Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple bevestigt iOS 16-bug die de activering van nieuwe apparaten op iPhone 14 beïnvloedt

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Apple bevestigt iOS 16-bug die de activering van nieuwe apparaten op iPhone 14 beïnvloedt

Apple kondigde eerder deze maand de iPhone 14-serie aan. Kort na de lancering van de serie begon Apple ook met de uitrol van iOS 16. Toen klanten bestellingen plaatsten voor de iPhone 14-serie, bevestigde Apple dat de iOS 16-bug de activering van het nieuwe apparaat beïnvloedde. Apple bevestigde dat klanten mogelijk een probleem tegenkomen bij het activeren van nieuwe iPhones waarbij de activering van het apparaat niet doorgaat tijdens de eerste installatie via Wi-Fi, en zei dat het probleem “wordt onderzocht”.

Apple bevestigt iOS 16-bug die de activering van nieuwe apparaten op iPhone 14 beïnvloedt

Controleer ook: Apple iOS 16 – Dit is hoe het je iPhone zal veranderen

Bovendien zegt Apple dat “er een bekend probleem is voor iOS 16 dat van invloed kan zijn op de activering van apparaten op open Wi-Fi-netwerken.” Om het probleem op te lossen zegt Apple dat klanten tijdens het eerste introductieproces voor iOS ‘Verbinden met iTunes op Mac of pc’ moeten selecteren wanneer hen wordt gevraagd verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk, vervolgens het vorige scherm Terug en het opnieuw proberen via Wi-Fi. Fi. Fi totdat de activering succesvol is.

Apple kondigde verder aan dat er momenteel geen officiële oplossingen zijn en dat ondersteunend personeel “geen reparatie mag maken [case] voor het probleem.” Helaas komt de fout te vroeg omdat klanten over de hele wereld hun pre-orders ontvangen voor iPhone 14, iPhone 14 Pro en “iPhone 14 Pro” Max.

Voor nieuwe ‌iPhone 14‌-klanten is er een iOS 16.0.1-update beschikbaar die een activerings- en migratieprobleem tijdens de installatie verhelpt. Als u problemen ondervindt bij het onmiddellijk activeren van uw ‌iPhone 14‌, moet u deze mogelijk herstellen naar iOS 16.0.1 met behulp van een Mac of pc om de fout op te lossen en uw nieuwe iPhone volledig te activeren.

In een ondersteuningsdocument vertelt Apple nieuwe ‌iPhone 14‌- en ‌iPhone 14 Pro‌-klanten dat “iMessage en FaceTime de activering mogelijk niet voltooien” totdat ze hun nieuwe iPhones updaten naar iOS 16.0.1.

Zie ook: iOS 16.0.1 lost een probleem op voor iPhone 14 en 14 Pro