Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Anker Soundcore MotionQ draadloze luidspreker gelanceerd in India, geprijsd op Rs. 5.499

Anker is een bekend merk als het gaat om het opladen van banken en smartphones, maar onder het submerk Soundcore produceert het bedrijf ook diverse audioapparaten. Het bedrijf heeft nu zijn nieuwste product gelanceerd, de Anker Soundcore MotionQ draadloze luidspreker. 5.499 en heeft een IPX7-classificatie voor waterbestendigheid. Het product is nu verkrijgbaar in de grote online en offline winkels en is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, blauw, rood en grijs.

De draadloze luidspreker maakt gebruik van Bluetooth voor verbinding en heeft twee 8W-drivers die zijn geplaatst voor 360 graden geluidsuitvoer. De IPX7-classificatie betekent dat u de luidspreker gedurende maximaal 30 minuten volledig in water kunt onderdompelen op een diepte van maximaal 1 meter. Dit maakt het een buitenvriendelijke audio-optie. De Anker Soundcore MotionQ heeft een met stof beklede buitenkant met de bedieningselementen bovenaan.

Het apparaat heeft een levensduur van 10 uur op één lading. Daarnaast beschikt de speaker over een ingebouwde microfoon waardoor hij als handsfree apparaat gebruikt kan worden. Als je twee MotionQ-luidsprekers hebt, kunnen beide draadloos in serie worden geschakeld.

De Anker Soundcore MotionQ concurreert met een aantal opties in deze categorie die de laatste tijd druk bezocht zijn. Populaire opties zijn onder meer de Boat Stone 700A, die IPX6-waterdicht is en ook ondersteuning biedt voor Amazons Alexa Voice Assistant, rechtstreeks vanaf de luidspreker met één druk op de knop. Anker heeft onlangs ook de Soundcore Spirit en Spirit Pro draadloze hoofdtelefoons gelanceerd in India. 3.999 en Rs. 4.999.

Affiliate links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor meer informatie.

Voor het laatste technische nieuws en recensies volgt u Gadgets 360 op Twitter en Facebook en abonneert u zich op ons YouTube-kanaal.

Ali Pardiwala

Ali heeft meer dan acht jaar ervaring op technologisch gebied en is gespecialiseerd in het schrijven over allerlei soorten audioapparaten en televisies. Hij heeft door de jaren heen alle soorten hoofdtelefoons, speakers, audioapparaten en televisies beoordeeld en is de expert in huis op alle apparaten met schermen en audiodrivers. Hij is ervan overtuigd dat echt draadloze hoofdtelefoons de toekomst hebben en zal altijd een 4K-tv aanbevelen, maar niet noodzakelijkerwijs een smart-tv. In zijn vrije tijd kijkt Ali graag naar tv-programma’s en films

De Asus ZenFone Max Pro M2 Android 9.0-update wordt nu uitgerold in India Lenovo stond in het eerste kwartaal bovenaan de wereldwijde pc-leveringen: Gartner Anker Soundcore MotionQ draadloze luidspreker gelanceerd in India, geprijsd op Rs. 5.499 2 Eer smartphones