Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple breidt de ondersteuning uit voor iPhone-reparaties van derden

Apple breidt ondersteuning uit voor iPhone-reparaties van derden 2

Apple heeft vandaag aangekondigd dat het meer iPhone-reparatiewerkplaatsen van derden zal voorzien van originele onderdelen, gereedschap, training en meer. Het probleem? Dit geldt alleen voor iPhone-reparaties buiten de garantie. En het zal in eerste instantie alleen beschikbaar zijn in de VS.

“Om beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen, maken we het voor onafhankelijke providers in de VS gemakkelijker om toegang te krijgen tot dezelfde bronnen als de onze.” Apple Authorized Service Provider Network”, aldus Apple COO Jeff Williams in een voorbereide verklaring. “Als er een reparatie nodig is, moet de klant erop kunnen vertrouwen dat de reparatie goed wordt uitgevoerd. Wij zijn van mening dat de veiligste en betrouwbaarste reparatie wordt uitgevoerd door een opgeleide technicus, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen die op de juiste wijze zijn vervaardigd en uitvoerig zijn getest. “

Onafhankelijke reparaties van Apple werden in het verleden afgekeurd, en klanten die profiteren van hun goedkopere prijzen zullen er vaak achter komen dat hun iPhone of ander apparaat in kwestie niet langer onder de garantie valt. Maar deze eerste stap bij het overwegen van reparaties door derden leidt tot zijstappen omdat alleen apparaten die buiten de garantie vallen, gedekt zijn.

Apple zegt dat onafhankelijke reparatiebedrijven, groot of klein, zullen worden uitgerust met dezelfde originele onderdelen, gereedschappen, trainingen, reparatiehandleidingen en diagnostische mogelijkheden als bestaande Apple Authorized Service Providers (AASP’s). Deelname aan het nieuwe onafhankelijke reparatieprogramma is gratis, maar het reparatiebedrijf moet minimaal één door Apple gecertificeerde technicus hebben die de reparaties kan uitvoeren. U kunt hier een certificering aanvragen.

Getagd Apple iPhone