Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Android Q Launcher APK downloaden voor Android

Download Android 10 Launcher-APK voor Android. Ontvang gratis Android Q-functies op uw Android-apparaat met Pixel Launcher.

Android 10 is de nieuwste Android-versie die als bèta is uitgebracht. Uit de eerste tests blijkt dat de versie een herzien materiaalontwerp en een soepele werking heeft. Als je wat tijd met de app wilt doorbrengen, hebben we een goede applicatie voor je geladen. Android 10 Launcher is de officiële Google Pixel Launcher die geschikt is voor alle andere apparaten. Pixel Launcher is de startschermervaring voor de Pixel- en Pixel XL-telefoons van Google. U kunt Q Launcher echter op uw Android-apparaat installeren om te zien hoe de app er precies uitziet op Android.

Android 10 Launcher-APK

De Android Q Launcher beschikt over nieuwe gebarennavigatie die alleen werkt met vooraf geïnstalleerde systeemstarters zoals Google’s Pixel Launcher. De stocklauncher van Google is goed ontworpen. Hoewel de app stabiel is, kun je hier en daar kleine problemen tegenkomen als je hem probeert te gebruiken op een versie onder Android Marshmallow. Ik heb de app getest en vond hem erg goed met een aantal nieuwe functies. Je krijgt goede gebaren en materiaalontwerpcontrole over de launcher. Het is voor gebruikers veel gemakkelijker om hun applicaties up-to-date te houden als ze allemaal op dezelfde manier worden geïmplementeerd.

Kenmerken van Android Q Launcher

 • Wanneer u naar rechts over uw startscherm veegt, ziet u gepersonaliseerde Google Maps die u voorzien van nieuws en andere interessegerelateerde informatie
 • Snelle toegang tot Google Zoeken
 • Materiaalontwerp met intuïtieve bediening
 • Veeg omhoog in de onderste favorietenrij om uw apps van A tot Z te vinden.
 • Gemakkelijk te gebruiken en ondersteunt meerdere Android-versies
 • Ondersteunt dynamische pictogrammen voor weer en kalender
 • UI-verbeteringen in widgetselectie
 • Snelkoppelingen op het startscherm waarmee u eenvoudig kunt multitasken.

Is de app veilig om te downloaden?

De Android 10 Launcher-app is ontwikkeld door bekende en betrouwbare ontwikkelaars. Het bestand werd gescand met behulp van verschillende antivirus-apps zoals Shield, Norton, Avast en AVG. Het bestand wordt ook getest op kwaadwillige bedoelingen in de emulator en de TurstGo Ad Detector-app. En uit onze test kunnen we u dat verzekeren App is veilig te downloaden.

Q Launcher downloaden

Hoe Android 10 Launcher op Android te downloaden?

Hier zijn eenvoudige stappen om Android Q Pixel Launcher te downloaden en te installeren

1. Schakel onbekende bronnen in. Om dit te doen, gaat u gewoon naar Instellingen → Beveiliging → Onbekende bronnen inschakelen. (Voor de nieuwste Android-versie moet u onbekende bronnen voor afzonderlijke apps inschakelen.)

2. Download Q Launcher via de directe downloadlink hierboven.

3. Zoek het bestand en installeer de app op uw apparaat.

4. Open de app en voer de nodige instellingen uit wanneer daarom wordt gevraagd op het scherm.

5. Stel het opstartprogramma in als standaard en geniet van Android 10.

Wat moet u doen als u problemen heeft met Launcher?

 • Als de app niet werkt of problemen veroorzaakt, raad ik dit aan Gegevens en cache wissen de app om het te repareren.
 • Stel de app in als standaard voor Android
 • Geef alle rechten aan de app in Instellingen

Conclusie: Met de Pixel 10 Launcher Beta kun je een stukje Android Q-ervaring krijgen op je Android-versie. De app heeft een aantal materiaalontwerpwijzigingen en een nieuwe gebruikersinterface geïntroduceerd.

Als je enige gedachten hebt Android Q Launcher APK-download voor AndroidKijk dan hieronder CommentaarvakAbonneer u ook op onze DigitBin YouTube Kanaal voor andere belangrijke updates. Onderkant boven!

2 september 2019