Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Analyse en mening over Curve, de enige kaart die je nodig hebt in je portemonnee

Kromme is een gratis Mastercard-betaalkaart die Verenig al uw kaarten in één, want u kunt kiezen welke u op de smartphone wilt gebruiken om op elk moment betalingen te doen.

Curve biedt ook interessante voordelenZoals het verplaatsen van kosten die al in rekening zijn gebracht van de ene kaart naar de andere, geld opnemen bij geldautomaten in Spanje en in het buitenland zonder commissie, betalen in vreemde valuta zonder commissie voor het wisselen van valuta, onmiddellijke meldingen ontvangen van elke betaling en het bijhouden van een volledig overzicht van alle betalingen, uw aankopen gesorteerd op onkostentype, en meer.

Als je je afvraagt ​​naar de oorsprong van Curve: dit bedrijf werd in 2015 in Groot-Brittannië opgericht. Het heeft meer dan 500.000 klanten in heel Europa. Onder de investeerders bevinden zich belangrijke fondsen als Santander InnoVentures, Sabadell Venture Capital, Investedc Oxford Capital en Breega Capital.

Omdat we graag alles proberen wat we aanbevelen, We hebben een eigen account geopend in Curve om te zien hoe het werkt deze kaart.

»???? Verdien geld door u te registreren: Tijdens het registratieproces krijgt u de mogelijkheid om een ​​promotiecode (Referal / PromoCode) in te voeren. Wanneer u de code invoert TEKNO, Je ontvangt € 5,50 als cadeau op je rekening.

Inhoud

  1. We nemen binnen een paar minuten contact met u op
  2. De 7 voordelen van de Curve Mastercard
  3. Eindoordeel over Curve
  4. £ 5 / € 5,5 cadeau voor Teknófilo-lezers

We nemen binnen een paar minuten contact met u op

Het aanvragen van de curvekaart is heel eenvoudig dat is alles wat je nodig hebt Download de Curve-app op uw Android- of iOS-smartphone en volg de instructies op het scherm (in het Engels, ja).

Tijdens het registratieproces U moet minimaal één VISA of Mastercard aan uw portemonnee toevoegen, die bij elke aankoop wordt gebruikt. Als je later meer kaarten toevoegt, kun je kiezen welke je standaard wilt gebruiken.

Registratieproces in Curve

In tegenstelling tot andere kaarten, Tijdens het registratieproces hoeft u geen inkomen te verdienen. In feite werkt Curve niet als een prepaidkaart waarmee je Bnext- of Revolut-stijl moet opwaarderen. Als u echter een aankoop doet met de Curve-kaart, worden er kosten in rekening gebracht op de door u gekozen VISA- of Mastercard.

Tijdens het registratieproces krijgt u de mogelijkheid om een ​​promotiecode (Referal / PromoCode) in te voeren. Wanneer u onze ????-code invoert TEKNO, Je ontvangt € 5,50 als cadeau op je rekening.

Om elke kaart die u aan uw portemonnee toevoegt te verifiëren, brengt Curve ongeveer € 1 in rekening, die u betaalt zodra u de code invoert die is opgenomen in de naam van de factuurkosten in de app.

Curve biedt twee kaarten: blauw en zwart. De Kromme blauwe kaart Standaard is gratis, dus er zijn geen kosten verbonden aan een hoog of maandelijks abonnement tijdens de Curve zwarte kaart Het kost € 9,99/maand in ruil voor aanvullende diensten.

Kromme blauwZwarte bocht
 • Al je kaarten in één kaart
 • Beloning van 1% van de uitgaven in 3 samenwerkende bedrijven gedurende 90 dagen
 • Geen commissies bij betaling in een andere valuta (tot £ 500 / € 550 per maand)
 • Geen commissie bij opname aan een binnenlandse geldautomaat (tot 10 keer per maand)
 • Geen commissie bij opname aan een geldautomaat in het buitenland (tot £ 200 / € 220 per maand)
 • Beloon 1% van uw aankopen in 3 geselecteerde winkels gedurende 3 maanden
 • Al je kaarten in één kaart
 • Beloon 1% van de uitgaven in 3 partnerbedrijven voor onbepaalde tijd
 • Geen commissies bij betaling in een andere valuta (tot £ 15.000 / € 16.400 per jaar)
 • Geen commissie bij opname aan een binnenlandse geldautomaat (tot 10 keer per maand)
 • Geen commissie bij opname aan een geldautomaat in het buitenland (tot £ 400 / € 440 per maand)
 • Internationale reisverzekering (AXA reisverzekering)
 • Verzekering voor elektronische apparaten (AXA-reisverzekering)
 • Beloon 1% van uw aankopen in 3 voor altijd geselecteerde winkels
Hoog: € 0Abonnement: 0 € / maand Abonnement: € 9,99 / maand

