Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple gaf toe dat het gesprekken van zijn gebruikers had gehoord en bood zijn excuses aan

Het Amerikaanse technologiebedrijf Appel heeft zich deze woensdag publiekelijk verontschuldigd voor het toelaten van kwaliteitscontrolemedewerkers luistert zonder toestemming Fragmenten van de gesprekken die uw gebruikers hebben opgenomen in uw virtuele assistent Siri.

‘We realiseren ons dat we onze hoge idealen niet hebben waargemaakt, en dit is de reden We verontschuldigen ons‘, aldus het bedrijf in een publiekelijk vrijgegeven notitie.

“We hebben besloten enkele wijzigingen aan Siri aan te brengen”, voegde het bedrijf eraan toe, nadat er zorgen waren geuit over het beoordelingsprogramma.

Deze wijzigingen omvatten nieuwe regels voor het beoordelen van gebruikersgesprekken die alleen van toepassing zijn op klanten Schrijf u vrijwillig in aan het Siri Graduation-programma, dat tot doel heeft de prestaties van spraakherkenningssoftware te verbeteren.

Apple Hij beloofde ook de records te verwijderen die door het verificatieprogramma worden gebruikt.

“Ons doel met Siri, de baanbrekende intelligente assistent, is om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en tegelijkertijd hun privacy te beschermen”, zei hij. Appel.

Apple Hij schortte het hoorprogramma op nadat bleek dat de contractanten vertrouwelijke medische informatie, strafrechtelijke behandeling en zelfs seksuele ontmoetingen hadden ontvangen.

Voor klachten en soortgelijke versies over de schending van de privacy van gebruikers, Google en Amazon. Ze kondigden ook wijzigingen aan in hun digitale assistent-programma’s met betrekking tot kunstmatige intelligentie.