Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Amazon introduceert Amazon-showroom

Amazon introduceert Amazon Showroom in Groot-Brittannië, waardoor je met behulp van AR huishoudelijke artikelen in een virtuele woonkamer kunt tentoonstellen. Het idee is natuurlijk dat je kunt controleren hoe alles in elkaar steekt voordat je iets koopt. De dienst is een aanvulling op de Ikea Place-achtige AR-weergave waarmee je met je smartphone meubels in je eigen huis kunt bekijken.

  • Hoe je de snelheid van Alexa’s stem op je Amazon Echo kunt veranderen

Het werkt ook samen met Amazon Ontdek uw meubelaanbevelingen. Je kunt precies opgeven wat je wilt. Amazon raadt je aan producten wel of niet leuk te vinden.

Naast stoelen, tafels en dergelijke kunt u ook geselecteerde wandkunst en woontextiel zoals vloerkleden toevoegen aan uw showroom.

Ook in uw showroom kunt u de wand- en vloerbekleding personaliseren. Uiteraard kunt u alles uit uw showroom in één keer aan uw winkelwagen toevoegen en het kavel kopen, of kiezen voor losse artikelen.

Als u op een item klikt, heeft u drie opties: de productdetails bekijken, het item vervangen of een lijst bekijken met alle items in uw kamer.

  • Dit is waarom je Amazon Prime vandaag nog zou moeten kopen