Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Android 14 Bèta wordt naar verwachting in april 2023 uitgebracht

Let op: het volgende artikel helpt je verder: Android 14 Beta wordt naar verwachting in april 2023 uitgebracht

Zodra Google de stabiele Android 13-update uitrolde, heeft het bedrijf de tekst op de Android Beta Program-pagina bijgewerkt. Google bevestigt dat de bètaversie van Android 14 in april 2023 arriveert. Het bedrijf kondigt verder aan dat het vanaf september 2022 driemaandelijkse platformreleases (QPR’s) zal blijven uitrollen. Deze updates testen driemaandelijkse functiedalingen voor Pixel-telefoons via het Android Bètaprogramma. Google heeft nu specifiek vermeld dat wanneer de QPR-periode van Android 13 afloopt, de eerste bèta van Android 14 zal starten.

Android 14 Bèta wordt naar verwachting in april 2023 uitgebracht

Zie ook: Niets Telefoon 1 krijgt volgend jaar een Android 13-update: bevestigd

Google heeft het gedeelte Veelgestelde vragen op de Android-bètapagina van Google voor Pixel als volgt gewijzigd:

Eerder maakte Google bekend dat de QPR’s voor Android 13 zouden lopen tot juni 2023. Het bedrijf heeft de tijdlijn nu echter verkort tot maart 2023. De reden ligt voor de hand: het zou moeilijk zijn om twee bètaprogramma’s tegelijkertijd uit te voeren. De bijgewerkte tekst vertelt ons dat de eerste bètaversie van Android 14 hoogstwaarschijnlijk in april 2023 zal landen, zodra de QPR’s van Android 13 eindigen.

Weet je nog, Google lanceerde eerder dit jaar de bètaversie van Android 13. De eerste bètaversie van Android 13 kwam in april uit en volgde op preview-builds voor ontwikkelaars die in februari en maart verschenen. Daarom is Google van plan zich aan een soortgelijk schema te houden voor de komende bètaversie van Android.

Bovendien zegt het bedrijf nu: “Apparaten moeten een openbare stabiele versie hebben die niet de Developer Preview is om te kunnen deelnemen aan het bètaprogramma.” Wanneer u een Developer Preview uitvoert, vraagt ​​Google u om naar de huidige stabiele versie te gaan en vervolgens te ondertekenen klaar voor het Android-bètaprogramma. Dit betekent dat u nog steeds handmatig van DP naar Bèta kunt laden en vervolgens kunt deelnemen aan het Bètaprogramma.

Controleer ook: YouTube Music introduceert het vernieuwde ontwerp van het tabblad Bibliotheek op Android