Zodra u het registratieproces heeft voltooid, Je ontvangt na enkele dagen een Curve Blue of Curve Black kaart thuisdie u in de app moet activeren voordat u deze kunt gebruiken.

Momenteel kan de pincode van de kaart niet worden gewijzigd bij geldautomaten in Spanje (hoewel in bepaalde landen). Gelukkig kun je je pincode altijd in de app zelf controleren als je deze vergeet.

De 7 voordelen van de Curve Mastercard

In dit gedeelte worden de belangrijkste voordelen besproken die ik heb ontdekt bij het gebruik van de curvekaart.

1. Combineer al je kaarten in één enkele curvekaart

Sommigen van ons hebben veel kaarten in onze portemonnee, hetzij omdat we rekeningen hebben bij verschillende banken, hetzij omdat we puntenkaarten van sommige entiteiten gebruiken.

Tot nu toe heb ik in mijn portefeuille VISA- en Mastercard-kaarten gehad van verschillende bedrijven, een Bnext VISA-kaart, een Revolut Mastercard-kaart en een Iberia Icon VISA-puntenkaart.

Nu zitten al deze kaarten in mijn Curve virtuele portemonneeDe enige kaart die ik in mijn zak moet hebben, is de curve-kaart. Dat gezegd hebbende, heb ik meestal een andere kaart bij me voor het geval de Curve-kaart om de een of andere reden defect raakt – iets dat niet is gebeurd in de tijd dat ik de kaart heb gebruikt.

Vanuit de app Ik kan kiezen op welke kaart ik mijn aankopen wil laten afrekenen. In mijn geval heb ik gekozen voor de Iberia Icon-kaart, maar ik kan snel overschakelen naar een andere kaart voordat ik een aankoop betaal door simpelweg op het pictogram van een andere kaart te klikken.

Zoals u in de vorige schermafbeeldingen kunt zien, ziet u onder elke kaart in de virtuele portemonnee de lijst met curve-kaartbetalingen die voor die specifieke kaart zijn gedaan.

2. Ga terug in de tijd om een ​​lading van de ene kaart naar de andere te verplaatsen

Een van de vreemdste kenmerken van de Curve-kaart is de mogelijkheid om een ​​eerdere lading van de ene kaart naar de andere te verplaatsen. De enige beperking is dat er niet meer dan 14 dagen zijn verstreken sinds de betaling en dat het bedrag minder dan 1.000 GBP (1.095 EUR) bedraagt.

In mijn geval heb ik een betaling gedaan met de Curve-kaart op een van mijn kaarten en na een paar dagen besefte ik dat ik deze kosten liever op een andere kaart in rekening bracht. Het was voldoende om de optie te selecteren Terug in de tijd gaan (Terug in de tijd), kies de nieuwe kaart en binnen een paar dagen zag ik de afschrijving op de nieuwe kaart en de betaling op de vorige.

3. Geen commissies voor aankopen in een andere valuta of geldopnames

Degenen die van tijd tot tijd buiten de “Euro”-zone reizen, hetzij voor plezier of voor werk, of aankopen doen op sites in dollars, yuan of een andere valuta, weten dat betalen in een andere valuta duur is, omdat Banken rekenen doorgaans een commissie van 3 tot 5% voor betalingen in een andere valuta.

Als u in een andere valuta betaalt, is de Curve-kaart gratis met een limiet van £ 500 (€ 550) per maand voor de gratis Curve Blue-kaart en £ 15.000 (€ 16.400) per jaar voor de Curve Black-kaart. Van dit bedrag bedraagt ​​de commissie 2%.

