Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Alle schermen, drievoudige camera’s en grote batterijen

Xiaomi is een van de merken die zich de afgelopen jaren het beste heeft gepositioneerd in Spanje. De geweldige catalogus en de kwaliteit / prijsverhouding Ze verklaren de populariteit van een bedrijf dat alle marktposities bestrijkt met een catalogus die een groot aantal gebruikers, budgetten en voordelen omvat. Een van de nieuwste releases is de aantrekkelijke Xiaomi Mi 9T, een speciale versie van zijn vlaggenschip Xiaomi Mi 9 uit 2019.

Onlangs verschenen in Spanje, bekijken we de kenmerken en specificaties van deze nieuwe terminal, gekenmerkt door diensten tegen sloopprijs. En gezien dat is het een uniek betaalbaar voorstel Ga zonder problemen de strijd aan met enkele van de beste telefoons van dit moment.

Een verrassend en actueel ontwerp

Met een 6,39-inch scherm en een vrijwel frameloos ontwerp dat de markttrend volgt, heeft de Mi 9T een spectaculaire behuizing met goede afwerkingen. De camera kenmerkt zich vooral door zijn constructie selfie Pop-up waarmee u een groter schermfront kunt gebruiken. Het is bedekt met met Gorilla Glass 5 versterkt glas om het scherm te beschermen, waarin zich op zijn beurt de vingerafdruklezer bevindt.

Door onzichtbare integratie van de vingersensor onder het schermde achterkant van het apparaat is duidelijker.

Als we bij het paneel stoppen, zullen we een scherm vinden 6,39-inch AMOLED met een resolutie van 2340 x 1080 bij 403ppi. Omdat het een organisch scherm is, zijn de kleuren uitstekend en kan absoluut zwart worden geproduceerd. Het kan zonder twijfel een ideale terminal zijn om te genieten van video’s en andere multimedia-inhoud, zoals videogames. Het ontbreekt niet aan kracht, zoals we hierna zullen zien.

3 camerasensoren en een opklapbare camera aan de voorkant

Op fotogebied schiet de Xiaomi Mi 9T niet tekort. De achterkant toont een hoofdmodule die dat wel heeft Een panoramische Sony-sensor van 48 MPEen tweede 8 MP telefotosensor en een derde 13 MP groothoeksensor. Met deze combinatie van camera’s kan worden gezegd dat elke foto onder vrijwel alle omstandigheden gemakkelijk kan worden gemaakt.

Bovendien kunnen we dat dankzij de verschillende sensoren Pas een zoomlens toe van 0,6x tot 10x en ontdek het ware fotografische potentieel. De kwaliteit van deze aanpak heeft weinig te maken met de puur digitale zoom die je op andere camera’s aantreft.

Voor de selfies We hebben een aankomende camera gevonden die een van de kenmerken van deze Mi 9T zal worden. Deze technologie maakt een beter gebruik van het scherm mogelijk, dat 91,9% van de voorkant van de terminal in beslag neemt. Het blijft regelmatig verborgen in de body van de smartphone totdat we toegang krijgen tot de camera-applicatie. Het heeft er ook een Valsensor die de camera naar achteren klapt Ter bescherming van de sensor.

Die camera aan de voorkant Het heeft 20 MP en heeft verschillende interessante optiesDit is de manier om te rennen selfies panoramisch. Dit is een ideale optie als we met onze vriendengroep een foto willen drogen en er niemand overblijft.

Prestaties, connectiviteit en batterij

Xiaomi Mi 9T

Qua kracht en spiermassa blijft de Xiaomi Mi 9T niet ver achter. Je hart is een leeuwebek 730een van de chipsets De nieuwste middenklasse telefoons op de markt en een Adreno 618 GPU in het grafische gedeelte. Het wordt vergezeld door 6 GB RAM, waardoor het zonder vertragingsproblemen veeleisende applicaties kan uitvoeren.

De prestaties, vooral in games, worden gekenmerkt doordat ze worden beschouwd als een van de meest aanbevolen terminals voor degenen die graag op hun smartphone spelen.

Connectiviteit is ook geen probleem, aangezien de Mi 9T met Dual SIM compatibel is met Dual 4G LTE, WiFi ac en Bluetooth 5.0. Dien niets of elektronische betalingen in via de app, want in tegenstelling tot andere betaalbare modellen, Xiaomi kon niet zonder de NFC.

Laten we eens kijken naar de levensduur van de batterij, krijgen we een cel van 4.000 mAh die meer dan een redelijke tijd meegaat in combinatie met de software en schermdichtheid. Afhankelijk van het gebruik van de terminal halen we met een goed batterijpercentage gemakkelijk het einde van de dag. Het kan zelfs gebeuren dat we ‘s nachts vergeten het apparaat op de stroomvoorziening aan te sluiten.

Xiaomi Mi 9T aanbevolen vanwege zijn kwaliteit / prijsverhouding

Xiaomi Mi 9T

De Xiaomi Mi 9T wordt geleverd met alles wat hierboven is vermeld Een van de meest aanbevolen terminals. Het heeft een uitstekend ontwerp, ongelooflijke prestaties, geweldige camera’s en een goede batterijduur. Dit alles tegen een aangepaste prijs waardoor het bovenaan de aanbevolen lijsten komt te staan.

Koop Xiaomi Mi 9T
In technologie van jou naar jou | Een mobiele telefoon en 10 applicaties: het ideale toestel om op vakantie te gaan en niets te missen Tags: smartphones, Xiaomi