Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple heeft de eerste ontwikkelaarsbèta uitgebracht voor macOS Catalina 10.15.5, tvOS 13.4.5

Apple bracht de eerste bèta voor macOS Catalina 10.15.5 uit een week na de release van de zesde ontwikkelaarsbèta voor macOS Catalina 10.15.4. Zoals verwacht richt de eerste ontwikkelaarsbèta van macOS Catalina zich op bugfixes en stabiliteitsverbeteringen. Daarnaast heeft het bedrijf ook de nieuwe bètaversie voor tvOS 13.4.5, iOS 13.4.5 en iPadOS 13.4.5 uitgebracht.

Op dit moment is het nog niet duidelijk welke verbeteringen de nieuwe ontwikkelaarsbèta zal brengen voor macOS Catalina. Naar alle waarschijnlijkheid zal het de prestaties verbeteren, de beveiligingsupdate verbeteren en alle bugs uit de vorige versie elimineren. Een waarschuwing: vermijd het installeren van bètaversies voor ontwikkelaars op uw werklaptop of een ander apparaat dat uw dagelijkse stuurprogramma is.

De nieuwste versies kunnen nu worden gedownload en geïnstalleerd op geregistreerde bètatest-Macs. Als je de macOS Catalina Developer Beta al op je Mac gebruikt, download dan de nieuwste bèta door naar Systeemvoorkeuren -> Software-update te gaan.

Met de eerste bètaversie van macOS 10.15.4 introduceerde Apple tijdgesynchroniseerde songteksten in de Muziek-app, waarmee de populaire iOS- (en iPadOS-)functie voor het eerst naar Macs werd gebracht. macOS 10.15.4 voegt ook de functie Screen Time Communication Limits toe, voorheen exclusief voor de iPhone. Met de bètaversie van tvOS 13.4 werd duidelijk dat het in Cupertino gevestigde bedrijf werkte aan een vernieuwde Apple TV 4K, waarschijnlijk met een snellere A12 Bionic-processor.

Bovendien bevatte de bètaversie van macOS 10.15.4 verwijzingen naar AMD-processors. Mogelijk bereidt Apple een AMD-aangedreven Mac voor.

Heb je veranderingen opgemerkt in de eerste ontwikkelaarsbèta van macOS Catalina 10.15.5 /tvOS 13.4.5? Laat het ons weten in de reacties hieronder.