Analyse en advies over Curve, de enige kaart die je nodig hebt in je portemonnee 2

Je kan ook Met de Curve kaart kunt u bij elke geldautomaat geld opnemen.

Curve brengt geen commissie in rekening als de betaalkaart is geconfigureerd in de valuta waarin u bij de eerste tien opnames van elke maand opneemt (dat wil zeggen als uw kaart is geconfigureerd in euro’s en u contant geld opneemt in euro’s). Van dit bedrag ontvangt u voor elke opname een commissie van € 0,55.

Als u geld in een andere valuta opneemt bij een geldautomaat in het buitenland, krijgt u geen kosten tot £ 200 (€ 220) per maand met de gratis Curve Blue-kaart en tot £ 400 (€ 440) met de Curve Black-kaart) per maand . Van dit bedrag ontvangt u een vergoeding van 2% van de transactie met een minimum van £ 2 (€ 2,2).

4. Blokkeer de kaart op elk gewenst moment

Een jaar geleden werd mijn gewone creditcard per ongeluk gebruikt om schoenen ter waarde van meer dan $ 100 te kopen in een Amerikaanse online winkel. Hoewel ik het geld terugkreeg, maakte de ervaring mij ongerust.

Met bocht, Je kunt de kaart in de app zelf vergrendelen en ontgrendelenDus als u voorzichtig wilt zijn, kunt u het blokkeren wanneer u het niet gebruikt, om angst te voorkomen.

Op dezelfde manier hoeft u niet in paniek te raken als u uw Curve-kaart verliest, aangezien het voldoende is dat u de kaart voor de app blokkeert, zodat deze niet kan worden gebruikt.

Analyse en advies over Curve, de enige kaart die je nodig hebt in je portemonnee 3

5. Weet waar u uw geld aan uitgeeft

Een van de dingen die ik het leukst vind aan Curve is dit Alle uitgaven worden automatisch ingedeeld per categorie: Winkelen, vrije tijd, eten, catering, rekeningen, transport, gezondheid, reizen, contant geld of zaken.

Als Curve een uitgave verkeerd classificeert, kunt u deze handmatig wijzigen, maar na meer dan een maand heb ik nog steeds geen toevlucht tot deze optie hoeven nemen.

Een andere optie die Curve biedt is markeer een uitvoer als Werkdruk Hiermee kunt u alle uitgaven in een periode filteren, zodat alleen de arbeidskosten worden weergegeven.

We kunnen ook Maak een foto van een ontvangstbewijs en voeg deze toe aan een uitgaveevenals het toevoegen van onze eigen persoonlijke aantekeningen aan elk nummer. Deze functies zijn kleine verbeteringen die ons leven gemakkelijker maken.

6. Curve Cash: 1% beloning bij geselecteerde retailers

Curve toegestaan Verzamel 1% van alle aankopen die u in drie winkels doet selecteren uit een lijst.

De lijst bevat een flink aantal winkels in Spanje zoals Amazon, El Corte Inglés, Mercadona, Carrefour, Aldi, Auchan, Continent, Lidl, VIPS Group, Starbucks, Burger King, McDonalds, Deliveroo, Just Eat, Apple, Gap, H & M, Ikea, Media Markt, Zara, Booking, BP, Uber, Netflix, Spotify, Leroy Merlin, etc.

Het geld dat u ontvangt gaat naar een extra kaart genaamd Curve Cash, waarmee u bij elke vestiging aankopen kunt doen.

Dit beloningsprogramma is beschikbaar 3 maanden gratis voor Curve Blue-kaartgebruikers en onbeperkt voor Curve Black-gebruikers.

Als je normaal gesproken een VISA- of Mastercard-puntenkaart gebruikt (in mijn geval het Iberia-symbool om Avios de Iberia te krijgen), hoef je deze niet op te geven. U kunt deze kaart configureren als uw standaard betaalkaart en ontvangt zowel Curve Cash-punten als de punten die u verdient met uw puntenkaart.

