Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Airtel Xstream Stick en Xstream 4K Hybrid Box met stemafstandsbediening voor € 3999,-

Na geruchten heeft Airtel vandaag het Airtel Xstream geconvergeerde entertainmentplatform gelanceerd dat live tv, video, muziek, nieuws en sport samenbrengt op de Xstream Sticksmart stick, Xstream 4K Hybrid Box met internettoegang en draagbare apparaten. Airtel lanceerde in 2017 Internet TV, een hybride DTH- en 4K Android TV-box. Het bedrijf lanceerde een paar maanden geleden Airtel XStream, waarmee Airtel-klanten live tv, films en shows kunnen kijken.

Bovendien is de Airtel TV-app geüpgraded naar Airtel Xstream met een nieuwe gebruikersinterface en een veel scherpere zoek- en aanbevelingsfunctie voor inhoud. Het heeft meer dan 400 kanalen, meer dan 10.000 films en shows van topcontentproviders zoals ZEE5, Hooq, Eros Now, HungamaPlay en nog veel meer.

Airtel Xstream-stick

Het draait op Android 8.0 en wordt geleverd met een abonnement dat toegang biedt tot films en shows van top OTT-contentpartners zoals ZEE5, Hooq, Hoi Choi, Eros Now, HungamaPlay, ShemarooMe, Ultra en Curiosity Stream, naast Wynk Music ingeschakeld. Je kunt ook genieten van Netflix, Amazon Prime Video, naast andere Google Playstore-applicaties. Het wordt geleverd met een 1,6 GHz-processor, ingebouwde Chromecast en een spraakgestuurde Bluetooth 4.2-afstandsbediening.

Het kost Rs. 3999 en zal exclusief verkrijgbaar zijn bij Flipkart online en via toonaangevende Airtel-winkels, airtel.in, toonaangevende elektronische winkelketens zoals Croma en Vijay Sales offline. Airtel Thanks Platinum- en Gold-klanten krijgen gratis toegang tot het Airtel Xstream Stick-inhoudsabonnement. Alle andere klanten krijgen de eerste 30 dagen gratis toegang tot de inhoud en moeten zich abonneren tegen een Rs. 999 jaarlijks inhoudsplan.

Airtel Xstream-box

De 4K Hybrid Box, aangedreven door Android 9.0, brengt satelliet-tv en OTT-inhoud naadloos naar het tv-scherm. Het wordt geleverd met een optie om meer dan 500 tv-kanalen te selecteren, wordt vooraf geïnstalleerd met de Airtel Xstream-app voor films en shows, heeft Netflix, Amazon Prime Video, YouTube en Airtel Store voor gaming met hoogwaardige graphics.

Het heeft Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit en ingebouwde Chromecast. Het wordt geleverd met een universele afstandsbediening met gesproken zoekopdrachten op basis van Google Assistant en sneltoetsen voor Netflix, Amazon Prime Video en YouTube.

Het kost Rs 3999 en bestaande Airtel Digital TV-klanten kunnen upgraden naar Airtel Xstream Box tegen een speciale prijs van Rs. 2249. Het zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn bij toonaangevende Airtel-winkels, airtel.in en toonaangevende e-commercesites zoals Flipkart. Amazon en elektronische winkelketens als Croma en Vijay Sales. De Xstream Box wordt geleverd met een gratis jaarabonnement ter waarde van Rs. 999 voor alle inhoud op de Airtel Xstream-app naast een maandelijks abonnement op het HD DTH-pakket. Daarna moeten klanten hun eigen pakketten selecteren.

Auteur: Srivatsan Sridhar

Srivatsan Sridhar is een liefhebber van mobiele technologie met een passie voor mobiele telefoons en mobiele apps. Hij gebruikt de telefoons die hij controleert als zijn primaire telefoon. Je kunt hem volgen op Twitter en Instagram. Bekijk alle berichten van Srivatsan Sridhar