht, kunnen alleen bepaalde derivaten worden gekocht, namelijk het recht om een ​​deel van de tokens te ontvangen nadat het project volledig is gelanceerd. De gekochte Gram-tokens worden op de Liquid Exchange vermeld als USDC-valuta en als Gram-tokens. Ter gelegenheid van dit evenement heb ik een visuele videoreview opgenomen waarin ik vertelde over de geplande actie.

Laten we nu een beetje terminologie doornemen. Telegram Open Network, TON is een darknet-platform dat wordt beschermd door de ingebouwde proxy en anonimisator en gebaseerd is op het principe van een P2P-overlay-netwerk dat gedistribueerde berichtendiensten, betalingstransacties in de Gram-cryptocurrency, gegevensopslag en een besturingssysteem voor inbegrepen applicaties biedt . Het TON-concept is ontwikkeld door de gebroeders Durov, die enkele miljarden dollars in dit project investeerden en van plan waren hun populaire Telegram-messenger aan TON over te dragen.

Afgeleid financieel instrument, derivaat (Engels Derivaat) – een overeenkomst (contract) op grond waarvan de partijen het recht krijgen of zich ertoe verbinden bepaalde acties uit te voeren met betrekking tot de onderliggende waarde. Normaal gesproken is het mogelijk om goederen of effecten te kopen, verkopen, verstrekken of ontvangen. In tegenstelling tot een direct koop-/verkoopcontract is het derivaat formeel en gestandaardiseerd. Allereerst biedt het de mogelijkheid voor ten minste één van de partijen om dit contract vrijelijk te verkopen, dat wil zeggen dat het een van de opties voor effecten is. De prijs van een derivaat en de manier waarop deze verandert, hangen doorgaans nauw samen met de prijs van de onderliggende waarde, maar hoeven niet noodzakelijkerwijs hetzelfde te zijn.

Op de beurs kan dus alleen het recht op een bepaald deel van de tokens worden verworven, aangezien de Telegram-blockchain nog niet is gelanceerd en de tokens nog niet in omloop zijn gebracht. Volgens Pavel Durov zullen alle ingezamelde miljarden dollars worden teruggegeven aan investeerders als het systeem niet vóór eind oktober van dit jaar wordt ingevoerd.

De organisatie die een openbaar verkooptoken aanbiedt, zal het Zuid-Koreaanse Gram Asia zijn, dat zichzelf de grootste houder van Telegram-cryptocurrencies in Azië noemt. Er wordt gemeld dat het aantal tokens beperkt zal zijn, maar het is nog niet precies bekend hoeveel tokens er gekocht kunnen worden en tegen welke prijs. Zodra er informatie verschijnt, zal ik het artikel aanvullen. Tokenaankoop is alleen mogelijk voor USD-houders. Om Gram-tokens te kopen heeft u een account nodig op de beurs Vloeistof en bevestig uw identiteit door een foto van uw paspoort op te sturen. Zonder het verificatieproces te doorlopen, kunt u geen geld ontvangen en tokens kopen. Persoonlijk upload ik Bitcoin naar de beurs en draag ik deze over naar USD omdat het te lang en moeilijk is om een ​​bankrekening op de beurs te openen.

Volgens Mike Kayamori, CEO van Liquid Exchange, maakt dit soort verkoop van Gram-tokens uit een extern fonds deel uit van de officiële strategie van Telegram Messenger. Er werd ook vermeld dat het aanbod beperkt is en dat de tokenverkoop slechts een dag zal duren. Het is ook bekend dat Gram-tokens niet worden verkocht in de VS, Japan en Korea. Er zijn nog steeds geen beperkingen op de verkoop van chips in Rusland. Zelf wil ik hieraan toevoegen dat ik al duizend dollar heb gereserveerd voor de aankoop van chips. Ik kan en wil je echter niet adviseren deze te kopen. Ik wil u eraan herinneren dat Gram-tokens kunnen worden gekocht op de beurs Vloeistof al 10 juli 2019. VPN schiet te hulp. De cryptocurrency van Pavel Durov zou goed kunnen schieten en zijn investeerders een behoorlijk goede “X” kunnen opleveren. Sommige investeerders voorspellen al dat het via kapitalisatie in de top cryptocurrencies zal belanden. Wacht maar af. Ik hoop dat de informatie nuttig is.

  • Abonneer je trouwens op mijn Telegramkanaal 1 MLN per maand Over de inkomsten op internet zal ik daar het laatste nieuws over de ontwikkeling van het project plaatsen. Daar vindt u ook andere mogelijkheden om risicovrij te verdienen. Veel nuttige informatie, dus abonneer je zodat je niets verliest.