7. Beloning voor elke vriend die zich bij Curve aansluit

Ten slotte beloont Curve u met £ 5 / € 5,5 voor elke vriend die lid wordt van Curve en minstens één transactie met zijn/haar kaart uitvoert. Jouw vriend ontvangt hetzelfde bedrag ook op zijn/haar rekening.

Als u £ 5 / € 5,5 op uw rekening wilt ontvangen, bieden wij u onze ???? bij Promotiecode TEKNO Dit kunt u invullen bij het registreren in de applicatie.

Zoals we al hebben gezegd, is aanmelden bij Curve kosteloos en inkomensvrij. Het is dus een goede manier om wat geld te verdienen.

Analyse en advies over Curve, de enige kaart die je nodig hebt in je portemonnee 4

Eindoordeel over Curve: Wat vind ik ervan?

In de maand dat ik de Curve kaart regelmatig gebruik, heb ik geen problemen ondervonden bij het online of in fysieke winkels betalen.

De kaart werkt precies zoals het bedrijf belooftzonder enige vorm van commissie of kleine lettertjes, en heeft me in staat gesteld een paar kaarten uit mijn portemonnee te verwijderen zonder ermee te hoeven betalen.

De functionaliteit van Terug in de tijd gaan Het heeft mij meerdere keren geholpen en door de gedetailleerde informatie over de uitgaven weet ik beter waar het geld aan wordt besteed. ik houd ook van Ontvang direct een melding Elke keer dat mijn curve-kaart wordt gebruikt, is het iets dat andere kaarten ook bieden.

Met hem Curve Cash Rewards-programmaIk heb € 1,33 voor aankopen in Grupo VIPS en Amazon ter waarde van € 133. Het haalt mij niet uit mijn armen, maar het is ook waar dat ik in geen van de twee afgesproken winkels veel heb uitgegeven.

En als u Curve Cash aanbeveelt aan uw vrienden, zullen u en uw vriend(in) dit ontvangen £ 5 / € 5,5 cadeau op uw account. Als u van dit geschenk wilt profiteren, kunt u tijdens het registratieproces de TEKNO-code invoeren.

Als belangrijkste aspect voor verbetering is De applicatie is nog niet in het Spaansdus je moet een beetje over Engels weten.

Het beste:

 • Het enige wat u hoeft te doen is de MasterCard Curve-kaart in uw portemonnee te dragen en u kunt vanaf uw smartphone kiezen met welke van uw VISA- of MasterCard-kaarten u wilt betalen.
 • U kunt nog steeds punten en beloningen verdienen met uw VISA- en Mastercard-kaarten, zelfs als u met de Curve-kaart betaalt.
 • U kunt de kaart op elk gewenst moment blokkeren en deblokkeren. U ontvangt direct een betalingsbevestiging.
 • U kunt bij elke geldautomaat in Spanje zonder commissie geld opnemen (tot 10 keer per maand).
 • U kunt zonder commissie geld opnemen bij elke internationale geldautomaat (tot £ 200 / € 220 per maand met de gratis Curve Blue-kaart).
 • U kunt zonder commissie in vreemde valuta betalen (tot £ 500/€ 550 per maand met de gratis Curve Blue-kaart).
 • Als je het aan een vriend aanbeveelt en je aanmeldt met je vriendencode, verdienen jullie allebei £ 5 / € 5,5 wanneer je de eerste aankoop doet (gebruik de TEKNO-code om je eerste £ 5 / € 5,5 te ontvangen).
 • Geen hoge of lage kaartonderhoudskosten. Geen verborgen verplichtingen.

Het ergste:

 • De Curve-app is momenteel alleen beschikbaar in het Engels
 • U kunt de pincode van de kaart niet wijzigen bij een geldautomaat (hoewel u de pincode wel in de app zelf kunt zien).
 • Niet compatibel met Apple Pay of Android Pay

£ 5 / € 5,5 cadeau met TEKNO-code

Het aanmelden en aanvragen van de Curve-kaart is gratis en, zoals we hebben gezien, is er geen storting vereist, aangezien de kaart niet werkt als een prepaidkaart, maar gebruik maakt van de kaarten die je al hebt.

Als u inlogt met de knop ???? om te registreren Promotiecode TEKNOU ontvangt £ 5 / € 5,5 op uw rekening.