Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Aga Khan University tekent MoU met Roche & Sysmex voor geautomatiseerd laboratoriumsysteem

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Aga Khan University tekent MoU met Roche & Sysmex voor een geautomatiseerd laboratoriumsysteem

Het Aga Khan University Outreach Health Network, Roche Diagnostics en Sysmex hebben een overeenkomst getekend om een ​​nieuw, volledig geautomatiseerd laboratoriumsysteem te installeren in het hoofdlaboratorium en 14 outreachcentra van het Aga Khan Universitair Ziekenhuis in heel Pakistan.

Gecombineerd met de cobas IT-infinity-oplossingen van Roche zijn deze nieuwste, ultramoderne geautomatiseerde systemen met hoge doorvoer ontworpen om laboratoria volledige en transparante controle te geven over hun operationele processen, zowel op locaties met één locatie als met meerdere locaties.

Door deze strategische samenwerking tussen het Aga Khan Universitair Ziekenhuis, Roche Diagnostics en Sysmex zal AKUH kunnen inspelen op de behoeften en de capaciteit van zijn laboratoria kunnen vergroten, niet alleen in de grote steden maar ook in de afgelegen gebieden van het land.

Deze overeenkomst bouwt voort op de historische samenwerking van het Aga Khan Universitair Ziekenhuis met Roche Diagnostics Pakistan. Het markeert ook een belangrijke mijlpaal in de evolutie van workflows voor laboratoriumdiagnostiek door de automatisering te vergroten en operationele interferentie in klinische laboratoria te minimaliseren om fouten te verminderen, de efficiëntie te verbeteren en patiënten snellere testresultaten te bieden.

dr. Sulaiman Shahabuddin, president van AKU, sprak tijdens de ceremonie en feliciteerde en prees de inspanningen van alle teams die betrokken waren bij het bereiken van deze mijlpaalovereenkomst. “We spelen allemaal een essentiële rol bij het vormgeven van het nationale gezondheidszorgsysteem”, zegt Dr. Shahabuddin, eraan toevoegend dat samenwerking tussen verschillende belanghebbenden de sleutel is tot het uitbreiden en transformeren van levens door het bieden van hoogwaardige gezondheidszorg.

Shagufta Hassan, CFO en VP van Financiën, AKU, verwelkomde dit nieuwe partnerschap met Roche en Sysmex, sprak haar dankbaarheid uit en bedankte alle betrokken belanghebbenden voor al hun harde werk. Ze benadrukte de hoge kwaliteitsnormen van het Universitair Ziekenhuis en zijn Outreach Health Network en zei: “AKU is het eerste academische medische centrum van Pakistan dat de prestigieuze CAP-accreditatie van de Joint Commission International (JCI) en het College of American Pathologists heeft behaald. Ik ben onze teams dankbaar die aan de frontlinie werken en miljoenen mensen in heel Pakistan toegang bieden tot hoogwaardige gezondheidszorg.”

Abdul Qayyum, Country Manager, Roche Diagnostics Pakistan, erkende de enorme bijdrage van AKUH aan het stellen van hoge kwaliteitsnormen in de gezondheidszorg en zei: “Het uitbreiden van de toegang tot gezondheidszorgdiensten is een belangrijke stap in de richting van het verkleinen van de verschillen op gezondheidsgebied. Ik moet AKUH prijzen voor haar niet-aflatende inzet voor het verbeteren van de gezondheidszorg daar waar deze het belangrijkst is. Ik ben trots op onze lange samenwerking met AKUH en kijk ernaar uit om samen te werken om de testcapaciteit buiten de grote steden uit te breiden om meer patiënten in heel Pakistan te bereiken. Samen belichamen we echt onze gedeelde visie om de gezondheidszorg vorm te geven en het leven van patiënten te verbeteren.”

Healthcare Excellence werkt samen met partners om innovatie te verspreiden en capaciteit op te bouwen, zodat iedereen veilige, hoogwaardige gezondheidszorg kan krijgen. Samen verspreiden we innovaties die zorg op een rechtvaardige manier leveren, waar mensen wonen en wanneer ze die nodig hebben”, vertelt de heer Rizwan Feroz, directeur S. Ejazuddin & Co., officiële distributeur van Sysmex in Pakistan.

Dit belangrijke partnerschap zal een grote bijdrage leveren aan het versterken van de diagnostische capaciteit, het verbeteren van de toegang van patiënten tot hoogwaardige laboratoriumtests en het ondersteunen van snellere, kosteneffectievere behandelresultaten om de patiëntenzorg in heel Pakistan te verbeteren.

Controleer ook: Moet je upgraden naar de nieuwe iPhone 14-serie? Onze gedachten!