Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Android 10 wordt op 3 september uitgebracht voor Google Pixel-smartphones

De releasedatum voor de definitieve versie van het Android 10-besturingssysteem is officieel bevestigd. Twee onafhankelijke technische ondersteuningsvertegenwoordigers van Google hebben aangekondigd dat het besturingssysteem officieel op 3 september zal debuteren.

De update zal waarschijnlijk verschijnen op alle Pixel-apparaten, waaronder Pixel 3/3XL, Pixel 3a/3a XL en oudere modellen zoals Pixel 2/2 XL. Bovendien kunnen de originele Pixel en Pixel XL, aangekondigd in 2016, ook upgraden naar Android 10. Dit is goed nieuws voor gebruikers van de eerste smartphones van Google, die twee jaar software-updates en drie jaar Android-beveiligingsupdates beloofd hadden.

Nieuwe innovaties die Android 10 te bieden heeft, zijn onder meer ingebouwde ondersteuning voor opvouwbare apparaten, 5G, Smart Reply-functionaliteit en verbeterde beveiligings- en privacyfuncties.

Laten we niet vergeten dat het zoekbedrijf een paar dagen geleden besloot afscheid te nemen van het oude Android-naamgevingssysteem. De namen van de desserts in de 14 releases van Android zijn voor altijd verdwenen. Het Google-besturingssysteem bevat voortaan de naam Android en een nieuw nummer.