Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple doneert aan de hulpverlening en herstelwerkzaamheden in Pakistan

Opmerking: het volgende artikel kan je helpen: Apple doneert aan de hulpverlening en het herstel van de overstromingen in Pakistan

Pakistan bevindt zich midden in een natuurramp nadat de moessonregens extreme overstromingen veroorzaakten. Deze natuurramp resulteerde in een groot aantal slachtoffers en schade in het hele land. Deze overstromingen hebben ongeveer 33 miljoen mensen in alle landen getroffen, waarbij 1.136 levens zijn geëist en huizen zijn beschadigd. Het aantal doden en schade is tot nu toe blijven stijgen. Om deze reden doet iedereen zijn best om voedsel, kleding en onderdak aan de mensen te doneren. Er zijn verschillende inzamelpunten in het hele land en veel humanitaire organisaties, waaronder Chippa, Eidhi en anderen, dragen ook hun steentje bij. Onder dergelijke omstandigheden heeft Apple zich ook gemeld en zijn donatie aan Pakistan Flood Relief & Recovery Efforts aangekondigd.

Bij de aankondiging van deze donatie vanwege de verwoestende overstromingen in Pakistan tweette Apple-CEO Tim Cook om zijn donatie te bevestigen:

“De overstromingen in Pakistan en omgeving zijn verwoestende humanitaire rampen. Onze gedachten zijn bij degenen die dierbaren hebben verloren, de vele ontheemde families en alle getroffenen. Apple zal doneren aan lokale hulp- en herstelinspanningen.”

— Tim Cook (@tim_cook) 31 augustus 2022

In reactie op deze tweet deelde minister van Planning Ahsan Iqbal een dankbare boodschap voor de steun van Cook en onthulde dat Pakistan de laagste CO2-uitstoot heeft, maar nog steeds wordt geconfronteerd met de brand van de opwarming van de aarde en dat mensen lijden buiten hun schuld. Hij riep ook de G-7, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OCED) en Fortune 100 op om Pakistan te helpen deze ramp te bestrijden.

“Bedankt voor de steun. Pakistan, met de laagste CO2-uitstoot, wordt geconfronteerd met de zwaarste gevolgen van de opwarming van de aarde, aangezien 33 miljoen mensen buiten hun schuld ontheemd zijn geraakt. G-7, OESO en Fortune100 moeten hun verantwoordelijkheden erkennen en helpen de ramp te bestrijden.” @tim_cook @OECDdev @FortuneMagazine https://t.co/6yAPLdDblN

— Ahsan Iqbal (@betterpakistan) 31 augustus 2022

Miftah Ismail bedankte ook CEO Apple voor deze opluchting.

De moesson heeft ongetwijfeld grote schade aangericht in heel Pakistan en veel mensen hebben daaronder geleden. Het is de hoogste tijd dat we de opwarming van de aarde en de impact ervan op de klimaatverandering aanpakken, want vandaag moet Pakistan de kosten dragen, en morgen zal de hele wereld misschien worstelen om voedsel en onderdak.